![]() |
ieškant pagal antenos modelį nėra pirkt teleskopo? kiek pamenu, nepigus malonumas - virš 100eur kainuodavo oem :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Baltas arba juodas, asmeniškai man bomba. |
Citata:
|
Citata:
|
Ir sumokejai 9xxx ar į Lietuvą buvo kažkokia kita kaina?
|
Citata:
|
Citata:
P.S. tie kur perdaro skydelius, klimų ratukus ir tt - kokybė akivaizdžiai matos, kad neoriginalas ;) |
Citata:
Citata:
|
Naujajam mano mersui nupirktas vairiukas bendram vaizdui pagerinti ,aisku reikes persiuti medis irgi patrukimejas bet nieko geriau neisejo surasti is kreminiu vairu beje jai kam reikia perleisiu savo sena medini perdaryta uz 300€ jai kazkam reikia o vic-db3 jau parduotas :)
https://mb1.ltd/files/1626860525_698...ab2b15d6e.jpeg |
Mersas jau su naujais stabdziu diskais bei kaladelemis iskarto dingo vibracija vaziuojant 80-110km/h greiciu diskai buvo tekinti ir jau vel muse kaladeliu buvo irgi ant ribos bandziau keisti stabilizatoriaus truakute bet pasirodo jos skirtingos ir kaip tycia atlikusi nuo juodo w140 yra kitos puses nu bet cia jau menka beda rytoi bus pakeista ir liks tik tepalo davikli pasikeisti ir technine bukle bus be priekaistu :) antena irgi taipogi sutvarkiau liko tik nusidazyti apdaila pagal kebulo spalva ant sparno dazus jau nusipirkau tai manau rytoi ir persidazysiu :)
|
Aš ir pagalvojau,kad daugiau nei 6xxx nebutum mokėjęs.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Žiniuonių sutinku ar virtualiai pabendrauju,net ir nedalyvaudamas mūšiuose ar karuose. |
Citata:
|
Nemanau, kad jis tą turėjo omenyje. Bet galbūt pas mane teksto suvokimas ujovas..
|
Pagal lietuvių mentalitetą, tu visiškas durnius, už tokius pinigus galėjei daug geresnių metų mersą nupirkt :))
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
1 Attachment(s)
Citata:
Jei būčiau žinojęs,kad be kavos su sausainiais leidimo negaliu parašyti tokio nick'o, o be tavo leidimo parašyti nuomonės, tikrai tikrai būčiau prieš tai atsiklauses. '98m S500 232k km 5.2+1k išlaidoms. Ateisk,kad išreiškiau nuomonę, daugiau čia jos neperskaitysi. |
Citata:
|
Jau vien spalva geriau ;)
|
Citata:
|
isliekamoji verte diktuoja ka kitka...
butu mano w220 pereitas buves rasalo spalvos ar sidabrinis, apie 7k buciau galejes tik pasapnuot. |
Citata:
|
Mano nuomone juoda ar pilka spalvos klasikiniam modeliui labiau minusas, nei pliusas. Ne visiem aiišku, bet kalbant apie youngtimerius iš 1975-2000 eros.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:24. |