![]() |
Citata:
|
Nezinau kaip apskritai pasaulyje,bet pas mus ps4 žymiai populiaresnis,ko pasekoje žaidimą ar kontroleri naudota žymiai paprasciai/pigiau isigyt,o ir padrozus pati kompą parduot lengviau.
|
pats kai rinkausi ps4 ar xboxa tai fb istojau i ju grupes ir tapo aisku katra imti,ps4 zaidimu devetu tai belekiek liaudis siulo ,o xboxo tai ne kazka :)
|
Dar didelis pliusas PS yra kad turi Vita. Pasenus platforma bet kai neturi galimybes pasiimti su savim PS kur nori ir turi interneto rysi gera tai gali geimint viska is savo PS nuotoliniu budu.
|
Kas is forumieciu vairą pardavinėjo?
|
Citata:
|
kad Willeris berods
|
As savo jau senokai pardaviau :)
|
Apple, pardavei? tai kaip dabar zaidi ? Nes kiek pamenu tai ir kede pirkai vairuo, kad sedetum kaip KIA :)
|
Citata:
|
Nu pirkčiau g29. Ar kitokį prie ps4
|
Katik isigyjau ps4 pro, ka is zaidimu patartumet prigriebti? :D Kolkas Gran Turismo Sport kapoju ir fifa 18 parkeliauja.
|
tai ziurint kas patinka. as pvz nezaidziu jokiu sportiniu t.y. kases, fules, tenisu, ledo ritulio ir pan. tai man susiaureja ratas. bet lenktynes pavarau WRC, NFS, GT ant xboxo Forza pazaidziu, wolfenstein'a dar pasaudau. studentu laikais ant PC esu praejas visa, per 1.5 paros be atsistojimo :) :) :good:
|
Citata:
|
Gal yra zaidzianciu Dota2? butu visai smagu palosti kartu.
|
Citata:
|
Fortnite
|
Citata:
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/pb4pip38RPQ" frameborder="0" allo |
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/VmQNo8xtcAg" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>
|
Citata:
bandau mest dar karta, nes pirmas postas dingo. o spaudziant CITUOTI ViliusD - rodo mano posta :wacko: |
Sveiki, gal kas preordinosi FALLOUT 76 ? ar nera sio zanro megeju?
|
Bapkes uz zaidimus esu mokejas tik xbox-ui. Deja visa laika piratavau, kaip ir daugelis Lietuvoje zmogelu.
|
Citata:
|
Man atrodo žmona būtų laimingesnė jei amg mersą nusipirktum, o ne švaistytum laiką ir pinigus tokiem dalykam ? :))
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
Jei nemeluoji, tai 10 valandu cia yra mizeris :) Pasiemi kas dien po valandos doze ir gana :) Man kol kas nuo 50 valandu pavyko sumazint iki kokiu 20-25 :)
|
Citata:
Nu tada kiekvienam savo. |
reikejo per Black friday imt, daug kam tikrai buvo geros nuolaidos, deje as pats nespejau pasiimt BF1 :(
|
Citata:
per 3 paras miegi 8val tik :) na cia kas buvo pries 13m nesiskaito :D |
Citata:
|
kaip ir minejo GOW serijos zaidimus,dabar esu pasiemes red dead reademtion 2 geras ziaurei ;)
|
Citata:
|
Citata:
|
tai gal ir žmoną susiradai per l2? :D
|
Citata:
O uz tokius zodzius taip pizdi gautum gyvai kad nekreipciau demesio kas tu. Ir per kuria vieta kosmonautas? ar siaip sudus kalbedamas provokuoji zmones? |
Citata:
|
Citata:
|
tai konstruktyviai moki kalbet? ar siaip esi kazkoks nupepes eilinis gezas?
daug loji, bet mazai pasakai. |
jau 23metai kaip losiu HOMM, galit sakyt nesveikas, zaidziau nuo pirmosios serijos o dabar strigau ties 3 jau 20metu ir niekas nesikeicia ir jauciu nesikeis kaip religija :D nzn kas turi but kad mane atitrauktu nuo gero matcho :D moteris ir ta bejege :D kaip kazino prarandi laiko jausma ir verte :D
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:42. |