![]() |
Nejaugi Renault ???
Labai jau panasu i Espace |
Palūžo ir Hunteris... :)
|
Nebent benzininis ir grand'as. Tada užskaitau. Talpus, patogus, manevringas.
|
espace 4 FL pas ji. turbut benzas nes jis nemegsta dyzeliu. siaip man irgi patinka renault, uz maza kaina gauni daaug opciju ir gerus metus. pries pora savaiciu palaidojau per avarija laguna, 36kkm ivyniojau per puse metu, geras darbinis arklys buvo
|
Grand Espace IV pirmas facelift 2007, 2.0 turbo automatas
Tokiu skelbimuose per metus islenda vienas kitas ir ne sveicariski su pilna istorija ir po aptarnavimo uz 3k Kol kas ispudziai geri, nera prie ko prisikabinti, tik nera to kasdienio dziugesio kaip su mersu |
Citata:
|
Citata:
|
Bet siaip masinos ten brangios, apie MB net nera ka kalbet
|
Citata:
|
Man atveze firma, kuri tuo uzsiima, tai man vienodai, nes pirkau is ju jau ismuitinta. Suderejau kaina su viskuo. Jeigu kazkam reikes duosiu kontakta
Masina issirinkt galima autoscout24.ch ir jeigu netoli Ciuricho, tai nuperka ir atveza, tik ilgai veza, nes tralai nenori vaziuot i sveicarija |
1 Attachment(s)
Nesamones prasidejo, kuo toliau tuo labiau sirdi spaudzia ziurint i MB myletoju paskutinius pasirinkimus :xx: nieko gero tuo metuo is MB pasiulos nebuvo, pasitaike tikrai neblogas variantas su galiojancia garantija ir 35k rida, papirko sportinis salonas bei spalva :xx::xx::xx::xx::xx:
Pojuciai po w211 kuri yra beveik 3 kart senesne nekokie aisku, bet ir ne man o zmonai vairuot :) |
Tavo zmona dazniau MB vairuoja, nei sita :D
|
Citata:
Pasirodo fotochrominiai veidrodziai - 1vnt 332 eur :xx: aisku apvogineja jie draudimus teisetais budais :) |
Paklydimas baigėsi. Kolegos- būkit atidūs keliuose, nežiopsokit. Aš užsižiopsojau, bet kažkas iš aukščiau panorėjo, kad su šeima dar pagyventume :)
https://scontent-waw.xx.fbcdn.net/v/...54&oe=5C0575F5 |
Dekui dievui laimingai baigesi. :uuu:
|
Citata:
|
Citata:
|
1 Attachment(s)
Šiandiena buvau paklydęs :) Q8
+ labai daug - silpnokas variklis (210kw) - dėžė dirba kaip MB, su geros sekundės lagu. Labai buvau nustebęs, bet net su SPORT rėžimu iš vietos pajudant lagas labai didžiulis. Iš eigos problemų nėra. Manau, kad GLE coupe ir X6 rūkys kamputyje po šitos pasirodymo :xx: Garso izoliacija KOSTMOSAS. išvis jokio triukšmo (jokio, net prie 150). Stiklai berėmiai jei ką :daro: Didžiausią įspūdį daro tos plančetės visur, žiauriai kvepia naujovėmis :) nežinau ar bus labai patogu naudotis ilgainiui, bet, kad atrodo neįtikėtinai moderniai tai faktas. http://mb1.lt/attachment.php?attachm...1&d=1534516273 |
Citata:
|
Tos planšetės po kokių 10m atrodys tragiškai. Žiauriai nemėgstu, kai nėra normalių mygtukų:ne:
|
Citata:
|
Citata:
Juk nenaudoji laidinio telefono ar su mygtukais :) |
Blackberry buvo nerealus aparatas. Žiauriai patogu rašyt fizine klaviatūra, o dabar kiekviena kart rašant su aifonu, noris jį mest į siena :) manau po kažkiek metų tie audi salonai atrodys kaip aston martin lagonda :)
|
Citata:
|
Aleximo, ten Sport, užtai :)
Simaso, konkrečiai nusišneki. Esi užstrigęs -25 metai atgal, bet manau jau laikas grįžti į realybė, nes ateitis nuostabi lyginant su tavo mylimu laikmečiu :) |
Citata:
|
Nrpatinka man androidas
|
Turėjau ios tai sudu sudas pasirodė gryzau prie androido
|
Citata:
akumas is dvieju paru,jau net dienos neistempe ir kaist pradejo,jau kaip jis mane utiutiu. |
Citata:
|
Citata:
isivesk bb keyone battery problem ir nuo usa,uk iki jap po atnaujinimo sita bedele. |
paklyde jus su telefonais smarkiai :xx:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
1 Attachment(s)
Nuklydau 5 metams... Pavargau su senom mašinom, vis išlenda ir išlenda kažkas, vienas su dukra neturiu laiko dar važinėjimam po servisus, plius niekad nežinai kas kada atsitiks. Aišku ir su naujom visko būna... Rinkausi iš rav4, x-trail, kia ir kodiaq, tai Renault labiausiai patiko, važiavau žiūrėt iš anksto nusistatęs, bet kai pavazinejau, tai nustebau, labai nebloga kokybė viduje. Sako, kad pas juos jei aukščiausios komplektacijos, initiale paris, tai tipo ir medžiagos kitokios sudėtos, garso izoliacija ir panašiai. Tai mano atveju, kas lietė komplektaciją/ kainą, tai buvo geriausias pasiūlymas.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Jo dyzelis uzknisa juodai... nemanau, kad kada nors grysiu prie jo. |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:04. |