MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W220 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=232)
-   -   W220 Keletas nežinomų dalykėlių (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=7430)

Error 2011-06-20 22:29

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 153605)
Kol viskas veikia - neverta. Kai įjungus P mašiną galėsi po kiemą stumdyti - tada ir kiši nagus ir pingus;)

Na as kazkaip is anksto stengiuosi uzbekti ivykiams uz akiu,kad po to jau nebutu velu-kokioje kelioneje :) ir svarbiausia-neismustu kitu defektu.
O kiek mazdaug kainuotu mano W220 tos detales ir velenu pakeitimas su detalemis?

Edgis 2011-06-20 22:35

Citata:

Pradžioje rašė Error (Post 153608)
Na as kazkaip is anksto stengiuosi uzbekti ivykiams uz akiu,kad po to jau nebutu velu-kokioje kelioneje :) ir svarbiausia-neismustu kitu defektu.
O kiek mazdaug kainuotu mano W220 tos detales ir velenu pakeitimas su detalemis?

Nesu tikras ar velenus verta keisti, ypač nežinodamas jų būklės. Detalės kainą rašiau, kiek užgiedos už pakeitimą jau yra meistro reikalas.
Jei iki tavęs ši dėžė buvo eksploatuota tvarkingai, tai tavo nežinojimas jai baisiai nepakenkė.

Error 2011-06-21 08:38

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 153610)
Nesu tikras ar velenus verta keisti, ypač nežinodamas jų būklės. Detalės kainą rašiau, kiek užgiedos už pakeitimą jau yra meistro reikalas.
Jei iki tavęs ši dėžė buvo eksploatuota tvarkingai, tai tavo nežinojimas jai baisiai nepakenkė.

Na bet tas nezinojimas daug kartu kartojosi..tai net nzn dabar.. :(

Fanax 2011-06-21 11:12

Citata:

Pradžioje rašė NISMAS (Post 153422)
lyg neradau perskaites 1 paiskinimo, tai ten prikisi rakta priekiu ir laikai ilgai paspaudes atrakinima - atidaro visus langus ir liuka o jei uzrakinima - uzdaro viska vienu metu labai pasitarnauja pvz jei pradeda lyti o tu prie prudo muzikos klausai viska atsidares, tada begi ir viska uzdaro, dar jei ko nezinot rasykit, as turiu visas knygas bardacioke :)

PM dezute pilna tavo :/

augi$ 2011-06-21 11:21

As irgi rankini retai kada naudovau..jauciu kokuus 2 metus tai tikrai nesinaudojau ir nuo kalniuko jungiant begi jausdavosi smugis toks nemalonus..zmon a jauviu isvis nesinaudojo! dbr jau pradejau naudoti ir pati rankini reik itempti nes nelabai laiko. gal nesuvariau dezes nes kartas jungiasi is pirmo i antra su tokiu kaip smugeliu buna.

Error 2011-06-21 13:28

Citata:

Pradžioje rašė augi$ (Post 153674)
As irgi rankini retai kada naudovau..jauciu kokuus 2 metus tai tikrai nesinaudojau ir nuo kalniuko jungiant begi jausdavosi smugis toks nemalonus..zmon a jauviu isvis nesinaudojo! dbr jau pradejau naudoti ir pati rankini reik itempti nes nelabai laiko. gal nesuvariau dezes nes kartas jungiasi is pirmo i antra su tokiu kaip smugeliu buna.

jau ir pas mane is pirmo i antra toks smugelis atsirado po tokiu nezinojimu bajeriu.. :(

glutaminas 2011-06-21 23:00

pas mane tik kai saltas tepalas su lengvu smugeliu jungiasi, ipatingai ziema.. dabar siuo sezono metu jis beveik visiskai nepastebimas tas smugelis, tai gal cia tepaliukus laikas keisti, nezinia..

Error 2011-06-22 07:13

Citata:

Pradžioje rašė glutaminas (Post 153802)
pas mane tik kai saltas tepalas su lengvu smugeliu jungiasi, ipatingai ziema.. dabar siuo sezono metu jis beveik visiskai nepastebimas tas smugelis, tai gal cia tepaliukus laikas keisti, nezinia..

Na as tai bijau kad nebuciau jau kokios dezes suvares,su beveik nuolatiniu tokiu ekploatavimu nuo kalniuko pries tai neuztraukes kojinio stabdzio.. :(
neisivaizduoju kaip tai patiktint ir ka man daryt?

Tomskis 2011-06-22 11:00

:cenzura: Error, kiek tu cia mysi, tau gi paaiskinom, jei deze dirba gerai, reiskia nesugadinai, jei butum sugadines, kaip minimum smugiuotu, o maximum stovetu vietoj jau senai

Darius 2011-06-22 11:09

Tai jis del racijos parinasi, tai jau deze jam bloga.:confused: Tai tegu keicia auto ir bus viskas ok.:)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:46.