![]() |
|
Citata:
|
kiek sumokejai ?
|
Citata:
Zodziu taip: Lt numeriais registruota masina drauzdavau kas menesi vieno menesio draudimu ir gaudavau zalia korta kuri galiodavo visas 30d,o draudziant metams paprastu Lt draudimu zalia korta israsydavo tik 30dienu aplamai.Norint,kad galiotu zalia korta visus metus,tai reikdavo draustis LT ir uzsieniniu draudimu.Tai as drausdavausi kekviena men pavedimu ir visad budavo zalia kurta veikianti.Aisku tas ciut brangiau kainuodavo,bet ne tiek kiek visu metu zalia korta |
tai jo,bet man rods draudimas gali prikirpt viena karta
|
Citata:
|
nu taip,kad piknaudziauji nors as nzn kaip is tikro.
|
Citata:
|
Nesuprantu as cia jokios problemos, skambink brokeriui kokiam nors ir klausinekis kas kaip, jei ka savo brokerio nr galiu palikt kuris man pigiausiai pasiule draudima kai ieskojau pries du metus, LD buvo virs 1000, man 450 per Compensa padare, po metu draudimas pabrango visiems, man irgi uzkele kaina, sakau nemokesiu tiek, tai zyze, bet pritaike nuolaida ir gavosi pigiau nei buvo. O per interneta daug brangiau rodo tuos draudimus nei akis i aki sneki.
|
Kas galit pasiūlyt draudimą civil+kasko, nes gerai būtų, kad toj pačioj firmoj. LD per brangiai užlankstė.
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:43. |
|