![]() |
Citata:
|
:bounce:
|
na kolegos is kauno ir ne tik :) arteja 19 tai kur ir kada matomes :) :alus:
|
Galim bet kur tik, tik kad turėtų man atitinkamą batų dydį :xx:
Darom Megoje ar Akropolyje 7 val vakare ketvirtadienį. |
Citata:
|
48
|
o blyn jau pamirses buvau :D
nu tai apsispreskit kur darom ? nes iki siol buvo nuspresta mole :) tai keiciam vieta ? |
ok tada Mole 7 val vakare 2010 08 19
|
molas man tai super :) peskom galiu atbresti bet is esmes nesvarbu kur dauguma ten ir as :)
|
Nu ka siandiem 19val renkames mole :) kad nebludinet ten po aikstele, galim susitikt prie to didelio molo zenklo, aiksteles gale :)
|
jo butinai :) o kiek cia musu bus mes visi 3 :) :) :) ar dar kas prisijunks???
|
+1 :wave:
|
sorry chebryte, bet siandien niekaip nespeju...
Daug straiku!! |
Citata:
|
Na tai kaip meetas praejo? :)
|
gerai, pasibuvom, pazaidem ir tiek.
Arisimo mb1 boulingo chempionas :xx: |
Nereikia jau taip, kad cempionas:geda: . Paprasciausiai pasiseke, o pagal tasku skaiciu tai visi beveik taskas i taska musem:wave:
|
Citata:
|
Koks is manes cempionas. Tik aplinkybes buvo palankios man :xx:
|
Citata:
|
Kodel pas mane? Pas mane Jonavoje boulingo nera, tai tik Kaune galim susibegt pametyt kamuoli. O sekanti meeta lyg zadejom saratus pastumdyt:xx:
|
Citata:
|
Laukiam sveciuose visada.:wave: Sekantis meetas turbut po menesio, kaip kolegos nuspres:)
|
Citata:
|
Citata:
|
Va va gera cia mintis apie rugsejoviduri man atostogos bus tada gal ir man pavyktu atbildeti . Su Uteniskeis forumieciais :D
|
O kur foto? :P
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Gal ir as is tecio MB nusvilpciau ant masinio meeto :)
|
Manau jeigu liaudies butu tai manau ir butu kas veikt ir idomu butu :) Tik va reikia prisnekint zmoniu :)
|
mbsportclubas kviecia prisijungti prie ju meeto - si ketvirtadieni (10.14) mole 19val.
|
Deja man darbas:confused:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
kodel kaunieciai i susitikimus nevaziuoja?? ar cia tik vilnieciu forumas? :)
|
nes niekas neorganizuoja :)
|
pfff, tai keiciam ta durna iproti sedeti uzsidare!
Kita ketvirtadieni - spalio 6 d. 19val (galima chut chut veluoti :) ) renkames akropolio 4 aukste, parkuojames iskarto ten pakile. Cia jeigu nelis ta diena. Jei lyja parkuojames 3 aukste 6 eileje. Puiki proga issivalyti savo bolidus! Kas planuoja atvaziuoti? http://img832.imageshack.us/img832/6674/61334645.jpg |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:57. |