MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Artuno S203 C32AMG (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=16139)

yamato 2015-03-06 19:48

galiu rekomenduoti Rymantą iš Šaulių gatvės dėl elektronikos pusės bėdų :)
nebijo vyras iššūkių ;)

dėl diskų su kaladėm galėčiau padėti taip pat, jeigu remontuotumeisi pas mane :geda: :geda: šarnyrus taip pat restauruojam

Artunas 2015-03-06 19:53

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 381275)
Jei jau keisi spalva - nedaryk juodos. Klijuok bent jau balta :bounce: arba tamsiai duchu matine :D kasiakeliu nemazai... Kiek dabar pili?

Ai neklausk geriau, :geda:
Siandien bevei ramiai pasivazinejau pusvalandį, rodė 16, paskui keli spyriai per gazą, ir jau 18 vidurkis. O kaip be tų spyrių su tokia mašina neisivaizduoju, na nemano kraujui...
Paskui paskambino draugeliai, pradėjo tyčiotis, kokį ten sako gaidį pirkai, ir kam tų AMG lipdukų prisiklijavai, sakau lipdukas tu, atvažiuok pravešiu, pampersų tik nepamiršk. Tai klausia ką ten rimtai AMG, nu tai ne sakau, tai atlėk parodik. Nu ir atlėkiau, kai pravežiau link rotados ir atgal, tai rėkt tik ir atsiprašinėt pradėjo :D
Gryžau su 19 vidurkiu :geda:

pucenas 2015-03-06 19:54

Citata:

Pradžioje rašė yamato (Post 381276)
galiu rekomenduoti Rymantą iš Šaulių gatvės dėl elektronikos pusės bėdų :)
nebijo vyras iššūkių ;)

dėl diskų su kaladėm galėčiau padėti taip pat, jeigu remontuotumeisi pas mane :geda: :geda: šarnyrus taip pat restauruojam

Yamato, saunuolis man paderino diskus su kaladem, uz juokinga kaina. Ryt keisiu :good: o seip tai gaila, kad ir amg, bet kritimas zemyn ir lb didziulis, man tas iki fl skydelis tai tox negrazus. Bet svarbu tai automobilis teikentis malonuma. Ir geros eksplotacijos. Spalva tai no problem pakeist. Pleveliu yra visokiu ;)
P.s. Kiek kw?

Artunas 2015-03-06 20:08

Kur tas Rymantas yra? Dėl diskų dėja iprates jau pas savus viską remontuot, Mantange. O ir sutares. Kitaip kodėl gi ne.

O dėl kritimo tai kaip čia pasakius, Aš žinau kur suėjo mano CLS, ir ten suėjo jis ne vienas ;)
Tai nauja įmonė, kuri jau pradėjo dirbt, ir tokiam reikalui net nesudvejojas priėmiau tokį sprendimą. Duos dievas, ir jei tai pasiteisins, bus dar tų CLSų, ir tikiuosi 218tų :)

Kilovatų 260 :vairuot:

pucenas 2015-03-06 20:13

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 381282)
Kur tas Rymantas yra? Dėl diskų dėja iprates jau pas savus viską remontuot, Mantange. O ir sutares. Kitaip kodėl gi ne.

O dėl kritimo tai kaip čia pasakius, Aš žinau kur suėjo mano CLS, ir ten suėjo jis ne vienas ;)
Tai nauja įmonė, kuri jau pradėjo dirbt, ir tokiam reikalui net nesudvejojas priėmiau tokį sprendimą. Duos dievas, ir jei tai pasiteisins, bus dar tų CLSų, ir tikiuosi 218tų :)

Kilovatų 260 :vairuot:

Viska as suprantu, bus tu bananu :) o 260kw. Turetu smagus lektuvelis buti. Oi kaip as noreciau po savo traktoriaus toki pagainioti :)

yamato 2015-03-06 20:18

va Rymanto nr, paskambinsi paaiškins ir susitarsi ;)
8 685 38O34

kuriai dienai sutaręs? nemanau, kad tokiam modeliui pavyks greitai gauti diskų :xx:

Artunas 2015-03-06 20:24

Citata:

Pradžioje rašė yamato (Post 381285)
va Rymanto nr, paskambinsi paaiškins ir susitarsi ;)
8 685 38O34

kuriai dienai sutaręs? nemanau, kad tokiam modeliui pavyks greitai gauti diskų :xx:

Mes sutarėm kad rasiu diskus, ir palikt norėčiau ketvirtadienį, kuomet man ji nereikalinga. Jei gali pasiūlit diskus, rašyk. Paimsiu. Jei gera kaina ;)

yamato 2015-03-06 20:31

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 381288)
Mes sutarėm kad rasiu diskus, ir palikt norėčiau ketvirtadienį, kuomet man ji nereikalinga. Jei gali pasiūlit diskus, rašyk. Paimsiu. Jei gera kaina ;)

pasidomėsiu rytoj, ką galima gauti šiam amg ;)

Hunter 2015-03-06 20:50

nieko baisaus tie diskai ir jokio deficito
priekis
TRW grezioti po 54eur
ABS grezioti po 42eur
galas
ABS po 25eur
TRW po 31eur

kalades
galui 15-25eur
priekiui 20-35eur

pucenas 2015-03-06 20:51

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 381290)
nieko baisaus tie diskai ir jokio deficito
priekis
TRW grezioti po 54eur
ABS grezioti po 42eur
galas
ABS po 25eur
TRW po 31eur

kalades
galui 15-25eur
priekiui 20-35eur

Tai blyn pigiau negu mano seno truperio 😡

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:44.