![]() |
Vienam servise buvau, atejo vienas mersistas ir gretimo serviso ir pats pasiule pirkt navigacijos kompakta is jo. Manau tures ir tavo mersui tikrai. Galiu ryt paskambint jam uzklaust. Tik kaina butu 100-150 lt
|
Vat idomu su tuo turejimu ir 220 fl kiek zinau 2 skirtingus komandus turi reik tiksliai pazet pas krikstoteva koks nes man tai ta navigacija 100metu nereikalinga jis vis verkia kad jam reik navi cd :D
|
|
Gerulis :good:
|
Gražuolis :seile:
P.S susidėk diodus į numerio apšvietimą :D |
Citata:
Nepatinka man diodai, as uz senamadiskas lemputes :roll: |
Nu sexas :metal:
|
tos pirmos trys foto,tokiam nepilnam apsvietime-nuostabios.
|
jo, Markko gerai pafotkino :) man tai paskutine pati geriausia :)
|
Fantastinis aparatas. :sokas:
numerius persimetei nuo senojo CL? |
dekui :)
jo, numeriai liko tie patys |
Mersiukas grazus ir isskirtinis. Man patiko kad tamsta dujas neindejo i savo automobili
|
Galima buvo labiau pasistengti su nuotraukomis :) Gražus zaraza tas "///OMG"
|
Nu jo, AMG apdaila daug duoda :) Puikiai atrodo :roll:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
As tai pries dujas. ))) Netrauks taip AMG su dujom ))) |
traukt tai trauks, duju oktaninis skaicius didesnis uz benzo. bet cia masinos kastravimas, motoro gadinimas, masinos vertes kritimas ir t.t. ir geda dujas pilt kolonelej :)
|
Citata:
|
Citata:
AudriusA pajuokavo ten del duju :D Shiaip as psichologiskai negaleciau i sita masina dujas idet :) ir is tikruju ant duju nevaziuos taip kaip ant benzo, o as su ja dinamishkai vazineju :) be to sanaudos nera kosmines, mieste apie 17-18 iseina vaziuojant netaupiai, jei taupiai tai ir i 15 galima tilpt. Ir shiaip negaila tiek pilt, vaziuoja tai tikrai ant visu pinigu :) |
Nu tikrai juokingos sanaudos :) 15l mieste tai cia pasaka.
|
O burzgia jisai kaip :) trauka irgi gera....nuo Ozo kaip uzspaudem tai galvojau objektyvai skils :)
|
galetumet pafilmuot:prakos::uubabe:
|
Senai lankiausi forume, o Vanix jusu C140 S500 Coupe dar jus ji vairuojat? Net senojoje temoje neradau ,parasyta tik kad pardavet Cl'a latviui.
|
Citata:
|
Citata:
|
mbworld.org forumo platybese netiketai radau viena topika apie taip vadinama ECU reset. Po reset'o begiu perjungimas tapo zymiai tikslesnis ir greitesnis, bei dingo betkoks lagas, visa galia iskart po tavo koja :D Patariu ir jums pabandyt. Aisku jeigu jus visada ramiai vazinejat, tai gal ir neverta, dar ir raso sanaudos gali pakilt, bet pakenkt tai nieko nepakenks ;) Del sanaudu naturalu, nes dabar masina dar labiau provokuoja prispaust :D
1. Turn the ignition key to the on (not start) position (all warning lights on dash are on). 2. Press the gas pedal to the floor (pass the kickdown also) and hold for five seconds. 3. Turn the key to the "off" position (don't remove the key), then release the gas pedal. 4. Wait at least two minutes for ECU to reset. Citata:
http://mbworld.org/forums/w211-amg/1...set-works.html |
kazkas pasikeite, tik nezinau nuo ko, gal delto kad nusiploviau :D
|
veikia veikia sitas bajeris tikrai :) ir Sharui padėjo su kuro sąnaudom. Tik adaptyvine deze prisitaikys per pirmus 50 begiu perjungimu ir tada pagal tai plius minus visada vaziuos, kai vel uzsilagins, reiks sita procedura kartoti.
|
w210 tokie bajeriai sueina?
|
o tu pabandyk ir suzinosi blogiau nepadarysi :)
|
cia ne ECU resetas, o dezes adaptavimas
|
Citata:
|
Citata:
|
Ji adaptuojasi pastoviai, bet siiap labai leta, o nuresetinus, visa informacija issitrina ir ji per pirmus 50 begiu prisiadaptuoja is naujo ir jei lakstysi per pirmus 50, tai deze bus labai gyva, jei ramiai vaziuosi - tai bus kaip pencininkas. po kazkiek laiko vel persiadaptuos ir susivienodins. Bet procedura galima kartot ne viena karta :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:23. |