MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   mikis - C124 / 1988 3.0 (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=1769)

arbuzas 2009-06-05 21:28

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 29232)
seip tai pirma kai turjejau tai "bukas" buwo zeurei, po to kai pakeiciau varikli po pilno kapitalinio tai atsigavo siektiek bet is esmes tai vezlys staigumo nera ... na bent jau pas mane nebuwo :confused:

Kaip lygintum su savuoju CLK. Pas tave 3.2?

pucenas 2009-06-05 21:31

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 29233)

CLK 3.2 . tai pasakysiu taip staigumas tai kaip diena ir naktis bet kai isuka tai nepaskyciau kad labai jau didelis skirtumas bet kol "isvinkiuoja" tai skirtumas didziulis, pats startas po to jau normaliai

arbuzas 2009-06-05 21:35

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 29236)
Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 29233)

CLK 3.2 . tai pasakysiu taip staigumas tai kaip diena ir naktis bet kai isuka tai nepaskyciau kad labai jau didelis skirtumas bet kol "isvinkiuoja" tai skirtumas didziulis, pats startas po to jau normaliai

Cia gal dezes trukumas? Pas musu 300-24 irgi kol issisuka tai dieve mano - net ziovaut pradedu. Pas mane jau visai kitaip. Plesia tik palietus pedala (man rodos ir ne tik,kad motoras didelis).

pucenas 2009-06-05 21:36

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 29239)

Cia gal dezes trukumas? Pas musu 300-24 irgi kol issisuka tai dieve mano - net ziovaut pradedu. Pas mane jau visai kitaip. Plesia tik palietus pedala (man rodos ir ne tik,kad motoras didelis).

gali buti del dezes nzn, bet as kai nupikau CLK tai vazinejau pradzioi ant w (kad pradet 2 begiu) nes prie sviesoforo startuojant ant s tai sokdavau kad vos ne i kita masina :daro: db pripratau jau :) :vairuot:

arbuzas 2009-06-05 21:39

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 29240)
gali buti del dezes nzn, bet as kai nupikau CLK tai vazinejau pradzioi ant w (kad pradet 2 begiu) nes prie sviesoforo startuojant ant s tai sokdavau kad vos ne i kita masina :daro: db pripratau jau :) :vairuot:

Pazistamas jausmas, bet pas mane visada S nustatyta. Jeigu ka - pats zinai - visokie arsus BnV ir kiti Subaru su kriokianciais duslikais :D :D

pucenas 2009-06-05 21:43

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 29242)
Pazistamas jausmas, bet pas mane visada S nustatyta. Jeigu ka - pats zinai - visokie arsus BnV ir kiti Subaru su kriokianciais duslikais :D :D

tai pas mane jau irgi S bet pradzioi taibuvo w :) jo man irgi patinka kartais panervuoti visokias huligankes ir t.t. aisq paziuriu pries tai bent daug maz kas per modelsi visdel to pas mane tik 3.2 tamstai tai jai kai psakant pofik kas :D:D :ralis:

arbuzas 2009-06-05 21:49

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 29243)
tamstai tai jai kai psakant pofik kas :D:D :ralis:

:metal::metal::gazuoja::gazuoja::good:

Teko pasisemti ziauru malku nuo naujausio CL65 AMG :D Net nesupykau :) Su SVOBIS numeriais. Vilnieciai turetu zinoti :) O apskritai tai suizulejau visai :) Net neziuriu kokia masina :D Keturakis - penciniko masina gi... Taip mano drauge sako :D

pucenas 2009-06-05 21:52

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 29245)
:metal::metal::gazuoja::gazuoja::good:

Teko pasisemti ziauru malku nuo naujausio CL65 AMG :D Net nesupykau :) Su SVOBIS numeriais. Vilnieciai turetu zinoti :) O apskritai tai suizulejau visai :) Net neziuriu kokia masina :D Keturakis - penciniko masina gi... Taip mano drauge sako :D

Man kiek teko palenktyniauti tai gavau malku ir zeurei tai nuo volvo v40 ir dar universalo :) o seip tai ir 3.2 uztenka :d

mano drauge tai keturakius TAXAIS vadina. ir as kai clk pirkau sake nesesiu i ta taxa bet nieko priprato :D

arbuzas 2009-06-05 22:00

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 29247)
Man kiek teko palenktyniauti tai gavau malku ir zeurei tai nuo volvo v40 ir dar universalo :) o seip tai ir 3.2 uztenka :d

mano drauge tai keturakius TAXAIS vadina. ir as kai clk pirkau sake nesesiu i ta taxa bet nieko priprato :D

Jeigu klausytumem savo moteru - seniai visi su Celicom ir kitais japonais vazinetumem :) Net nesakysiu ka ji mano apie banginius :D

tomas124 2009-06-05 22:21

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 29225)
Brolis ieskosi sau naujo kupe su tokiu trilitriu motoru ir su dujomis ir automatu. Domina pagreitis variklio draugavimas su dujomis ir pagreitis. Esu pats asmeniskai vairaves du trilitrius sitokius agregatus tai mane ziauriai nuvyle pagreitis, bet tikiu, kad jie buvo uzmusti. Kaip is tikruju. Ar nera jie tokie buki? Visos nuomones idomios.

tegu iesko 3.2 ir deda duju ipurskima. bus gana tada ir traukos ir su dujom draugauja

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:46.