![]() |
tikiuosi :)
skyrelija apie abs ten parasiau problema Citata:
|
Citata:
|
Nesigilinsiu,i temas,nes bishki nuraminau nervus :):bounce: Miki ,o tu nebandei tuos dachikus magnetinius ish priekiniu suportu ishtraukti ir pravalyti? . man, kai tvarke ,machiau tokius dachikus magnetinius ishtrauke ish priekiniu suportu,metalo drozhlytem aplipusius,kai paklausiau,-kas chai? tai pasake ,kad ABS dachikai ir juos reikia pravalyti . Gal gryba ir supjove?
|
Viską tau gerai pasakė, bet mersinis ABS kartais sunkiai pasiduoda tvarkymui. Vienam S124 pakeitėm viską, bet nieko, kaip neveikė ABS taip neveikė....taip ir pardaviau su nveikiančiu ABS.
|
vadinasi ne viska :)
Samagonas ;) tai jug jau sakiau kad jis veikia su kitu bloku, iki kol klaidos neismeta :) Citata:
|
Reikia w202 knopkes prie begiu riciago kur yra W/S, ir dar to kvadraciuko i slenksti kur dedasi, kur donkratui skyle(geriau butu sidabrinis).
Niekas nezinot kur siauliuose stupica gaut w202 kaires puses? visus siaulius ismaisiau ner niekur. |
tu matai dar ir sidabrinis turi but:D
|
2 Attachment(s)
Sveikas edgi netiko man tie purkstukai. pas manes 2000 modelis kai prekinis bamperis eina is vien :( o tavo atsiusti yra nuo senesnio modelio :confused:
as nepasakiau o tu nepaklausei gavosi kaip ir tikjausi :) . gal yra naujasnio modelio :bounce: |
Edgi, man labai reikia veliūrinės 123 MB keleivio sėdynės smėlio spalvos. Gal atsirastų pas tave? ;) Būčiau labai dėkingas. :)
|
Citata:
Citata:
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:06. |