MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Rawwslt 2019-12-05 17:55

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 527701)
Su svedais. Kas? Nuomavau nauja “kaskaju” 28km buvo pravaziuotas. Su pilnu draudimu ir tt. 5 dienom sumokejo 290€. Nu mes is lietuvos nuomavomes. Tai yra darbas isnuomavo.

Mano kolega Maljorkoje issinuomavo daihatsu dviem dienom is viesbucio. Tada grizes namo po dvieju savaiciu gavo emaila, kad reikia sumoketi uz auto nuoma. Nors jis buvo sumokejas grinais vitoje. Skambina telefonu aiskintis, o ten Swedija ir Swede kalba tik swediskai. Issikalineja, ir tipo nesneka angliskai. Teko ieskoti swedo, kad susisneketu kas ir kaip, nes anstuoliais grasinti pradejo. O kaip Maljorka ir Swedija susijus neszinau. Gerai, kad buvo neismetes nuomos lapo, nes butu kitaip neirodes turbut. Tai va patarimas, kad neisivelt i panasia istorija, pasaugokite ceki ar faktura bent menesi.

hardas999 2019-12-05 18:54

Metus laiko dirbdamas savaitgaliais.

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 527699)
Su visa pagarba, leisk paklausti kiek laiko visa statyba truko? Ar tu nedirbi “valdisko” darbo? Nes jai po darbo ir savaitgaliais, tai kiek laiko reikia tam reikalui?
Nors ka as cia sneku, mano kaimynai irgi patys dviese isirengineja. Galaisto dazo gipsa suka. Na jau jie baigineja pirma auksta. I antra dar net nepradejo lipti. As jau menesi gyvenu. Bet jie dirba sedima darba, sako mum cia atgaiva pajudeti :)

masterkame 2019-12-05 19:48

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 527700)
Su auto nuomom, tai galiu pasakyti, kad kievienoje salyje savi bajeriai. Pvz pirmadieni skrendu i Danija dviem dienom, tai ekonomines klases masiniukas mechanas 1832 DKK + theft protection 90 DKK + draudimas papildomas 280 DKK. Tai apitiksliai 280€ uz dvi dienas. Norvegijoje irgi kosmosas, tas pats sixas padurino. Uz 3 dienas pajeme 300€ + 40€ uz kelius ir dar priskaiciavo 10€ uz keliu mokescio pvm :D

Su Swedais tai ilga istorija tingiu rasyti. O Lietuvoje autobanga tokiu fintu pridariusi, kad visi nuo jos bega, tai per brokerius ir visokias fake firmas nuomuoja

nedaug vazinejai arba Oslo nekabinai, ten vienas bumstasionas 6 eurus kainuoja piko metu , o mano mieste per menesi 300 eu uz kelius atsegu. Laikas i elektrine persesti ne savo noru.

siaudaz 2019-12-05 20:23

Sveiki, gal kas pardavinėja S211 2.7 ar 3.2?

Rawwslt 2019-12-05 20:47

Kas nors bandete el. ledo gramdikli? :bounce::wacko::vynas::vynas::vynas:https://www.kaercher.com/int/home-ga...e-scraper.html

Rykštė 2019-12-05 21:29

Citata:

Pradžioje rašė siaudaz (Post 527708)
Sveiki, gal kas pardavinėja S211 2.7 ar 3.2?

Jei nori,galiu tokį suorganizuoti.

masterkame 2019-12-06 00:02

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 527710)
Jei nori,galiu tokį suorganizuoti.

Ir kiek toks kainuoja jei nepaslaptis?

Rykštė 2019-12-06 07:35

Citata:

Pradžioje rašė masterkame (Post 527711)
Ir kiek toks kainuoja jei nepaslaptis?

~3k.

tomasgarliava 2019-12-06 10:12

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 527709)
Kas nors bandete el. ledo gramdikli? :bounce::wacko::vynas::vynas::vynas:https://www.kaercher.com/int/home-ga...e-scraper.html

oho, jau nupirkai? kaip veikia?

