MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Kur sportuojat? (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2947)

Marisas 2010-01-26 15:37

Citata:

Pradžioje rašė Mario (Post 60900)
na cia antras mitas apie .......
Matai apie tai galima kalbeti labai ilgai.Pirmiausia kiek gali investoti i tai? ka gali sau leisti? Siuo metu yra labai daug parduodamu taip vadinamu" padelku" kurie naikina gera nuomone gera rezultata.
Kas lecia "pimpes" :) kurso metu jinai bus labai labai issalkiusi :) na o po kurso didele itaka turi valymas..

Nezinau ar cia yra vyruku kurie taip rimtai uzsimtu sportu, darytu sporto ciklus ir paskui po ju valymus. Manau cia dauguma sportuoja savo malonumui, palaikyt forma, o ne siekt belenkokiu rezultatu :)

Mb 140 2010-01-26 15:38

pirma reik turet pinigu ant tinkamo maisto,kuriam reik nemazai finansu :) kai uzteks ant maisto,tada jau eina papildai ir visa kita ;) bet zmones priprate eit nuo lengvesnio galo,tai pasekems atitinkamos ir buna.

Joshua 2010-01-26 15:39

Citata:

Pradžioje rašė Marisas (Post 60899)
Gali tu man rasyt apie ta chemija kiek nori, as vistiek esu pries ja :D Sportuoju savo malonumui, forma palaikyt, kad ****** nebuciau ir viskas. Turiu geru papildu nusipirkes, isgeriu ir vsio. Esu kategoriskas pries metana ir anabolikus :)

Tai maladiec :) sportuok ir nevartok jokiu steroidu as pats kolkas dar nepasiekiau to, kad reiktu man juos pradet vartot, kolkas pilnai ir su papildais rezultatai gereja. Tik norejau siek tiek paaiskint kas ir kaip tuose steroiduose, kad nebutum klaidinga nuomone susidares :)

Mario 2010-01-26 15:41

Citata:

Pradžioje rašė Marisas (Post 60901)
Nezinau ar cia yra vyruku kurie taip rimtai uzsimtu sportu, darytu sporto ciklus ir paskui po ju valymus. Manau cia dauguma sportuoja savo malonumui, palaikyt forma, o ne siekt belenkokiu rezultatu :)

as esu irgi uz sveika sporta :) ir visiems tai patariu

Marisas 2010-01-26 15:41

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 60902)
pirma reik turet pinigu ant tinkamo maisto,kuriam reik nemazai finansu :) kai uzteks ant maisto,tada jau eina papildai ir visa kita ;) bet zmones priprate eit nuo lengvesnio galo,tai pasekems atitinkamos ir buna.

Butent. Iskart nori po keliu treniruociu atrodyt ispudingai. Praitais metais buvau uzsikabliaves, derinau mityba, dvi treniruotes per diena, papildai ir panasiai. O dabar man paprasciausiai nereikia to. Palaikau forma ir viskas, kad i pirty nebutu geda nueit, pries paneles pasirodyt ( visgi amzius toks :D )

mikis 2010-01-26 15:46

o kas yra sveikas sportas?

tu kai tarkim kepi kotleta idedi i ji prieskoniu? ;) sriuba verdi pagardini ja kokiu galinablanka buljonu?

yra keletas pakopu, papildai, chemija, hormonai ir stipriausia jau steroidai :) ir aisku ant viso to yra prasivalimo kursai, jeigu perki pigiausia preke tai ir gauni rezultata kad jis tures daug shalutiniu poveikiu reikes daugiau litu leisti ant prasivalimu, bet dauguma vartojanciu tikrai zino ka kiek ir kada sukramtit/susileisti, ir po kiek laiko sustoti ;)

Citata:

Pradžioje rašė Mario (Post 60904)
as esu irgi uz sveika sporta :) ir visiems tai patariu

sabarkst 2010-01-26 15:49

sportuoju namie su stanga ir panasiai, geriu db 100 whey gold standart ir pure kreatina kazkokios firmos su gliukozes tabletem, bet smulkus esu man sunkiai pramusa, mamai uz tai tikrai maza duot per ausi:), na bet svarbu kazkiek matos ir panai patinka ir viskas ok

arbuzas 2010-01-26 15:50

Susidariau tokia nuomone, kad, kolegos, visi kaciokai esate :xx:

Marisas 2010-01-26 15:52

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 60910)
Susidariau tokia nuomone, kad, kolegos, visi kaciokai esate :xx:

Arbuzai, visgi as tavo pusei, kasis man labiau patinka :xx:

mikis 2010-01-26 15:55

reikia susitvarkiti dienotvakre, kada keltis kada miegot, kada pusryciai kada pietus vakariene.. ir ka per juos valgai.. ne kokiu sumustiniu + vitanimas C didina apetita, keletas menesiuku ir ziurek +5kg

Citata:

Pradžioje rašė sabarkst (Post 60909)
sportuoju namie su stanga ir panasiai, geriu db 100 whey gold standart ir pure kreatina kazkokios firmos su gliukozes tabletem, bet smulkus esu man sunkiai pramusa, mamai uz tai tikrai maza duot per ausi:), na bet svarbu kazkiek matos ir panai patinka ir viskas ok

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:59.