MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Diskusijos Apie Konkrečius Mercedes-Benz Modelius (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=153)
-   -   MB W140 3.2l mechanika! (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3013)

Meska500 2010-02-19 21:24

Citata:

Pradžioje rašė mariukaz (Post 66185)
Mano nuomone del duju yra tokia.. jeigu leistu kisene, duju nedeciau, taciau nematau nieko gedingo jomis vazineti

as irgi jei buciau bent kiek turtingesnis deciau dujas odabar neapsimoka 3000lt uz yrengima geriau tuos 3k isleisiu benzui ir vazinesiu negalvodamas kada kas suges nuo duju ,be to kai atvaziuoji i servisa rimtesni poklausia is karto ar yra dujos:wave:ka tik bmw savo norejau i kauna varyti tai is kart pasake kad jei su dujom tai net nevaziuok ,nors pas mane nera duju bet neprireike vaziuoti pakeiciau alkuninio veleno davikli pats:):zenklas:

mhundiz 2010-02-19 22:11

nezianu ka tos dujos gali sugadyt?visu pirma.dujos geras dalykas tik man bagazinei duju baliosnas bisky seip vieta uzema.bet kol pinigu butu vazineciau be duju.tie kurie dedasi dujas kaip sako garaze tai ir kaip cia sake kazkas uztai ir smydra dujom ir salone.o kas deda negaledami keliu simtu daugiau tikrai zinomoj fyrmoj ar centruose auto tai ir nesmyrda.drauges tevu mazda neikart nebuvau uzuodes duju kvapo o jie ja turi jau nemazai metu nu ziema ysisuka zvakes kitokes NGK o trauka viskas vieno kaip benzinu.tad as ir su dujom dar galeciau vazinet be problemu plius pigiau vaziuoji o ne vaidini kad uz 1l moki 4litus ir vaidini kad pilnas bakas mesgi :lithuania: dujos normalus kuras kaip ir betkuris kitas

Duvis320 2010-02-20 08:00

nepirk S klases masinos su mechanine deze :(. turejau su mechanine deze ir labai prabangia komplektacija 320 prasikeikt galima kai reikia ta riciaga tampyt dideleje masinoje :(

MB_pOwEr 2010-02-20 08:36

Apsizenisi tu su tuo w140, jeigu noresi pardavinet ateiti. :) tokia masina ir ta rycega tampyt reikia nesamone. :)

MB_pOwEr 2010-02-20 08:41

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 66172)
dar vienas isniro,jus sergat kazkuom ar kas jums darosi,reiketu vazineciau ir malkom!Kas jau tas S?kas cia per stebuklas,kad negalima su dujom vaziuot,atsimerkit,aplink pilna masinu kurios kainuoja po 20k euru ir vazineja spakainiai dujom!Jei mastysi kad tokie kaip S tik benzinu,tai ir ziuresi tik skelbimus,arba i pravaziuojancius su pavydu

Pritariu kolegai, mano zmonos W-140 500sel su dujom, tesioginis ipurskimas, vazinejam be problemu, aisku reikia priziuret ta visa reikala, keist filtrus ir taip tt..... :wave:

mariukaz 2010-02-20 13:57

del mechanikos - manau forumieciu nuomone vienareiksme

del duju - beprasmes diskusijos :)

woodoooo 2010-02-20 15:10

dujos virtuvej mechanika sport masinoms o ne limo klasei :wave:

sausainius 2010-02-20 15:20

Man net geda skaityt, kas ca pries dujas nusiteike, koks jum skirtumas. Mano tevas vazinedavo su 1997 CL`u 4.2l varikliu, buvo idetos tiesiogines dujos ir t.t, nbuvo jokios gedos nei karto piltis dujas, tuo labiau kai daug vazineji ir i diena kartais 2 kartus reikdavo baka pilt, kas cia gedingo vaziuot pigiau?
ir tikrai manau kazkuriam cia kas pries dujas, kada nors pasitaikys isidet dujas, ar nusipirks masina su dujom, visados buna pirmas kartas.
Taciau vienintelis variklis i kury geda butu detis dujas, butu V12. jokio tikslo apskritai ten taupyt, tuo labiau retas kuris su tokiais vaizneja kiekviena diena.

Mb 140 2010-02-20 15:28

galiu pasakyt ir tiek kas be duju vazineja su galingesniais varikliais skaiciuoja kiekviena kilometra :) tokiu zmoniu paprasyk kur nors pavezt,tai is kart pavercia viska litais :) yra tokiu kur nemegsta duju, bet patys pilasi saliarka is backu :)
del duju priestaravimo,tik parodo kokia musu tauta atsilikus :(

elementarus paskaiciavimas pravaziuojant 30k km per metus
su benzu apie 22.000lt
su dujom apie 10.000lt

matematika paprasta,galit sau leist vazinekit su benzu

Edgis 2010-02-20 16:49

Aš gyvenime turėjau tik vieną dujofikuotą automobilį ir jis man nepatiko. Nepatiko dėl to, kad ta dujų įranga buvo 1 kartos ir kėlė daugiau bėdos negu reikia. Nuo to laiko buvau nusistatęs prieš dujas. Bet draugas nuspirko W210 E200 ir įsidėjo tiesioginio įpurškimo dujas, bėdš su įranga neturėjo, važiuoja taupiai. Taip aš ir pakeičiau savo nuomonę apie dujas:) Jos man turi tik vieną trūkumą, jis yra bagažinėje ir vadinamas dujų balionu:D Daugiau priekaištų dujom neturiu ir nematau problemos jas statyti į bet kokį motorą, išskyrus retus modelius. Svarbiausiai dėti tiesiogines geros firmos firmos dujas ir važiuoti laimingai:)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:39.