MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Bendras (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=168)
-   -   Ką pilate į dyzelį žiemą? (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3464)

Luksha 2010-01-23 22:10

Citata:

Pradžioje rašė Arce (Post 59895)
O, matau ne aš vienas iš rytų Lietuvos laukiantis rytojaus įdomybių :D

Aš vakar neužkūriau (nors prieš tai puikiai kūrėsi), iš karto šovė mintis, kad žvakės. Nuardėm kolektorių (ir kas per :cenzura: sugalvojo ten žvakes įdėt) ir ką jūs galvojat, žvakės sveikos VISOS. Surinkom ir palikom. Šiandien prapūtėm nuo foltriuko iki bako, viskas tvarkoj. Po daugybės sūkimų užsikūrė, padirbo ir užgeso. Pasirodo, per filtriuką kuras per lėtai eina, nes siurbliukas tai pompuoja. Pripilam į filtrą, dirba, kol nepasibaigia. Vat. Tiek darbo, o tik filtriukas kaltas.

Bet man iki miesto 30km, tai tik kitą savaitę nusipirksiu. Kam tą mašiną prie tokių šalnų ir užvedinėt. Benzinis Ford Galaxy jau šiandien sunkiau užsikūrė, stabdžiai pašalę, bėgiai sunkiau jungiasi, tai ką kalbėt apie dyzelį automatą. O kas ryt bus :confused:

Mano kitas mersas uzsalo prie kelias dienas , nes paskutini karta buvo pilta vasarinio kuro , atsilde sistema visa , pakeite filtra , bet vedant ora pucia , nors bakas pilnas , tai pirmadieni teks pakelt ir ziuret siurbliuka.

Edgis 2010-01-23 22:29

Aš irgi nekūriau jau dvi dienas, nežinau kaip bus. Pas mane adbar rodo -22C naktį bus dar šalčiau, akumas naujas, bet jaučiu ir jam tokie orai nepatiks. Dar nežinau ar ryt kursiu, blogiausiu atveju imsiu akuma lauk ir nešiuos namo pakraut.

Joshua 2010-01-23 22:45

Gal biski ne visai i ka pimame i dyzeli tema, bet beweik :) noriu paklaust, ar ant w210 kai neweikia kuri nors, arba kurios nors zvakes, kai uzgesta ant skydelio lempte, kad pasilde zavakes, ar tiesa, kad tada vel turetu degt ir jei kazkuri neveikia, taip tarsi informuot? Berods ne is vieno esu tai girdejas. Gal kas siuo klausimu apsisvietes?

Luksha 2010-01-23 22:49

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 59905)
Aš irgi nekūriau jau dvi dienas, nežinau kaip bus. Pas mane adbar rodo -22C naktį bus dar šalčiau, akumas naujas, bet jaučiu ir jam tokie orai nepatiks. Dar nežinau ar ryt kursiu, blogiausiu atveju imsiu akuma lauk ir nešiuos namo pakraut.

Na jeigu su elektra viskas gerai , tai nakti manau tikrai atlaikys :)

mb001 2010-01-23 22:49

Citata:

Pradžioje rašė Joshua (Post 59914)
Gal biski ne visai i ka pimame i dyzeli tema, bet beweik :) noriu paklaust, ar ant w210 kai neweikia kuri nors, arba kurios nors zvakes, kai uzgesta ant skydelio lempte, kad pasilde zavakes, ar tiesa, kad tada vel turetu degt ir jei kazkuri neveikia, taip tarsi informuot? Berods ne is vieno esu tai girdejas. Gal kas siuo klausimu apsisvietes?

taip, tiesa. jei neveikia nors viena zvake, po uzvedimo vel kuri laika dega pakaitinimo lempute.
taip as keleta savaiciu vazinejau, kol pasitikrines suzinojau, kad 4 is 5 nebeveikia :)

samagonas 2010-01-23 22:50

O pas mane jau shyla :) shiandien 17 shilumos buvo,-tikiuosi zhiema praejo :)
O jums stiprybes linkiu,su baltom meshkom kariauti :)

Joshua 2010-01-23 22:53

Dekui mb001 :) reiksias kol salerka neuzsals tol vazinesiu kaip ponas :D

mb001 2010-01-23 22:58

Citata:

Pradžioje rašė Joshua (Post 59921)
Dekui mb001 :) reiksias kol salerka neuzsals tol vazinesiu kaip ponas :D

kad neuzsaltu... sekmes ;)

Tomskis 2010-01-24 07:40

Citata:

Pradžioje rašė Arce (Post 59879)
Tai kodėl jų vasarinė prie -10 pasidaro kisielius, o žieminė prie -20 nedaug tirštėja? Nesakyk kad tas pats. Vis tiek pila ar tai priedo, ar tai kerasiną, nežinau, bet kažką padaro. Su lietuviška nėra ko lygint žinoma, mūsų rašosi iki -32.

Tiesa, nebuvau jau kokias tris dienas ten, sakau, kai toks šaltukas prispaudė, turėjo atvežti kažko daugiau žieminio :)

Tiesa, tu važinėji visai kitoj vietoj, todėl gali būti, kad pas jus visai kita saliarka. Nes pas mus yra dvi degalinės, ir tai yra spalvų skirtumas dyzelio tarp jų, o tam pačiam mieste...

nu as per medininkus arba per salcininkus lekioju. bet db va turiu kanistra stovi lauke, pyliau praeita savaite, raso iki -25C, stovejo prie -12C, pyliau i baka, kaip kisielius ejo baltos spalvos.

Tomskis 2010-01-24 07:41

Citata:

Pradžioje rašė Joshua (Post 59914)

pas dede w210 3.0D, neveike 3 is 6 zvakiu, lempute neuzsidegdavo po uzvedimo

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:40.