MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Lengvas 2012-09-15 13:05

Maskvoj pries menesi gera maciau, stovi mentai 10m nuo perejos, ir burys zmoniu eina per pereja, masinos lyg niekur nieko su priekiu tuos zmones "prastumia" kad vaziuot galetu, ne veltui bauda tik 100 rubliu uz tai :D

simaso 2012-09-15 13:16

Citata:

Pradžioje rašė Lengwas (Post 229833)
kad dazniausiai per perejas laksto nesizvalgydami tie, kas neturi teisiu. Ismokus KET pasikeicia mastymas turbut. as asmeniskai visada atsistoju metra iki perejos, ir palaukiu kai visi pravaziuos, nesunku pastovet ir tada einu. Bet pats irgi prie pereju nestoju su masina, net teises laikydamas gavau uz tai ispejima. Nebent pensininkus arba vaikus praleidziu.

aš irgi visalaik praleidžiu mašinas, juk yra kas labai skuba ir tie visi sustojimai labai erzina, o ir kuro daugiau sunaudoja ;D

Hunter 2012-09-15 13:29

As tai visada paziuriu ar yra dar masinu po tos kuri turetu mane praleist, jeigu kamstis tada einu, jeigu paskutine masina tada aisku praleidziu ir tada niekam netrukdomas einu

Tomskis 2012-09-15 15:11

Citata:

Pradžioje rašė Lengwas (Post 229833)
kad dazniausiai per perejas laksto nesizvalgydami tie, kas neturi teisiu. Ismokus KET pasikeicia mastymas turbut. as asmeniskai visada atsistoju metra iki perejos, ir palaukiu kai visi pravaziuos, nesunku pastovet ir tada einu. Bet pats irgi prie pereju nestoju su masina, net teises laikydamas gavau uz tai ispejima. Nebent pensininkus arba vaikus praleidziu.

tai labai blogai darai, man irgi buvo taip kad diedukas atsistojo metra pries pereja ir lauke kol pravaziuos masina, o uz perejos stovejo mentai ir mane isdulkino uz tai kad nepraleidau. jeigu jau atejai prie perejos tai ir eik. o kad nestoji su masina prie pereju irgi blogai, nes buna daznai kas su dviraciu vaziuoja (nors reikia vestis), ar kas bega per pereja, paskui gali ir nespet sustot. ir seip uz nepraleista pestyji, gali palikti teises iki 6men, tai pagalvok ar verta nesustot

Hunter 2012-09-15 15:47

Jeigu neizenge i vaziuojamaja dali tai nieko nereikia praleist

eSaS 2012-09-15 15:58

cia nuo mentiliteto priklauso

Tomskis 2012-09-15 16:09

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 229850)
Jeigu neizenge i vaziuojamaja dali tai nieko nereikia praleist

pagal KET taip, o tu mentui paaiskink :)

Hunter 2012-09-15 20:02

Tai mentui nieko nereikia aiskinti, svarbiausia KET

Tomskis 2012-09-15 20:20

svarbiausia ka mentas mate/mano, tavo nuomone neidomi nei jam nei teismui :) nebent koki videoregistratoriu turi

Apple 2012-09-15 22:35

nevisiai taip. Reikia svariu argumentu ir irodymu turet. Tada ramu :) bet cia praktiskai tik video registratorius tik ir pagelbes

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:30.