![]() |
Kadangi jau šnekat apie elektromobilius, tai papasakosiu savo patirti. Praeitą savaitę laksčiau su Audi etron. Tyla ir salono navarotai liuks (kaip ir visų naujų audi). Bet performance mane nuvyle labai smarkiai. Nesijaucia traukos visiskai. Greitise dideja greitai, bet kaifo 0lis. Garso jokio, vaziuoji kaip troleibuse ir tiek ziniu. Vienintelis kas tikrai patiko, tai is eigos palietus gazo pedala masina sauna kaip kulka, bet tik pirma sekunde, po to galios pojutis dingsta ir tik matosi, kad spidometras greitai kyla.
Saziningai sakau - nepirkciau. Man mano senas triperis su 200kw maloniau vaziavimo pojucio prasme. Manau geriausias palyginimas bezas vs elektra, tai eleitine prostitute vs gumine boba. P.S. taip pat dizainas beveik visų elektromobilių gali lygiuotis su Fiat Multipla :D vienintelis Porche gal kiek normalesnis :) |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Įsibėgėjimas yra kai 2 tonų karvė, velka tavo storą šikną ir dar 3 kolegas iki 100, per 3.8 sekundės.. Ir tuo metu dar visi megaujasi nemokamu masažu 😂
|
Citata:
|
Va renault paleido elekrinę pigieną:
https://www.15min.lt/gazas/naujiena/...ze-220-1204692 |
Citata:
Ps. Max komplektacijoje 3x |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Pabandysiu sudelioti, tavo prioritetus. 1. Hunday kona. 2. porche taycan, 3 mercedes eqc. 4 audi e tron. Teisingai? |
Citata:
As Kona emiau kaip apie nykaus parketniko etalona. Neuzsifiksuok ties ta Kona . Nors pagal kainos ir kokybes santyki ji tikrai neblogas variantas. Ir jei jei imt visus elektramobilius tai pirmoj vietoj buvo ir bus dar ilgai Rimac'as. Ir aubi Q5/neva etronas i 5tuka tikrai nepatektu. O gal net 10tuka. Atvyk i svecius pameginsi bent 70% visu gaminamu elektramobiliu ir suprasi apie ka as. Problema ta jog tu matai sias masinas nuotraukose ir dar perskaitai viena ar kita straipsni. Pavaziuosi ir suprasi apie ka as kalbu. O kalbu apie kainos ir kokybes santyki. |
gerai cia lyginat, hyperautomobili, kurio bus pagaminta keli vienetai su auto skirtu masems.... nebukit juokingi....
|
as vat irgi neapsisprendziu ka imt ar leaf ar kona ar tesla model x ar porsche taycan...
o gal vistik dar palaukt normaliu elektromobiliu, o imt koki 911 turbo sena |
Citata:
Citata:
|
Nematytas modelis,kas geriausia tokiam dydžiui- E200CDI.
|
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/_H9mBBwYm9g" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
|
Kas nors yra issprendes "battery protection" problema be generatoriaus remonto?
|
Sveiki visi, kokia jusu nuomone apie Toptis servisa, pliusai, minusai? Noriu nuvezt savo w211 generatoriu remontuoti (generatorius bus isimtas) :)
|
Citata:
Toptis so/so..tvarkiau kelis kart,,,gudrauja..deda pigias detales nors sako kad sudejo hi-enda..buvo pagauti..tada sako sorry,sumaisem..ismano silpnai..paprastiems darbas sueis. |
https://dagas.lt/lt/
Vilniaus filialas Adresas: Justiniškių g. 134, Vilnius 06142 Telefonas: (8-5) 260 0528 |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
p.s. taip ar anaip visvien reiks remontuoti nes krovimas 13.7V rodo :) |
Baigiasi katino dienos greicio megejams, skaiciau delfi kad kilnojami radarai eis i trasa, oi rusyne esu pririnkes baudu per juos, slykstus daiktas, + be info zenklu bus naudojami dar be to nakti gerai veikia, vienzo baigiasi greicio sezonas teks labai atargiai vazineti:(
|
Pirks visi radaru detektorius ir ramu :)
Aš po detektoriaus isigijimo negavau nei vienos baudos. Tpfu Tpfu Tpfu.... |
Citata:
|
Citata:
Bet dabar nepirkčiau, geriau iškart koki rimta imt, nes šitas labai daug melagingų. 95% melagingų pranešimų. Šiai dienai aš jau jį išvis išjunges garsa važinėju. |
Citata:
aš irgi jau buvau užsimanęs, nuvariau pas gpsmeistras.lt bet pažiūrėjo i mersą ir sako gali nieko nepirkt, nepereina per priekinį langą jokie spinduliai, nerodys nieko detektorius :confused: tai taip išeina kad keist priekinį originalu mersinį stiklą ir paprasta, dėl detektoriaus... marazmas kažkoks, norisi kaip nors kitaip išspręst šita |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:42. |