![]() |
Citata:
|
o sita del tavo sedynes priputimo tai turiu toki pat mechanizma, toks pat pultas, kompresorius yra.
|
Citata:
|
nuo w124
|
Žiemojimas garaže
1 Attachment(s)
|
Didokas toks automobilis :) gražiai išlaikytas
|
Citata:
|
Jauciu malonumas prie jo krapstytis :)
|
Citata:
|
Citata:
|
ar susitvarkei sėdynių kietumo ir atlošų išlenkimo reguliavima? ir kaip jis veikia?pas mane girdisi kaip pucia bet toks jausmas kad kiaura kazkur.
|
1 Attachment(s)
Citata:
Attachment 7819 |
Kompresoriaus tada bandyk ieškoti bagažinėje. Pagal vakuumo vamzdelius manau, kad bus dešinėje pusėje.
|
pas mane ji veikia ,bet kazkaip keistai,sedynes prisipucia tik kai kuri automobili.o kai jau uzkurtas tai gali reguliuot ka nori nesikeicia niekas.uzgesinus ir pastacius jungikli i kita padeti kuriant puciasi kaip priklauso.idomu ar cia taip turi buti ar kazkas netvarkoj.
|
1 Attachment(s)
Citata:
Attachment 7826 |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
bandysim pasikrapstyt gal ka rasim. |
Citata:
|
Citata:
|
SE500 o toks klausimas, skydelio apsvietimas pas tave normaliai sviecia? Uztenka? Ir dar ar pas 126 buna kad ryskumas reguliuotusi? Pas mane kazko isvis nesimato, kazkada buvo stipresnes idetos bet issilyde ir sudejo kaip priklauso, bet nieko nesimato
|
Pabandyk kilometru nunulinimo mygtuka pasukinet, bent jau pas mane tai taip ryskumas reguliuojasi :)
|
zinok bandziau, liko rankoj :) nors nebuvo taip tamsu kad reliai isbandyt
|
Gali būti pačiam reguliatriui kaput. Jis kitoj skydelio pusėj, dažnai atsilituoja arba nudega takeliai jo
|
Citata:
|
Nėr ten ką vežt, išimk skydelį, nufotografuok kitą pusę. Jei toks pat, kokį turiu, tai aš tau padovanosiu jį:)
|
Citata:
|
Ten nėr ką sulaužyt, o ir netaip lengva:)
|
Citata:
|
3 Attachment(s)
Citata:
Attachment 8008 Attachment 8009 Attachment 8010 |
tai kada w126 susimatymas :) :) ?
|
Citata:
|
gal kas esat liuko mechanizma arde?
ir zinot visus nuo a iki z niuansus? |
Citata:
|
Kompresoriaus bėda nustatyta
4 Attachment(s)
Atsukau kompresoriaus apsaugą bagažinėje, bėda labai paprasta - išlūžęs pilkas vamzdelis, kaip tik jis ir ateina į sėdynes. Įjungus degimą ir pasukiojus sėdynių pripūtimo reguliatorius, oras paduodamas. Kompresorius veikia. Turiu vieną idėją, kaip sujungt vamzdelį, gal pavyks. Yra dar kitas klausimas, gal kas žinote kas per jungtis (matosi nuotraukose), laidas atskiras neateinantis į kompresorių, jungtis kažkodėl buvo atjungta. Bandysiu dar schemas peržiūrėt.
Attachment 8270 Attachment 8271 Attachment 8272 Attachment 8273 |
su klijais priklijuok, gali gumos hermetiku, nieks ten nejundins jo, ir laikys, seip nzn, gal pas mane ir toks pat kompresorius atliekamas yra, pirminis vaizdas tai toks pat kaip ir w124
|
Citata:
|
9 Attachment(s)
|
pasaka, kodel jis i meetus neatvaziuoja?
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:52. |