![]() |
as irgi zinau zmogu kuris vazineja issisiepes su w124 taxu buvusiu, spalva taxine, ir jo zodziai "vaziuoji su mersu ir kaifuoji, niekada nepirksiu bmw nes ten kibiras", nors tas w124 turbut kokiu 85metu.
|
jo asmeniskai man patys geriausi mersai: w124, w140, w210. o del masinos spalvos, tai cia skonio reikalas.:):zenklas:
|
Oj čia jau kokia diskusija išsiplieskė :D Aš netvirtinau užsispyręs, kad čia ne taxi. Sakiau viešbučio aptarnavimas buvęs. Ai, man nesvarbu ką kiti galvoja. Man masina labai patinka. Ir nėra už jį pigiai mokėta kaip čia daug kam atrodo. Būklė ganetinai gera.
|
Sveikinu įsigijus gerą mašiną. Ir nekreipk dėmesio į tų durnelių komentarus (taksas, netaksas). Faktas kad ji sukomplektuota pagal taksi standartus, bet nera tokio įstatymo draudžiančio įsigyti tokį auto ne taksi firmai :) O dėl ridos tai yra dvi medalio pusės - kuo mašina mažiau stovi tuo geriau atlaiko mechaninės dalys (variklis ir t.t.). Dėl šitos priežasties pvz. taksai ir nuvažiuoja iki 3000 000Km. Pagal tavo salono būklę tai tikrai matosi kad ne daug subinių jis matęs :)
P.S. Tik į mašinos galą kažkas kažkada buvo atsirėmęs (smulkmena) |
Komplektacija tai mano nuomone gan skurdi :confused: motoras kaip tokiai masinai manau irgi kiek per silpnas :confused: bet siaip visdelto tai yra Mercedes Benz ir tai daug ka sako :) :zenklas: :1:
|
kokios kuro sanaudos tau iseina?
|
Nu vidurkis 10-11 :)
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
zmones kalba kad tas 2.2d valgo 6-7 litrus. jeigu isties 10 tai nafik toki motora, ir valgo daug ir nevaziuoja :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:46. |