![]() |
galiu rekomenduoti Rymantą iš Šaulių gatvės dėl elektronikos pusės bėdų :)
nebijo vyras iššūkių ;) dėl diskų su kaladėm galėčiau padėti taip pat, jeigu remontuotumeisi pas mane :geda: :geda: šarnyrus taip pat restauruojam |
Citata:
Siandien bevei ramiai pasivazinejau pusvalandį, rodė 16, paskui keli spyriai per gazą, ir jau 18 vidurkis. O kaip be tų spyrių su tokia mašina neisivaizduoju, na nemano kraujui... Paskui paskambino draugeliai, pradėjo tyčiotis, kokį ten sako gaidį pirkai, ir kam tų AMG lipdukų prisiklijavai, sakau lipdukas tu, atvažiuok pravešiu, pampersų tik nepamiršk. Tai klausia ką ten rimtai AMG, nu tai ne sakau, tai atlėk parodik. Nu ir atlėkiau, kai pravežiau link rotados ir atgal, tai rėkt tik ir atsiprašinėt pradėjo :D Gryžau su 19 vidurkiu :geda: |
Citata:
P.s. Kiek kw? |
Kur tas Rymantas yra? Dėl diskų dėja iprates jau pas savus viską remontuot, Mantange. O ir sutares. Kitaip kodėl gi ne.
O dėl kritimo tai kaip čia pasakius, Aš žinau kur suėjo mano CLS, ir ten suėjo jis ne vienas ;) Tai nauja įmonė, kuri jau pradėjo dirbt, ir tokiam reikalui net nesudvejojas priėmiau tokį sprendimą. Duos dievas, ir jei tai pasiteisins, bus dar tų CLSų, ir tikiuosi 218tų :) Kilovatų 260 :vairuot: |
Citata:
|
va Rymanto nr, paskambinsi paaiškins ir susitarsi ;)
8 685 38O34 kuriai dienai sutaręs? nemanau, kad tokiam modeliui pavyks greitai gauti diskų :xx: |
Citata:
|
Citata:
|
nieko baisaus tie diskai ir jokio deficito
priekis TRW grezioti po 54eur ABS grezioti po 42eur galas ABS po 25eur TRW po 31eur kalades galui 15-25eur priekiui 20-35eur |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:44. |