MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Apie Viską (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=102)
-   -   Forumiečių avarijos (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3615)

ruffis 2010-01-25 20:44

gerai varot :))

Tomskis 2010-01-25 20:55

Citata:

Pradžioje rašė bitch (Post 60692)
Jei niekas nenukentejo avarijoje tai lygtais teisiu neatima, aisku jei blaivas ir dokumentai tvarkingi. ar ne taip?

nea, atima ar neatima atsizvelgiant i visas aplinkybes, ar siurkstus buvo pazeidimas ar ne, ar turejai galiojanciu pazeidimu ar ne. as turejau 4 galiojancius metu begyje pazeidimus, seniui perbraukiau veidrodeli, ateme 4 men teises. nes istatymas numato 100-200lt arba 3-6men. ka nores komisaras ta ir paskirs

Jexx 2010-01-26 10:38

Pasigirsiu ir as savaja patirtim: 2007m sausio 31 d vengdamas priespriesinio susidurimo su scania benzoveziu, pasirinkau pakeles medzius... Tai mano vairuojamai 96m opel astrai teko keist statramsti bei visa desini priekini sona iskaitant ir priekines desines puses duris.... incidiento kaina ~2000lt + 2men be masinos.... Tik susitvarkiau opeliuka, parsivariau namo, ant rytojaus mama nurase MB 190.... 3 kartus vertesi... Pareigunai sake, jei butu mama su kokiu VW ar renault vaziavus - pasekmes gan skaudzios butu buve... Nuo to laiko mama MB bei visu kitu galu varomu auto nemegsta... Vazineja su mano buvusiaja ir pakrikstyta Opel astra, nors visiems girias kad merso skardos kietos :wave:

sabarkst 2010-01-26 15:41

cia tik teises islaikius su antru golvu 110 zvirkeliu variau posuki viena isemiau kito nebe kelkrastis aukstas buvo, oran golfo 2 ratus pakele vos neapvirtau, pasekmes biski nugara skaudejo, golfui sake trauke linko ir panasiai, tada su tuo golfu slapias asvaltas buvo seniui i sikna silkes imantavau, senis gatavas islipo tai sutarem atitvarke man golfa ir dar 200lt dave, nors ir as kaltas buvau, tada po gimtadienio nakties issokau is salutinio i pagrindini ir audine nusuko guoliui tam prieki gal ant simto leke, golfas dalim nuejo, o mano nykstys dar poilgei melynas buvo, tada su gti antru golfu buvau man i sikna senelis imantavo net magas iskrito is paneles, sumokejo 1200lt, tai atsitvarkiau uz250golfa pas pazistama ir gyvenau kaip studentas menesi prabangiai:) tai va tiek, na db jau 3-4 metus kazkur avariju daugiau neturiu kolkas, nusispjoviau triskart

Paulius140 2010-01-26 15:47

as teisiu neturiu, bet jau buvau bmw e65 veidrodi, ir duris ipyles, vaziuojant atbuliniu, nieko nesimate, nes karve didele labai, tai taip gavosi. po to gavau rekt stipriai. :xx: nes veidrodis 700 kainavo. :D

Tomskis 2010-01-26 18:02

tai jei rasyt visokias smulkmenas kaip stulpeliai, veidrodeliai, ar seip su bamperiu perbraukymai, tai tema begalo bus :)

Aistė 2010-01-26 19:43

na man paskaicius tai juokas ima :xx::xx::xx: radot kuom girtis, kad esat prasti vairuotojai ir avarijas darot ir kad diedukus apgaudinejat :xx::xx::xx:. as pvz per beveik 10 metu vairavimo patirties tiek Lietuvoje tiek uzsienyje, nei vienos avarijos neturejau, o vairuoti tenka labai daug. ir greiti megstu :xx::xx:.

Paulius140 2010-01-26 19:44

Citata:

Pradžioje rašė Aistė (Post 61022)
na man paskaicius tai juokas ima :xx::xx::xx: radot kuom girtis, kad esat prasti vairuotojai ir avarijas darot ir kad diedukus apgaudinejat :xx::xx::xx:. as pvz per beveik 10 metu vairavimo patirties tiek Lietuvoje tiek uzsienyje, nei vienos avarijos neturejau, o vairuoti tenka labai daug. ir greiti megstu :xx::xx:.

yra toks posakis: niekada nesakyk niekada. :xx:

Aistė 2010-01-26 19:48

Citata:

Pradžioje rašė Paulius140 (Post 61023)
yra toks posakis: niekada nesakyk niekada. :xx:

na tai niekas nuo to neapsaugotas. :xx::xx::xx:

Mb 140 2010-01-26 19:55

Citata:

Pradžioje rašė Aistė (Post 61026)
na tai niekas nuo to neapsaugotas. :xx::xx::xx:

tu gal ant galines sedines sedi arba salia ;) arba jau labai atsargi mergaite

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:19.