![]() |
Citata:
|
ML labai geras ir nebrangus modelis. Jei reiktų mašinos dar vieną tokį nusipirkčiau :) kraislerio vieta šrote, ten jis ir nukeliavo ;)
|
Nu chebryte, kaip eksplotacija paspirtuku? Kokie butu pliusai ir minusai po gan netrumpo laiko?
|
Citata:
|
Citata:
paspirtukas ateities miesto transportas, bent taip prognozuoja ekspertai. |
Paspirtukai cia lietuvos fenomenas. Europoje nematau ju masiskai, cia dviracio pedalus visi myna, o vat lt jo. Manau ant 2mln populiacijos turim lb dideli el paspirtuku kieki
|
De vos pries pora savaiciu juos legalizavo. Ir gerai, kad ju nedaug, nes su jais tik dviraciu keliais arba gatvemis galima vaziuoti. Ir taip tu prakeiktu dviratininku kaip ismatu tvarte. Dar betruko vaiku. Ai ir jiems ABE leidimo ir draudimo reikia :D
|
Kad juos reikia kontruolioti tai tikrai.. nes mano akym jie kelia daug pavojaus, greitai ir begarsiai lakstant pesciuju takais..
|
Gal nosinę paduoti? Nu tai atsirado automobiliai, isšprendė problemą, kad nevažinėtu pesčiujų takais, dabar atskiria dviračius nuo pečiujų. O pakeisti ifrakstutura ar padaryti kaškokius ribojimus, neišsisprendžia per dieną. Tiesiog, keliaujant trumpiems atstumams mieste yra patogesnė priemonė nei viešasis transportas ar dviratis. Tik kolkas dar neišsprendžia, klimato tausojimo problemos, nes nėra tokia ir nekalta priemonė :D
|
Citata:
|
Ateis laikas ir pribresim vieni kitu gerbimui,ta prasme dviratininkai gerbs pesciuosius ir atvirksciai ,ir laikysimes to liniju atskyrimo.Vis prisimenu atveji kai Austrijoj Vienoj bezioplinedamas i architekturos paminklus buvau aprektas dviratininko ,kad vaikscioju zona kuri atskirta linija.Jiems tada jau buvo iprastas reikalas laikytis tvarkos,o man kai kokiam kaimo bernui,patogu eit kur nera spusties...Senai tai buvo...
|
Citata:
O jeigu rimtai, tai teisingai sakai. Uzauks kartos ir nebus nesusipratimu. Paspirtukas bus kaip viesasis transportas. Labai elementari susisiekimo priemone. Nu bet kurkas geriau, nei koks troleibusas ar autobusas nes neriboja tavo laiko ir manau keliones kastai maziau kainuoja :) |
As Vilniuje nematau jokios problemos del paspirtuku, jus matot Kaune ar Klaipedoj?
Vaziuoja pagrinde dviraciu takais, o jeigu ne dviraciu, tai tiesiog toj vietoj nera tako |
Turėjau xiaomi sau ir draugei dabar turiu xiaomi ir inokim ox hero. Automobilio praktiškai nenaudoju kai leidžia oro sąlygos ir jei atstumas į vieną pusę iki 15km.nuostabi transporto priemonė kuri man sumoj jau sutaupė kokia 30h laiko. Pravažiavęs apie 1400km jau šį sezoną.
|
Citata:
|
Citata:
|
Gal kas patars, kur Vilniuje būtų galima nupirkti mersui porą relių, kad būtų vietoje ir nereikėtų užsakinėt?
A0025421319 ir A0025422319 |
Citata:
|
Citata:
|
Rasyk 863309425, sakyk kad reikia siandien ir bus greiciausiai
|
Citata:
|
Lyg ir nebutu buve praeje tie 100... metu
https://mb1.ltd/files/1562773439_dfa...65b554d08.jpeg |
Kažkas nusipirko patentą, ir numarino nes būtų trukdę benzinui užkariauti.
|
Mersui w211 jau antra kart pareina vairuotojo puses priekinis rato guolis. Pirmaji kart niekas neuze tik toks garsas buvo kaip metalas dauzytusi ko pasekoj ziede vos rato nepameciau. Dabar vel po 3men atsirado tas pats garsas, ant kelto pasikelus ratas kliba. Viskas prisukta gerai. Esate gal kas susidure? Aciu
|
Kur Vilniuje rekomenduosit vaira persiut ? Jeigu jau darėt įdėkit foto.
|
Citata:
|
Tech. apžiūros dūmingumo išrašas. Matomai sugedo bematuojant :xx:
https://mb1.ltd/files/1563300408_pho...9_at_20.54.jpg |
Citata:
|
kiauras duslintuvas del to ir rodo nuli
|
Citata:
|
Nauji marškinėliai, labai patenkintas :geda: :beer:
https://mb1.ltd/files/1563376061_bb7...8646b4825.jpeg |
Citata:
|
jo kažkas tokio:xx::xx:
|
atrodo pora dydziu per mazi
|
Panašu kad ne marškinėlius parodyt norėta :D
|
Ištvirkeliai. Net nesusimasčiau :xx: Taigi aš ne boba. :beer:
Šiandien tokia, keista diena. Nuvežiau boba į depiliaciją ir galvoju, kol laukiu, tai pabegiosiu. Prasibegu, atsisedu į mašina pasižiurėt rezultatų ir telefone tokį daiktą pamatau: :wacko: https://mb1.ltd/files/1563394344_c7c...ee2c21c10.jpeg |
.
Sveiki,
Kas is forumieciu turi STAR'a ir galetu sia savaite Vilniuje padaryt diagnostika ? Geriausiai savaitgali, bet jei ne - galim ir darbo dienom. :aciu: |
Forumietis Valdas gal gali savaitgalį, paršyk jam. Aš ryt 9 ryto galiu arba pirmadienį 8 ryto.
|
Patarkit, kokia geriausia rinktis ratu plovikli, kad negriauztu ratu dazu ir lako bet nuplautu nuo stabdziu kaladziu purva?
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:30. |