![]() |
tai aš ir norėjau pasakyt kad tas kuras negali kenkti kuro sistemai
|
Citata:
|
Citata:
|
nea, puliau is lengvuju :) as nesakau kad ten ukininku salerka buvo, tiesiog tos DFORTIS spalva lygiai tokia pat, juk niekas kai pila i baka neziuri salerkos spalvos, o kanistroj labai gerai matosi :) galiu paimt viena kanistra dfortis, kita kanistra zalios, abi kanistras tau pilsiu, neatskirsi kur kokia salerka. beje ne viena kart emiau is to statoilo, gal 7 kartus :) ir is skirtingu pistoletu, turejau vienu metu taska pigiau isigyt salerkos :)
|
Citata:
|
pagal statoil puslapi vilniui is vis nera degalines prekiaujancios ukininku dizelinu.:)
|
nu tai as apie tai ir kalbu :)
|
Citata:
|
as is kanistru pyliau i baka ta dfortis ir ukininku, niekuom ji nesiskiria, baltarusiska tai skyrias, o lietuviska ne :)
|
Gal kas zalios salerkos nesunaudojat? :) pagelbeciau :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Na as turiu galimybe zalia vazinet, tik kiekis pastoviam vazinejimui per mazas, uztat ir teiraujuos. Na bent manasis cdi tai visokios kokybes ir kilmes salerkos yra mates, aisku is balu ir panasiai nepilu :D buvau cia placiau aprases, kazkurioj temoj, gal net sitoj :) blogiausia yra pradeja ciaudet ir vos ne gest masina, uzsipylus nestej ir dar karta 123. taigi siu degaliniu kazkaip vengiu, nors is nestes to nesitikejau :)
|
Citata:
|
Visus virskina. esme ta, kiek saziningai pardavejas skiedzia saliarka :))) As pats i mersa bijociau pilt, bet kiek draugu pila i paprastas masinas, niekad nieko neatsitiko:) geriau lukoilu ir alausos degaliniu saugotis :D nes ten uzsipylus kad ir 98, masina pyksta :D
|
Citata:
|
Citata:
|
jei pats gali piltis, tai aisku jokiu problemu :) as girdejau kad kazkuom truputi skiedzia. Ir kanistrai nesvarus.
Tai dyzelis gal normalus lukoile, bet man benze labai jaucias. Netraukia. Statoilo ir nestes 98 patys geriausi. sakyciau gal net nestes geresnis. Girdejau jie is skandinaviskos naftos. statoilas ir mazeikiu, bet gerus priedus naudoja :) Nesuprantu, kodel lukoile brangiau nei nestej, jeigu kokybes ner :) |
Nestej pigiau, nes jiems personalo išlaikyt nereikia, pastatų nestato - degalinė juk automatinė:) Pats piluosi tik Lukoile arba nestej, tai man vienodai gerai važiuoja dyzelis. Vat benziną reiks išbandyti kada, visgi mėtosi vienas W210 benzininis:geda: Man jau pasidarė įdomu dėl kokybės benzino....
|
salerkos tai nera kuom skiest, nes pigiau uz ja nieko nenupirksi, o benza visi veza 92 del to biski silpniau traukia, ir ji vienetai dar skiedzia su 80, bet tokius greitai klientura palieka
|
Kas man paaiskins kodel lukoile 98 benzas pigesnis nei 95 :unreal: ? kitose kalonelese kaip ir iprasta brangesnis 98...
|
akcija gal kokia, paziurek kitam lukoile bus atvirksciai :)
|
Citata:
|
paziurejau ir as db, ka, 95 kainuoja 4.30 ? siandien nestej maciau 4.00 lygiai, negi lukoile toks skirtumas? o tas 98 E15 E25 pigesnis del to kad tai yra biokuras, yra toks ir 95E15, ten 15% spirito ar ko, degalinese prie kasos raso visa info, nekenkia motorui, tausoja gamta, del to ir pigiau kainuoja
|
Citata:
|
nestej vakar pyliau su 7 ct nuolaida 4.27lt E95
|
Citata:
|
aj nu jo, pats logiskai pamasciau, gal dyzelio kaina paziurejau :)
|
va daugiau info apie ta E15
http://www.lukoil.lt/naujienos?item=288 |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
bet tai sumazeja lyginant 98 su 98e15, o jeigu tu vazineji su 95, tai 98e15 bus tas pat tik pigiau
|
Degalų prekybos bendrovės "Lukoil Baltija" prezidentas Ivanas Paleičikas teigia, kad Lietuvoje degalų kainos per didelės – tai esą rodo ir mažėjanti degalų paklausa.
"Aš jau ne vieną kartą sakiau, kad kaina susideda iš dviejų dalių – iš naftos produktų kainos ir mokesčių. Šiandien 4,4 Lt kaina, žinoma, yra didžiulė ir man – čia, Lietuvoje, žmonės negali mokėti tokios kainos, tai mes ir matome, nes (degalų) vartojimas krenta", - Žinių radijo laidoje "Prie pietų stalo" sakė I. Paleičkas. Galutinė degalų kaina esą priklauso nuo naftos kainos ir mokesčių politikos šalyje. Tiek litras benzino, tiek ir litras dyzelino be mokesčių esą galėtų kainuoti apie 2 Lt. "Jei šiandien nebūtų mokesčių, kaina būtų du litai – degalinėse ir benzinas, ir dyzelinas tiek kainuotų. Viskas, kas yra virš dviejų litų, yra mokesčiai. Kur nueina tie pinigai – tie pinigai, aišku, nueina į biudžetą", - sakė I. Paleičikas. Bendrovė vadovas teigia, kad Lietuvoje akcizas benzinui yra didžiausias iš visų greta esančių valstybių. Be to, degalų kaina dar neišvengiamai augs. "Augs (degalų) kaina, turbūt kad augs, kadangi naftos kaina eis į viršų, vartojimas didės. Jei žiūrėti praėjusiais metais, kiek padidėjo degalų kaina be mokesčių, tai padidėjo kažkur apie 50 ct litrui", - teigė I. Paleičikas. http://verslas.delfi.lt/automoto/ipa....d?id=41204059 |
dabar turiu galimybe pilt po 4lt is degalines tai dar galima sakyt pigiai vazineju :D
|
|
Jei tai pasitvirtins mes vistiek uz kura mokesime tikrai nemaza kaina, zinant musu istatymus apie pvm ir visus kitus mokescius:confused:
|
senai yra israsta pigesnis kuras,kaip vandenilis ir t.t.bet visus procesus stabdo patys naftos magnatai,kam tai butu naudinga toks kuras?
|
kaip jus isivaizduojat toki dalyka ? :xx: Vot paims ,kazhkas ishvirs pigaus benzino ir bus laime :) O ka darys tos kompanijos kuriuos investavusios milijardus i naftos pramone, ka darys imperijos,kurios ish to tik ir gyvena, kas apmokes visus karus ir tt ? papraschiau bus nuraminti ta ishradeja, nes tas jo ishradimas idomus tik paprastiems zhmonems :xx:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:47. |