![]() |
Citata:
|
is kartono galima iskirpt :) gerai ir be groteliu atrodo
|
Citata:
lempos tinkancios skyles kaip ir yra dabar arba originalus cosworth buferis, bet sitas man labiau patinka tai noretusi rasti lempas |
Dar pagalvojau, galbut radiatoriaus groteles geriau deretu tos, kur per viduri eina didelis :zenklas: zenklas? O ne standartines? :geda:
Nu kazkas tokio kaip cia: http://photos.autogidas.lt/s/photos/...04_6162128.jpg |
:ne:
|
tie du merso taikiniai tai nesiziuri :thumbsdown:
geriausia originalios arba bent tada kaip pas mane tos 6 bruksniu grotos :) del lempu tai pritariu kad geriau originalios, sitos labai jau tokios bling bling nu bent jau foto, reiktu paziet kaip realiai atrodo. halogenu nebandei kokiu nors panasu pritaikyt ? gal tilptu nuo kokios E36 :confused: ir kaip pasidarei kad abu veidrodeliai butu vienodi ? kiek atsimenu pas W201 irgi taip pat kaip pas W124 vienas ilgas kitas trumpas :confused: |
Edgarai, jei taikinys jau yra grotelese, tai zinoma virsutinio ant groteliu jau nebereik, beje veidrodeliai 124 ir 201 yra identiski (tinka vienam nuo kito) o kad pas jonki jie vienodi, tai todel, kad jisai uzsidejo kairej pusej nuo 124/201 anglo ir tiek, bet as tai buciau jau geriau dejes ilguosius veidrodelius is abieju pusiu :)
Beje, Jonki, jei su taikiniu :zenklas: grotelese tau nesiziuri, tada tikrai tiktu vadinamosios "avantgardo" groteles :wave: |
Citata:
|
Citata:
Citata:
o istyikro groteliu man reikia kaip pas vaida sportini.... |
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:33. |