![]() |
tu savo merca geriau nufotkink normaliai
|
Jo, šiaučius be batų ;)
|
Passatas tai gerai nusipoliravo,kebulas kaip veidrodis. :)
|
nenoriu savininko nei kritikuoti, nei girti, bet esu mates kaip zmones poliruoja masina po kelias dienas viena, praleidziant begale valandu prie vienos ir uz poliravima sumokama ~ 1k lt sena valiuta. Gero poliravimo rezultatas nustatomas ne ta pacia minute ivertinus kebula, o po dvieju menesiu naudojimo
|
Kol nebus tokiu paciu foto su naturaliu apsvietimu, tai cia negalima vertinti.
Kaip ir minejau, butent del tos priezasties parduotuvese nera langu, o yra dirbtinis apsvietimas. Viskas tada atrodo labai bling bling, o ant saules ziurek jau ir hologramos ir ratilai visokie atsiranda |
raudonas bmw tai Evkos?jei taip tai sis zmogus tikrai zino ka daro su poliravimo masinele.
|
Citata:
|
ten langai kitiems tikslams ir masinos ten naujai dazytos. nera langu buitiniu dalyku parduotuvese. pvz visoks kristolas ar papuosalai atrodo zymiai efektingiau dirbtineje sviesoje negu naturalioje
Taigi, laukiam naturalios fotosesijos :) |
Citata:
Kodel? Todel, kad butu matomi visi defektai iki vieno. O saule, mielieji mano, yra testas "suda rankiu" darbam nustatyti. Nes ant jos matome labai gerai hologramos ir voratinkliai nuo neteisingo plovimo ir t.t.. Daugiau saule nieko neatskleidzia o kaip tik maskuoja :) Foto bus siandiena vakarop. |
Citata:
ACIU Citata:
Citata:
Citata:
Na bet pradekim nuo to, kad kiekvienas mano (nuo siol MUSU) darbas yra individualus, ir priklauso nuo TO ko nori pats zmogus, bei koks jo biudzetas. E39 Tikslas buvo toks: Naudojant tik viena zingsni, pasiekti kuo didesnes korekcijos. Pasiekem apie 90% korekcijos, likes 10% yra gilesni ibrezimai. Viska apsaugojom vasku, kurio ilgaamziskumas apie 3menesius. Finalas: Niekada gyvenime nebegrys tie patys voratinkliai,ibrezimai,oksidacija kuri buvo, nes buvo atlikta KOREKCIJA o ne naudojami "blizgikliai"... Taigi jeigu rupinsites savo automobiliu taip kaip priklauso, jusu rezultatas ilsiks toks pats koks buvo kai tik pasiemete savo automobili! Bet jaigu plausit su vienu kibiriuku bei vandeniu is pelkes, nesitikekit jog nepridarysit nauju bedu. Citata:
Dabar dirbam kartu. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:51. |