![]() |
Citata:
Paskambinau į Siber, pasakiau detalės kodą. SilberAuto: "Pagal šitą tavo duotą kodą ta guminė šaiba nebegaminama, ir jos nėra nei Vokiečių sandėliuose" Aš: "Tada kiek kainuoja tas pats reilo reguliatoriaus daviklis Y74?" Padiktavau VIN'ą. SilberAuto: "Man rodo, kad nesikeičia jis, keičiasi kartu su visu reilu,nes jei jį išsuksi, tai jis paskui ten nepasistato į teisingą padėtį ir normaliai neveikia, todėl reikia keisti su visu reilu" Aš: "Visas reilas tikriausiai kosmosą kainuoja?" SilberAuto: "Taip, kainuoja." Aš: "Ačiū už informaciją. Viso gero..." :sokas::keista: Kas čia per nesamonė???? Aš net pats buvau prieš mėnesį EPC žiūrėjęs - yra atskirai tas reilo reguliatorius. Tiesa sakant, neturiu žodžių....... |
Citata:
|
toks ispudis, kad reguliatorius parduoda tik silberis arba srotai
|
reguliatorius turi tikti nuo visų 611,612,613,646,647,648 motorų.
o tie silberistai artistai tegu tada savo duomenų bazę tvarkosi, nes rodo, kad gali parduoti. |
Citata:
Nuperku iš šroto, susirenku, tarpines naujas perku ir t.t., tada važiuoju į diagnostiką, parodo kad tas pats :cenzura: tik kitoj rankoj, vėl ardau, vėl vežu atgal į šrotą, vėl ieškau kito ir t.t. ir pan.. Auto ir dabar važiuoja puikiai, tik tiek, kad iš ryto neužsikuria iš pirmo karto. Nevažiuotų visiškai ir iš tikro reikėtų reilą visą keisti, tada taip - ieškočiau, nes kito pasirinkimo nebūtų. Man dabar reikia išsiaiškinti ar čia man Silberis teisybę pasakojo, ar kosmosą. Gaila neturiu dabar priėjimo prie WIS ir EPC.... :hmm: |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Aš palauksiu dar Vampyro komentaro šitais klausimais.... |
Autokurtas ir dar kažkas originaliom dalim užsiima. Bandyk ten skambinti.
|
Gali skambinti nors sventam Petrui, jeigu nesuprantat ir turedami EPC skaityti nemokat, pakartosiu, tam paciam EPC pagal tavo kebula priskiriamas A6110780449 ir A0000770160 taciau yra prierasas ''NO LONGER AVAILABLE;ORDER RANGE OF DELIVERY'' Dabar keiciasi tik visas railas.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:06. |