![]() |
Na mat tai vito mersiukai aplamai kazkai nelabai, bet sitas tai tikrai fainas. na ta zolyte salone tai prikolnas dalykas buvo:) gerai kad ja pasalinai:) o siaip manau jam nielo netruksta!
|
Citata:
|
Citata:
na taip, buvo sunku ta zole siurbt :xx::xx: Zibintai patapo paprasti, technikine ant nosies laukia. Db laukiu kol susuks visus varztus ir toliau dziuginsim Vilniaus gatves! :xx::xx::xx: |
Labai atrodo toks nice, viskas vietoj ir dera, bet kai imetei su tais stopais foto, tai net prisitraukiau prie kompo paziuret ar tu taip pats sugalvojai :) nebemaklink daugiau, geriau vidu daryk kazka daugiau, o ne su sofa is namu ;)
|
Citata:
|
Na tik cia pastebejimas ;) automatas pas tave? pas drauga 2.8 bendzas automatas buvo, tai automata tiek laiko ir tiek kartu taisydavo kad net kur toliau nebenuvaziuodavom..
as biski svarstau apie toki :) http://auto.plius.lt/skelbimas/lengv...ito/id-1994866 bet sau bedu ant galvos prisidaryciau, amzinas vairuotojas visiem buciau, zinau savo draugus :D |
Citata:
Kuri nusiziurejai, tai gerulis, tik pasidomek daugiau del to variklio 2.2 ... Del amzino vairuotojo, cia tu gerai pataikei :xx: Mano draugai labai megsta gale ant sofutes vazinetis :xx::xx: |
Yop, del varikliuko tai yra bedu, bet kai pagalvojus visose masinu modeliuose trukuma galima rasti :) dbr apie kitos masinos pirkima reikia labai pagalvot, dbr kai viska apmokestins tai... cia musu puse forumo, kaip as ir tu turtuoliai :D
|
Citata:
O del apmokestinimo, tai pasirodo mano W220 neprabangus auto :xx::xx: |
na tau pasiseke tada, man nelabai :D
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 03:41. |