![]() |
Pas Gintarą kreipkis ;)
|
Arba pas raktininkus tegu pasiziuri rakta ir padarys kad vel veiktu signalizacija :) teko susidurt, raktininkai sutvarke be pacios masinos :)
|
Citata:
|
Buvo ir man taip su raktu, brolis keitė savo mb rakto batarkę, tai sugebėjo kondensatorių nulaužti, sulitavau ir vėl viskas ok. O sakė, kad pakeitus nebeveikia, prieš tai veikė. :)
|
Citata:
|
Rasiau ARBA jei pavyzdziui Gintaras negales tuo metu padet, tai pradziai tegul pas ji kreipiasi :)
|
Kiek tu turi kantrybes atsisaudyti :D :D
Edit: pradejo mano diagnostika bsod metyti. viskas veikia kaip priklauso, tik das paraso [reading car configuration] kala windowsai BSOD IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL cia laptopo beda greiciausiai. Hardwaras mirsta ar ka. |
Citata:
|
Tai čia vietoj to, kad susiremontuot generatorių už 120 eur, nusprendei geriau šrotinį pirkt už 20 ir dabar antra savaitė vykdai generatoriaus "questą"?
|
netgi jei galutiniam variante tas generatorius gautųs daug brangesnis nei 120eur, visvien verta knistis ir ieškot kaip susitvarkyt, nes tai yra žinių ir sugebėjimų gilinimas. Kam neidomu tokie darbai - sumoka kitam, o kam idomu ir nori kažko išmokt, tvarkosi pats.
|
Citata:
|
net jei ir suremontuociau uz 120e jokios naudos neduos, nes galimai klaida toliau isliks nes pasirodo mano esamas net ne lavonas o labai geras ( krauna 14.3V, o kur pries tai tikrino, manau pinigus norejo nuplest), gali buti kazkur kitur beda :) gal rele knysa prota, jei tai pasiteisins pirksiu is Silberio, tik idomu kiek kainuoja pas juos :)
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
tegu mokinasi ant 211, nes ardant 124, bus sulauzyta daug plasmasiu kuriu daugiau nebegaus niekur, tad pvz nelabai tinkamas :wave:
|
Citata:
:good: |
Visas tas darbas nuejo sunui ant uodegos, bent nors nuodugniai generas patikrintas ir viskas jam gerai srotini atgal nuveziau... :nerv:
|
Tu esi šrotų siaubas.... Tai gal tu pirma išsiaiškink, kas tam tavo kosminiam laivui yra, paskui pirkaliok dalis. Tu ant važinėjimo, pirkimų visokių nesamonių daugiau išleisi pinigų nei nuvežtum kažkam ir sutvarkytų tą tavo mersą. Kokia jam nauda iš tos info, kurią jis (neva) susirinks? Jokia. Antrą kart daugiau ten nekiši nagų susitvarkęs. O kad Robertas neatsidarys generatorių remonto dirbtuvių, aš kažkodėl ramus.
|
Jau teko vienakart nuvaryt auto (ne mersas) i servisa padaryt variklio kapitalini remonta, rezultatas - sumoketi pinigai uz remonta ir uz men laiko uzlinko variklis... Daugiau niekad i servisus nesilankom geriau paciam daug info susizinot ir paciam surinkinet auto, zymiai patikimiau tada :)
|
https://mb1.ltd/files/1570779374_abc1.jpg
Pagaliau išzulinau vidu, toks jausmas kad nuomojama tas mb buvo, bet salonas tai kai statybininku , daugmaž atsivalė durys sėdynes iki pajuodumo nuspardytos, šunų plaukų kur ranka kiši ten rasi :xx: liko kėbulo darbai bet turbūt pavasariui irgi nestebuklai |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
P.s. Tarp kitko masina vel surinkta ir kail maniau krovimas sumazeja iki 13.4 o kai isimtas generas rode 14.5. vadinasi teks traukt wis programa ir tyrineti pliusini laida nuo genero iki akumo, gal rasiu kur yra silpna vieta |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Vilnieciai, sildyma pas visus atjunge siandien ar cia man tik sekasi? :)
Kaip mane nervina tas taupymas nesamoningas zmoniu sveikatos ir komforto saskaita.. Kazkam silta aisku, o kazkas pirmam aukste gyvena, po butu parkingas, kuris veju prasipucia :( |
Robertėlis jau pats su savim forume bendraut pradėjo :xx::xx::xx::xx:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:01. |