Rawwslt 2019-12-06 10:29

Citata:

Pradžioje rašė tomasgarliava (Post 527718)
oho, jau nupirkai? kaip veikia?

Nepirkau, dar galvoju moteriskei nupirkti, bet noreciau isgirsti pliusus ir minusus.

masterkame 2019-12-06 12:10

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 527719)
Nepirkau, dar galvoju moteriskei nupirkti, bet noreciau isgirsti pliusus ir minusus.

Aisku del tokio Navarro vageno ar fordo nepirksi bet sildomas langas ziema turbut didziausias pliusas. Langa nutraukia per 2 minutes. Tai tikriausiai del to or webastos apsikenciu su passatu. Noreciau aisku kokio naujo merso, bet iphonui taupau.:xx:

Rawwslt 2019-12-06 12:38

Citata:

Pradžioje rašė masterkame (Post 527721)
Aisku del tokio Navarro vageno ar fordo nepirksi bet sildomas langas ziema turbut didziausias pliusas. Langa nutraukia per 2 minutes. Tai tikriausiai del to or webastos apsikenciu su passatu. Noreciau aisku kokio naujo merso, bet iphonui taupau.:xx:

Pasidomek kas yra Mercedes-Me, nes vel nekaska :xx::xx::xx:

pucenas 2019-12-06 13:09

Citata:

Pradžioje rašė masterkame (Post 527721)

jauciu didziausias pliusas ziema garazas, sildomas garazas :) na pradekit visi pasakoti kaip negerai tiem musu grabam sildomi garazai ir t.t. :)

vanix 2019-12-06 13:19

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 527724)
jauciu didziausias pliusas ziema garazas, sildomas garazas :) na pradekit visi pasakoti kaip negerai tiem musu grabam sildomi garazai ir t.t. :)

sildomas garazas nekazka, geriausias variantas parkingas po namu, cokoliniame aukste, kur temperatura tokia pati kaip lauke. Tik kadangi masina stovi po stogu, tai jokio ledo neatsiranda ant langu betkokiais orais ;) valyt nuo sniego irgi nereikia, rudyt irgi nieks ypatingai nerudyja del temperaturos pokycio pastovaus taip kaip sildomam garaze.

pucenas 2019-12-06 13:22

Citata:

Pradžioje rašė vanix (Post 527725)
sildomas garazas nekazka, geriausias variantas parkingas po namu, cokoliniame aukste, kur temperatura tokia pati kaip lauke. Tik kadangi masina stovi po stogu, tai jokio ledo neatsiranda ant langu betkokiais orais ;) valyt nuo sniego irgi nereikia, rudyt irgi nieks ypatingai nerudyja del temperaturos pokycio pastovaus.

Zinau tamsta zinau. As irgi tik moca laikau garaze. Pas mane garaze siuo metu esu nustates 19,5c silumos. Tai savaitgali buvau kaime ivariau masina viena savaitgaliui. Tai taip surudijusu stabdziu disku per 1.5 pros nebuvau mates ;) atrodo, kad menesiu mensius an arimu metesi :). As taip pasakiau apie garaza tik del to, kad visi cia tokie “ponai” pasidare, kad dejuoja, kad langas apsala. Ir t.t. Beveik niekada negramdau stiklo. Purskiu skysti ir nusivalo ;)
o masina turbut geriauia ziema laikyti kaip tu sakai parkinge atviram, arba kokioi stoginei nei apsninga nei ka ir nerudyja taip greit :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Markko 2019-12-06 15:06

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 527726)
Zinau tamsta zinau. As irgi tik moca laikau garaze. Pas mane garaze siuo metu esu nustates 19,5c silumos. Tai savaitgali buvau kaime ivariau masina viena savaitgaliui. Tai taip surudijusu stabdziu disku per 1.5 pros nebuvau mates ;) atrodo, kad menesiu mensius an arimu metesi :). As taip pasakiau apie garaza tik del to, kad visi cia tokie “ponai” pasidare, kad dejuoja, kad langas apsala. Ir t.t. Beveik niekada negramdau stiklo. Purskiu skysti ir nusivalo ;)
o masina turbut geriauia ziema laikyti kaip tu sakai parkinge atviram, arba kokioi stoginei nei apsninga nei ka ir nerudyja taip greit :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Darbe turim pozemini..koleges senas focusas po ziemos.... :) patikek,skyles net atsirado,aisku gal dauzta buvo nzn.

