![]() |
Citata:
|
fui, kaip žiauriai :uuu:
|
Citata:
|
Citata:
|
ne brangute, moterų į karą ir netgi į armiją neima todėl, kad moterys netaip supranta komandą GULT :xx:
|
Citata:
|
o tarp kitko ar žinote kuo skiriasi vieniša moteris nuo vienišo vyro?
|
Citata:
|
vieniša moteris namuose plauna indus po valgio, o vienišas vyras prieš valgį
|
Citata:
|
na čia jau niuansai, bet visumoje supatai ką norėjau pasakyt :xx:
|
Citata:
|
visai nebloga mintis, tik man irgi teks šiąnakt vienam tą pagalvę glamonėt, nes žmona darbe :wavecry:
|
lDaliau, visada tokiu atveju, kaimyne grazesne kokia pasikviest galima :daro:
|
na tu ir pasakei - matosi kad dar jaunas ir be patirties. net savam mieste svetimų negali kabinti, nes po dienos ar savaitės išlys galai ir kas nors jau apie tai žinos, o tame tarpe ir žmona. O tu kaimynę :xx: Čia gi savam mieste toks dalykas, kad vienam gale pirstelėjai, o kitam jau žino. O dar ypač tokiam Panevėžy, kur vien švogeriai gyvena :xx:
|
Citata:
|
pora dienu nebuvau o jus cia sitiek pusalpiu priblevyzgojot, uzsiknisau skaityt net :)
|
|
Citata:
|
Beprociai :wavecry::unreal: :ne::wacko::issigando::nzn::thumbsdown::ohne:
|
mano aparatūrą pajungus irgi panašiai būtų, tik po to dar langai išlakstytų :xx::xx::xx:
|
Citata:
|
na mano subas 18" 600W RMS aišku nevibruoja tiek, bet stovint prieš keletą metrų vidurius jau susuka
|
Nu jo, jei tokia galia pasijungtum savajam s124, tai man atrodo ne tik langai, bet ir skrandis islips per gerkle...:geda:
|
nu man atrodo kazkuo skiriasi koncertine aparatura ir masinine :)
|
as tik garsuma minty turejau, o ne sudejima i masina... masinine maitinama 12V energija, o koncertine 220-230V
|
Citata:
|
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rjhKEQFHqZw?fs=1&hl=lt_LT"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rjhKEQFHqZw?fs=1&hl=lt_LT" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
krce zinau viena atveji rusijoj ir cia atrodo apie ji eina kalba tai ten buvo taip savininkas papuole i avarija sumale prieki visa paeme sutaise ta masina ir visus darbus fotkino kol dare poto visa aprasyma ir nuotraukas idejo i celofanini maiseli ir paslepe po priekiniu vairuotoju dureliu apdaila kai si masina buvo parduota pas jos nauja savinika praejus laikui nustojo grot kolonele durise jis nueme ta duru apdaila ir rado ta maiseli su aprasymu |
Citata:
|
ui, ne vienas tūkstantis tokių konstruktorių rieda mūsų keliais :xx:
|
Citata:
|
ta prasme kad pjaustyti virinti kebulai
|
Citata:
|
jo, kad daug važinėja suvirintų iš 2 ar 3 ir kuo geresnių metų tuo procentaliai jų daugiau
|
Citata:
|
treciose salyse daug apynauju masinu pjaustytu, nes perka vokieciuose cielas, pjauna per puse, krauna i tralus ir veza i RU, BY ir pan. tada muitai kitaip skaiciuojami nes jau gaunasi ne masina, o detales, ten suvirina, perdazo ir kai nauja. maciau ant sienos veze visokius bmw e60 ir pan.
|
Citata:
|
atvaziuoja uzbekas traukiniu. kaune nuperka masina. tada perka busa. to buso vidu isema, y ta busa dar viena nupirkta masina pusiau perpjove ygruda. prisikabina ta busa standziaja vilktimi prie lengvos (kane vienas diedukas suvirina taip, kad net ratai sukiotusi buso) ir pasol tas uzbekas y tevyne su trim masinom vienas.
|
Citata:
|
pasimato tokie dalykai daugiausia po stiprių avarijų - ko nelinkiu nei vienam :ne:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:24. |