![]() |
W211 270CDI
225/55 R16 (žieminės) Mieste (Kaunas) - 8 L/100km. Užmiestis - 6-6,5 L./100km. |
Citata:
|
benzo kai salta man gaunasi 1L - 1 dienai jeigu ryte uzsivedi salta nuvaziuoji ir vakare salta uzsivedi ir nuvaziuoji nieko nesildydamas. Jeigu visa diena vazinesi ir neatves motoras, tai maziau benzo bus. Aisku pas ji pigiausi valtek purkstukai, tai neilgai tokios sanaudos bus
|
nu jo, benzo gal koks 1l 100km gavosi. daugiau jo išdega kai dujos baigiasi ir reikia nuvažiuot į statoilą užsipilti :D kiek aš domėjausi, tai nuo HANA tie valtekai ims daugiau max 0,5l, tai per daug nesijaudinu.
|
nesamone, tavo 3.2 ima tiek kiek mano 5.0 vejai kazkokie. tik tiek kad benzino daugiau reikia :) as amzinai pusiau saltu varikliu vazineju :)
|
todėl, kad Plungėje būna eismo tiek, kiek Kaune 12val nakties :D
|
Siaip tai panasios sanaudos ir yra. 3.2 nuo 4.3 skiriasi 0.5-1L duju naudojant tom paciom salygom mieste, 5.0 dar 0.5-1L. Tai prie labai geru salygu 3.2 ir 5.0 gali skirtis 1L duju. trasoj sanaudos tos pacios pas visus
|
Citata:
piko metu pervaziuot per miesta tas yra 5 km trunka 15-25 minuciu :) o jei rimciau tai daznas gesinimas uzvedimas zenkliai kerta per benzina :) |
nu jo, tuomet kamsciai didesni nei kaune :) man i darba nuvaziuot reikia 7km, tai vaziuoju 10-15min, aisku per pati pati centra nereikia vaziuot. bet ir ten ne taip baisu, ne vilnius cia su savo uzsikisusiu eismu.
|
ne Vilnius :D jus dar kamsciu nematet :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:01. |