MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Rolandasss 2012-09-24 19:31

Citata:

Pradžioje rašė eSaS (Post 231283)
draudimas brangus del to kad ner 25m visa esme cia yra

Drauskis pzu draudime. Man bent ten geriausia buvo neturinciam 25metu, nes ten ima arba 25metus, arba daugiau nei 3m. staza neatsizvelgiant i tavo metus.

eSaS 2012-09-24 19:52

kiek sumokejai ?

ufonautas 2012-09-24 20:25

Citata:

Pradžioje rašė eSaS (Post 231283)
prie ko cia negali islaikyt,galiu ir ta stuke ismest kas cia tera,bet kam man to reik,bereikalo nesimetau pinigais,galiu ir volvo centre taisyt masina galiu ir rolex ir pora apple nusipirkt bet nafik man to reik.Esme tame kad tu ismesi tuos 900 ir tau galios draudimas 45d tai nafik man reiks,ismeti litus ir fig nk negauni suprasciau kad bent draudimas galiotu normaliai,o jei lt vazineciau aisku klausimu nekiltu draudziu normaliai vistiek nedrausciau ant saves,ant mamos ismesciau ten 450lt bet buciau tikras kad jis galioja ne kai db 45d tegalioja zalia.As tau sakiau kad metam zalia korta kainuoja ciut ne kai tavo 124 :)

ar as ? draudimas brangus del to kad ner 25m visa esme cia yra

Na apie Lietuvos draudima uzsienyje ir as si ta galiu papasakot:wave:
Zodziu taip: Lt numeriais registruota masina drauzdavau kas menesi vieno menesio draudimu ir gaudavau zalia korta kuri galiodavo visas 30d,o draudziant metams paprastu Lt draudimu zalia korta israsydavo tik 30dienu aplamai.Norint,kad galiotu zalia korta visus metus,tai reikdavo draustis LT ir uzsieniniu draudimu.Tai as drausdavausi kekviena men pavedimu ir visad budavo zalia kurta veikianti.Aisku tas ciut brangiau kainuodavo,bet ne tiek kiek visu metu zalia korta

eSaS 2012-09-24 20:40

tai jo,bet man rods draudimas gali prikirpt viena karta

DTM 2012-09-24 21:39

Citata:

Pradžioje rašė eSaS (Post 231312)
tai jo,bet man rods draudimas gali prikirpt viena karta

Uz ka ? Kad draudi kas menesi ? :)

eSaS 2012-09-24 22:17

nu taip,kad piknaudziauji nors as nzn kaip is tikro.

Markko 2012-09-24 22:47

Citata:

Pradžioje rašė eSaS (Post 231329)
nu taip,kad piknaudziauji nors as nzn kaip is tikro.

Niekur nera nurodyta kiek minimaliai ar maximaliai gali pirkti draudima,naudokis spraga.

Lengvas 2012-09-25 20:38

Nesuprantu as cia jokios problemos, skambink brokeriui kokiam nors ir klausinekis kas kaip, jei ka savo brokerio nr galiu palikt kuris man pigiausiai pasiule draudima kai ieskojau pries du metus, LD buvo virs 1000, man 450 per Compensa padare, po metu draudimas pabrango visiems, man irgi uzkele kaina, sakau nemokesiu tiek, tai zyze, bet pritaike nuolaida ir gavosi pigiau nei buvo. O per interneta daug brangiau rodo tuos draudimus nei akis i aki sneki.

juozavas 2012-09-25 20:57

Kas galit pasiūlyt draudimą civil+kasko, nes gerai būtų, kad toj pačioj firmoj. LD per brangiai užlankstė.

eSaS 2012-09-25 21:22

Citata:

Pradžioje rašė Lengwas (Post 231456)
Nesuprantu as cia jokios problemos, skambink brokeriui kokiam nors ir klausinekis kas kaip, jei ka savo brokerio nr galiu palikt kuris man pigiausiai pasiule draudima kai ieskojau pries du metus, LD buvo virs 1000, man 450 per Compensa padare, po metu draudimas pabrango visiems, man irgi uzkele kaina, sakau nemokesiu tiek, tai zyze, bet pritaike nuolaida ir gavosi pigiau nei buvo. O per interneta daug brangiau rodo tuos draudimus nei akis i aki sneki.

draudimas jau yra ant mamos,64lt men volvo, cadziui 34 :xx: kaip kw zaidzia cia jau

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:43.