Rawwslt 2019-12-06 17:17

Dviraciui pompa nupirkau, bet etikete teigia ka kita. Zvegiu jau koki 10 min :xx: :xx:

https://mb1.ltd/files/1575648977_a5c...4beb30b12.jpeg
https://mb1.ltd/files/1575649158_a38...ce88f0afb.jpeg

Darinis 2019-12-06 18:24

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 527730)
Dviraciui pompa nupirkau, bet etikete teigia ka kita. Zvegiu jau koki 10 min :xx: :xx:

https://mb1.ltd/files/1575648977_a5c...4beb30b12.jpeg
https://mb1.ltd/files/1575649158_a38...ce88f0afb.jpeg

:juokiasi::juokiasi::juokiasi:

amerika 2019-12-06 19:51

kiek kalbu ir visom skirtingi daiktai, sakyčiau apsipirkai konkrečiai:)

Artunas 2019-12-06 19:59

Citata:

Pradžioje rašė BETMENAS (Post 527683)
Chebryte, kas kokias invidualias įmones atsidare, prekiaujat ar teikiat paslaugas iš seniau ar nejaučiat dejavu?. Man šie ir anie metai grynai klonuoti 2007-2008, net klientų srautai vienodi - arba ramu arba visi i krūva kaip susitarę. O jeigu įmonė nepaskandinta banke, jaudintis daug nereikia, krizė kaip tik apšvarins rinka - na čia tik mano nuomonė

Pas mus irgi kolkas juda labai ne prastai. Bet čia tik išvakarės, draugai iš kitų sryčių jau verkia, ir kalba kad viskas kartojas. Bet aš manau tikrai nebus taip kaip 08-09. Tam labai daug yra priežasčių mano manymu.

Citata:

Pradžioje rašė hardas999 (Post 527696)
Aš irgi nesu milijonierius, bet kai meistrai lupa tokius pinigus tai nežinau. :ne: Spjoviau į tai ir savo namo sienas pats išsiglaisčiau, nusisšveičiau ir nusidažiau. Duris pats susidėjau, elektrą pats susivedžiojau ir pasijungiau. Vonios, tualeto ir katilinės plyteles susiklijavau. Grindų parketlentes susidėjau. Namo rekuperacijos sistemą pasidariau. Kiemo tvorą ir vartus pasistačiau. Ateinantį sezoną dar ir kieme trinkeles susidėsiu. Kitaip tariant iš savo kišenės jokiam meistrui nedaviau ir neduosiu uždirbti. :xx:

Labai daug šiuo metu matau e erdvei panašių pavizdžių. Tik man klausimas, esi patenkintas darbo kokybės rezultatu? Man sunkiai suprantama kaip aš dabar nulipes nuo daugybės metų savo veiklos, niekuo nesusijusios su statybom, galėčiau bent pusėtinai suklijuot plyteles.

Pas mane netoli jaunas bičas irgi matau vienas pats stato namą, dar tik stoga dabar dengia, bet jau iki apsurdų. Mačiau kaip jis pats savo rankom ir kastuvu kasė tranšėja, elektros įvadui turbūt. Nu kaip šitaip? Turbūt 3 dienas knisosi, ten pas mus molis. Technika už tikrai nedidelius pinigus padarytu per valanda. Statybų aplinkui vyksta.

