![]() |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
tai Rykste jau bus antras savininkas po Willerio? Nieko sau kaip po rankas eina :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Gal gali paprotinti mane kaip isprogramuojamos keleivio sedynes svarstykles? Meta klaida tos dalies B48 :) auto w211
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Gal yra zmoniu kurie gauna nuolaidas kazkokias is SilberAuto?
|
nelabai tokiu yra. Iki 10% jie duoda ir taip graziai paprasius.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Aisku galit ir neatsakyt, spaudoj rasineja kad antrine rinka visai numire, o Jus vis siulot is aukcionu... |
Citata:
|
Citata:
|
Ne visus kuriuos pasiūlau esu nupirkęs.
Tiksliniai rinkai neturiu kiek pasiūlos,kokia yra paklausa. Ir dabar perku tik įdomesnius modelius,nes kokį 211 parduot yra problemų,o 209 koks žuvų skutikas ar šilauogių skynėjes nupirks. Jei lyginciau savo '18 ir '19 metus,tai kiek pernai buvo per savaitę,tai šiemet toks kiekis per mėnesį. |
Citata:
|
Aš irgi įmečiau porą skelbimų - tai visiškai nėra pirkimo....
Gerai kad išėjau iš to biznio prieš metus.. aišku nelikvidų turiu, kurių nespėjau išparduoti, bet kažkur reikės juos padėti vistiek |
Citata:
|
Citata:
Tik niekaip nerandu paaiškinimo dėl ko taip sustojo pardavimai,juk ne Ukraina viską pirko iki tol. |
Citata:
|
Citata:
Autonuoma jau esu daręs - neverta klaipėdoje. Judesys tik vasara kai visi gryžta o ir šiaip reikėtų gal kabrioletų nuomą daryt ar pan. Dabar citybee didelį rinkos tortą atsiriekė. o su nuoma ir šiaip sudėtinga, senas auto yra pavogjina, sugadina,sulaužo, kartais tiesiog negrąžina ir dingsta.. ko tik nėra buvę.. iki šiol keletos automobilių neatsiimu, polcija pareiškimo dėl vagystės nepriima, jei automobilis buvo išnuomotas.. reikia tik civilinį ieškinį į teismą - kas kaiunoja ir laiko užtrunka, o jei nuomininkas nemokus, anstoliuose - nieko nepeši. |
219-tam antras daiktas pagal reikalinguma.
|
ne tik 219-am :)
|
Citata:
|
Kai pagrindiniai skrydziai Kaunas Vilnius tikrai nepatogu su mikru grustis iki Klaipedos ir tada nuomotis. Kai gali tau atvaryti automobili tieisia i oro uosta ir ramiai juo naudotis palikdamas ji ten pat. O nuomos kainos paskutiniu metu susinormalizavo po citybee. Nes pries tai normalesnes auto nuoma su visais draudimais ir ekstrom pakildavo iki nesamoningu 40 euru parai.
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Ir pagalvojau, bet sakau gal kazkas kito. Bet ant juodo tas AMG nieko gero. Tada trecias dalykas pakeisti spalva i sviesia kazkokia :) :) |
Citata:
|
Citata:
|
Tai kad tas amg paketas kainuoja kaip 2 komplektai ratų manau :D
|
Statybos sako irgi merdėja
|
Dirbau su nuoma Europcar ir Trusticar :) Daug ten reikalų, jeigu dirbt normaliai ir su mase automobilių... Nors pažįstu veikėjų kurie turi papirke apynaujų, nebrangių auto ir nuomoja saviem, per fb, autoplius ir t.t. ir neblogai kruta su tom 6~7 mašinom. Bet tuo reikia užsimti, nes konkurencija patikėkit labai didelė...
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:25. |