![]() |
Citata:
|
nieko cia baisaus, 4ct uz litra... degalines pakels 8 :D
nt ir zemes mokestis gerai. alkoholis ir tabakas privalo brangt. |
Citata:
|
Dar apmokestinciau papildomai 2-3 busta..
|
Pagalves mokesti kurortuose jau turime, per zinias minejo, kad reiktu apmokestint kates-sunis, kadangi tai prabanga. Visiskai sutinku, apmokestint reiktu ir saldytuvus - kas namuose turi. Automobilius su automatine greiciu deze, pas ka mediniai langai irgi neprosal butu apmokestinti. Realiai apmokestinti galima bet ka. Tiesa taip pat maciau reportaza del sgd terminalo importuojamu duju, pasiulymas toks, kad dali duju pirkti braangiau is Jav. Nors ir nesisildau dujomis, bet butu idealiausiai visa kieki pirkti, tai butu saugiausios dujos istorijoje.
|
Klausimas, jei pas mane generas ir su tam tikru kodu, galima det su kitokiu kodu genera jei viskas tiktu (Genero fyshke, tvirtinimai)? :)auto w211
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Turi netik tvirtinimai sroves stiprumas, elektrine jungtis atitikti. Bet ir komunikacinis protokolas lin arba bbs negali maisyti. Kraus, bet avariniame rezime. Pasirenki pagal detales koda ir nebus bedu.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Nu bet jis ir keistas. Iesko iknoi smegenu, nuvezei sutvarko (restauruoja) ir rami galva. Dabar rado kokiam srote panasu. Pakeis ir vel pilna bus klaudimu, nekrauna, dega raudonas uzrasas skydelyje ir tt .... Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citata:
|
Citata:
|
Galia lygiai tokia pati kaip ir kito genero sroves stiprumas 90-200a abieju generu :) generas isimtas pratestuotas ir lavonas tas generas, daug ka jam keist reikia :) galvoju det kita genera uz 20e gera, pries tai nuvezes ant stendo patikrint kaip krauna ar jokiu bedu su juo nebus :) tik mane gasdina vampyro pasakyti zodziai ar atitiks komunikacinis protokolas lin ar bbs pagal mano mersa... :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Kas bjauriausia visi laidai kurie eina nuo valdymo modulio i mazojo akumo rele, generatoriu (galbut i voztuva po valytuvais) itampa ateina diagnostika su generu problemu nemato viskas kaip ir turi buti bet kur tau mersas ismete ta savo genero klaida o diagnostika nieko pasakyt negali :) klaida issaukiau as, nes buvo situacija kad kita masina del kazkokios priezasties sugedo, akuma nusodino, tada su merso pagalba ir su krokodilais bandem kraut (uzvestai masinai) ilgai krovem be ta masina neuzsivede tai sukeitem akumais, mano gera akuma i kita masina o ta bloga i mano ir taip issaukiau klaida.. :verkia: nereikejo man taip daryt... :(
|
|
Nereikia su vampyru nieko daryt, gerai kad duoda info ka ir kaip daryti :) padedam vienas kitam ir tuom as dziaugiuos :) bukime draugiskesni vienas kitam o ne dalinam ban kaip seimas mokescius :)
|
Citata:
|
Citata:
lin, blin, bbs tuoj sukomunikuos su ratlankiais... |
bet va Roberteliui prilipo viskas
|
nu vyrai jus gerai cia duodat :xx::xx::xx::xx::xx::xx::xx::xx::xx:
|
Robertai, taigi ieškojai RIMTO speco generatorių, nes tavo mersui bet kas netinka. Tai 120eur man atrodo nėra daug TAVO MERSUI. Ar kažką ne taip suprantu?
|
2003 ML270 šaltesniu ir drėgesniu oru pradeda įsijunginėt ilgosios šviesos. Drėgmė kažkokiam bloke? Kur jo ieškot?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Sveiki, gal kas esat susidūre, kad po rakto elemento keitimo neuzrakina ir ne atrakina mašinos? Spaudinejant raktą raudona lempute nemirksi, masina vedasi ir vaziuoja su tuo raktu. Modelis s500 w221 2007 metu. Ką radau paieškoje tai tas variantas kai palaikai rakto uzrakinimo atrakinimo knopkes, o raktas spynelėje neveikia.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Tai gal elementas blogas ar kontakto nėra. Negali taip būt, kad išėmei seną kur veikė ir įdėjus naują nustojo veikti.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:20. |