Citata:

Pradžioje rašė hardas999 (Post 527704)
Metus laiko dirbdamas savaitgaliais.

Metų laiko savaitgaliai :crazy2::ohne::wavecry: o ne.....

pucenas 2019-12-06 20:16

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 527738)
Labai daug šiuo metu matau e erdvei panašių pavizdžių. Tik man klausimas, esi patenkintas darbo kokybės rezultatu? Man sunkiai suprantama kaip aš dabar nulipes nuo daugybės metų savo veiklos, niekuo nesusijusios su statybom, galėčiau bent pusėtinai suklijuot plyteles.

Metų laiko savaitgaliai :crazy2::ohne::wavecry: o ne.....

Ir ko zmones nepadaro del euru. Reikia leisti dirbti kiekviensm savo darba. O kai moki viska nemoki nieko. Mano asmenine nuomone :)
P.s. As pas ave garaza zadejai klijuotis plyteles pats. Bet... suklijavo zmogus per diena. As jauciu 3 buciau knisesis. Padare “plintusus” ir tt. Trapa apipjauste viska. Sumokejau 260€ atrodo. Ar verta??? Gal but...

Somesword 2019-12-07 07:13

tie namu statymai paciam man asosijuojasi su sovietiniais statymais. kai visa seima kelerius metus keldavo tuos triaukscius seimyninius namus :D

Turejau kolega, pats viska dare is algos, be banku ir pns. Truko tik 10 metu.... Jokiu laisvu dienu, nieko. burimas is nieko kaip pasistatyt kaip pralist...

Man kai dujas ivedinejo, kai suzinojau kad metras 10 euru galvojau irgi pats iskast, paskui pradejus skaiciuot paaiskejo kad pats kasimas sudaro tik labai nedideli procenta kainos. Nusispjoviau ir padirbau virsvalandziu 7h per savaite. Atsipirko ir nereikejo vaistu nuo nugaros skausmo pirkt :D

BETMENAS 2019-12-07 14:29

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 527724)

Aš prieš kelis metus darbe žiemom dalinai šildomam sandelį per daug sau galvos nesukdamas nutėkšdavau sprinteri, buvo be rudelių iš tulūzės. Po dvieju žiemų pirštus galėjai kaiščiuoti vidurį skardų. Galvojau čia taip nuo drusku, prakeikiau ir peržiagnojau išvažiavo uzbehas namo, tik po kiek laiko dašuto kad padėjau aš jam sukirmyti:xx:

tomasgarliava 2019-12-07 20:37

turbut matet, kas nematet idomios izvalgos apie DE auto pramones ateiti
https://www.youtube.com/watch?v=hcXjVxaKzv4

gNt 2019-12-10 15:10

Gal yra galinčiu padėti su STAR diagnose Alytuje?

Darius 2019-12-10 15:28

Rocky forumietis, kartais gali prasukti savaitgaliais pro Alytų važiuodamas namo į Lazdijus. Pabandyk su juo susisiekti.

kesha 2019-12-10 20:40

Citata:

Pradžioje rašė gNt (Post 527776)
Gal yra galinčiu padėti su STAR diagnose Alytuje?

Svajunas Kauno gatvej ir Vilkelis priesais didziaja Maxima.

Rawwslt 2019-12-10 22:55

Ar yra cia Calsbergo megeju? :xx:
Kaledos atejo ankaciau nei tikejausi! Radau tokius fantastinius skonius! :good:

https://mb1.ltd/files/1576014784_8da...d00747d2d.jpeg

masterkame 2019-12-11 07:14

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 527791)
Ar yra cia Calsbergo megeju? :xx:
Kaledos atejo ankaciau nei tikejausi! Radau tokius fantastinius skonius! :good:

https://mb1.ltd/files/1576014784_8da...d00747d2d.jpeg

Man seniau juodas Calsbergo labai patiko, ta su drambliu esu ragaves. Melsvo pas mus nera. Isvis cia pasirinkimo nera, o ir is pasalpos alaus daug neprigersi kai skarba 35kr plius depozitas.:ne:

