![]() |
Citata:
|
db issiduosi kad esi lietuvis :xx:
|
Graziai visai dera lipdukas, "kaip cia buves" :) as kaune nei vieno forumiecio neuzmatau, bet nieko nuostabaus, nes kai pasiziuriu "uzmatyti forumieciai" skilti, tai ten vien vilnius komentuoja :D susimastau kad turbut,as, pucenas ir edgaras kaune esam.. :xx:
|
Citata:
Nieko-prisidesiu ir as liepos menesi;)O gal net ir su abiejais MB:) Liaudis uzsimestu nakleike,tai pamatytum kiek ten Kaune musu:xx: As tai galvoju geriausia butu numeru remelius pasidaryt,bet ta tema kazkur dingo-aprudijo:confused: |
Cabrys Kaune buna? nu bliamba,tikrai ivairiais marsrutais vazineju, naktimis irgi, nei kart nemaciau.. gal laikas regejima pasitikrint tada jau... :xx:
Laiku grysi,manau tokiu metu jau bus aptvarke baisiausias duobes :D |
Citata:
As buvau uzmates berods viena is forumo prie Pazaislio vienuolyno antradieni su W210 sidabriuku,bet nebuvau tuom tikras ir pravaziavau,o kita apacioj maciau ,bet masinoi nieko nebuvo arba isdikavo:xx: Tfu tfu tfu-dabar saugiai pavyko gryst.Nors nera taip baisu su R17 235/45,bet tenka pazigzaguot vaziuojant:confused: Baisoka bus su banga:( |
Kuriam rajone bunat? itrauksiu i marsruta ta rajona.. :xx:
Su tais isdykavimais tai visai zmones kiauri,atvaziavo i aisktele, salia sustojo, ziurim po kurio laiko,pana jau vairotojo pusei, ziurim ir krutys jau sviecia, ir langai niaukiasi.. mes uz 5m stovim.. nu ka zinau, nei 5 nei 10.. :confused: Ne per plonos padangos ant r17? |
Citata:
|
Citata:
Kas liecia R17 ir padangas,tai man jos pasirode normalios,o ir pagal lentele tokias man ismete:) |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:49. |