Rawwslt 2019-12-11 09:44

Citata:

Pradžioje rašė masterkame (Post 527796)
Man seniau juodas Calsbergo labai patiko, ta su drambliu esu ragaves. Melsvo pas mus nera. Isvis cia pasirinkimo nera, o ir is pasalpos alaus daug neprigersi kai skarba 35kr plius depozitas.:ne:

O tu ieskai darbo? Kiek laiko nedirbi? Ir kokio dydzio pasalpa Norwegijoje?

masterkame 2019-12-11 12:23

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 527797)
O tu ieskai darbo? Kiek laiko nedirbi? Ir kokio dydzio pasalpa Norwegijoje?

2.5 metu nedirbu, pasalpa svyruoja bet iki 3.5-4 dar kazkaip ismoka. Bet kasdien reikia prasyt visa diena, o kitaip menesio vidury neperveda. Svolaciai, geriau calsberga gerciau.. ir kam isvis to darbo ieskot. Koja ant kojos ir laisvo oro direktorius :)

simaso 2019-12-12 12:57

klausimas apie 2012m w204. yra opcija:
240 LED DAYTIME RUNNING LIGHTS
Ne amg priekinis bamperis toks turi būt?

http://ipocars.com/imgs/a/f/s/q/x/me...2012_1_lgw.jpg

ir kitas klausimas ar paprasti ne amg bamperiai yra vienodi ? tik skirtingi dedas priešrūkiniai su grotelėm,? kaip čia.

https://www.namcars.net/Namibia/used...7_1_retina.jpg

Piktas 2019-12-12 13:18

Pas Avantgarda ledai, pas Classica apvalus priesrukiniai.

simaso 2019-12-12 13:26

Bet ar bamperiai tokie pat apart tu priesruku?

Rawwslt 2019-12-12 23:32

Facebook viena fakta uzmaciau! Kiek laikrodziu suskaiciavot?

https://mb1.ltd/files/1576189859_e1f...be7279875.jpeg

Darius 2019-12-12 23:42

4

Rawwslt 2019-12-12 23:49

Citata:

Pradžioje rašė Darius (Post 527865)
4

Tai kaip ir omegos ant rankos nelabai reikia :xx::xx::xx::xx:

vampyras 2019-12-13 04:58

silpnai dar truksta car play ir hud displejaus butu 6 :xx::xx::xx:

Darius 2019-12-13 05:27

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 527867)
silpnai dar truksta car play ir hud displejaus butu 6 :xx::xx::xx:

:xx::xx:

pucenas 2019-12-16 17:12

Nu ka. Mano grabas. Kaip ir kazkada. Buvo vadasa ar rudeni. Neuzsikure. Suka viskas ok. Bet nesikuria, na ka palieka zmona darbe. Ryte gintaras patikrina. Sako kogero nera slegio kuro. (Auksto slegio siurblys) lyktai uzkelia 20-30. O turi buti virs 100. Tralas nuveza i serviza. Vaziuoju pirkti siurblio. Skambina atvaziuok pasiimti uzkurem... galvoji blemba... vel mistiskai uzsikure. Kaip ir neuSikure. Ne sako pakeitem kuro slegio davikli. Na penktadieni viskas ok. Sestadieni ok. Sekmadieni. Is kaimo
Gryzom. Ir prie Mc’donaldo vel neuzkuriu. Pasiimu citi bee nuvaziuoju pasiimu savo masina sakau bet manatkes isiomsiu. Atvaziuoju is kokio 4-5 karto uzsikuria... siandien zmona isvaziuoja i darba viskas ok. Nuvaziuoja i darza paima dukra vaziuoja i gimnastika. Ir ka... skambina. Vel :cenzura: neuzsikuria :) varau paiimti. Rytoi vel tralas ir i serviza. Kaip nustatyt gedima normliai???? Turit minciu :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:24.