![]() |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
kazkada dejau tuos "HID kitus", kai dar legalu buvo :) na ten laidai komplekte buna, bet jie vistiek gi yra :D
https://i.ebayimg.com/00/s/MTYwMFgxN..._id=8800005007 |
Sveiki, tie, kurie pasidarę išmetimus, kaip su technikinės praėjimu? Kokia riba yra modifikavimo, kad techninikine praeitu, ką ir kaip keist galima? Kitus bakelius įvirint galima, ar neturi būti jokių siūlių?
|
Viskas labai individualiai. Priklauso nuo masinos. Mano 1992m masinai matuoja tik co2 ir dicibielus. Atrodo nuo 2003 m turi but katalikas butinai. O ten kur euro5 lyg jokiu isikisimo zymiu neturi buti. Zodziu viskas lb individualiai
|
Pas mane euro4, katalikai vietoj. Mastau, kaip atlaisvint v8 gerkle :xx: nors ir kaip standartinis ismetimas neblogai skamba, garsiau nei analogisku varikliu w211, bet vistiek per tylus. Tai galvoju, ar xpipe det koki vietoj vidurinio rezonatoriaus, ar bakelio ieskotis kito
|
https://kaunas.kasvyksta.lt/2019/12/...urraciu-video/
dede puceenai! Tai ar dalyvavote sitoje grazioje sventeje? |
Citata:
|
Citata:
|
https://mb1.ltd/files/1577047949_28c...022bccb70.jpeg
Zmones neturi toliarancijos. Eina koliojasi ant sito automobilio. Issivaizduoja, kad ivalidas tai biednas zmogus ir turi vazineti su grabu. Ziaurus sovietmecio palikimas |
Citata:
|
Citata:
Prie mano akiu issikele vezimeli isirioglino ir nuvaziavo i mola. prisitrauk fotke. Uzmete ant paneles zenkla. https://mb1.ltd/files/1577048500_fe3...3d4619cd5.jpeg |
Citata:
P.s. Domeikavoi gyvena toks veikejas. Vazineja gle amg63 vokiskais nr. Ir megoi visada stato neigaliojo vietoi. (Lipdukas visada padetas an paneles neigaliojo)Nors akivaizdzios negalios nematau. Bet gali buti neakivaizdi degnoze :) Siandien maciau irgi stovinti neigaliojo vietoje. |
dažnu atveju mašinos numeriai daug ką pasako apie savininką :)
|
Šitas ženklas berods žymi judėjimo negalia.... Tai turėtų akivaizdžiai matytis.
|
Citata:
Išmetimo sistemoje negali būt jokių pakeitimų. Tik tai, ką padarė gamintojas. Iš kart nepasiunčia, jei turi kokį nors tuv'ą ar dar kažką kas įrodo, kad tavo automobilyje šitoks mod'as leidžiamas. Turėjau aš reikalų šiuo klausimu. Tai vienintelis sprendimas, dėl kurio kaip ir neturėjo kaip prisikabint, tai palikau originalius bakelius, bet išgvildenau jų vidų ir per vidurį vamzdį įmontavau. Kitaip sakant atsirado tiesus vamzdis, bet bakelio kevalas likęs. Užvirino viršuj, tai kol nenuimsi - neįrodysi, kad ten kažkas daryta. Kiek sakė - katolikai privalomi mašinoj registruotoj po 2013 metų. Iki tų metų žiūri dar ganėtinai atlaidžiai. Čia manau kaip ant kokio pataikysi. Nors dabar jie išvis ... - man netgi matavo su gulsčiuku, kiek galiniai ratai išlindę už arkų, ko niekad neesu matęs. |
Citata:
|
|
Kur galima gaut rimtesniu ferjerverku? Praitais metais pirkau ta medine dezute uz 125€. Buvo linksma :xx: Gal eitu is postalo kanors gauti?
|
Sveiki,
Su Kaledomis visus ! Kadangi si skiltis leidzia nukrypti nuo Mercedes tematikos... Uzbegsiu ivykiams uz akiu. Isitikinimu del Mercedes nekeiciu, bet labai susizavejau Alfa. Kaip antra/trecia masina. Zmones kalba, kad tai automobilis is kurio naudos visiskai nera. Gal kas is sio forumo dalyviu turejo teigiamos patirties ir emociju su sios markes automobiliu ? https://m.autoplius.lt/skelbimai/nuo...3%5D=3#photo_1 Pamaciau si skelbima, tiesiog nuostabaus grozio masina ! Naujausios kartos Stelvio ir Giulia jau ir vel varomi galiniais ratais ! |
Citata:
|
Prioritetas butu dyzelinei. Esu girdejes, kad ir dyzelines jos vaziuoja puikiai, nors paciam vairuoti nera teke.
O kas yra ,,busso" variklis ? Pakaba sudetinga kaip ir Mercedes - traukes, svirtys, ivores ir dar simtas ivairiu dalyku ? |
Kam tas dyzelis? Puse mašinos grožio sugadina tas karksėjimas...
|
As konservatyvus zmogus, man patinka.
|
Jau antri metai vairuoju AR 159 su 1.9JTDM varikliu, o sitas modelis yra giminingas Brera/Spider.
Kas liecia pakabos patvaruma - tikrai problemu turejo ankstesni modeliai, t.y. 156 ir 147. 159/Brera/Spider priekyje turi 'paprasta' pakaba - viena svirtis apacioje ir viena svirtis virsuje. Gale nepriklausoma pakaba su daugiau svirciu. Bet tiek priekis tiek galas tikrai patvarus, po 30 000km pakeiciau tik stabilizatoriaus traukes. Pridursiu tik kad pakaba labai kieta, po Merso tikrai bus neiprasta. Valdomumas labai geras, bet gana sunkus vairas - irgi reikia priprast. Varikliai - 1.9JTDM labai patvarus, bet Spider kaip ir Brera ko gero ju neturejo. Sie modeliai buvo su 2.4JTDM varikliais. Kiek zinau, sitiems varikliams daznai trukineja galvutes ir nelabai laiko sankabos. Cia tik nuogirdos is forumu, pats nesusidures. Siaip ismetus ekologija dyzeliai patvarus, kuro sistema gera ir pigi jei teks remontuot. Benzai 1.9 ir 2.2 turi problemu su grandinem, daugiau problemu nezinau. Galingesni varikliai, tame tarpe ir 2.4JTDM buvo komplektuojami su patvariom F40 mechaninem dezem, 1.9 dyzeliai ir benzai 1.9 2.2 buvo komplektuojami su opelio m32 deze kuri nera patvari ir ypac dyzeliams daznai pareina. Dyzeliams daznai barska smagraciai, mano buvo pakeistas pries 80k km ir vel skleidzia garsus. Pasitaiko problemos su ismaltomis granatomis - tenka pasikeist pusasius bet naujus galima nusipirkt po 80eur/vnt. Kas del Busso varikio - sie modeliai jau jo neturejo o turejo 3.2 turbo benza, kuris irgi nera patvarus. Siulyciau ziureti FL modelius (159 nuo 2008m, Spider nezinau bet ko gero irgi). FL turejo istaisytas problemas pvz su vairo kolonelemis ar vairo stiprintuvo bakeliais. Bendrai paemus sitie Alfu modeliai tikrai vyke ir nera is tu gendanciu geldu apie kurias sklando mitai. Taigi - vienareiksmiskai patariu :) |
Opelio dezes ? Tai cia tas Aisinas ? Jie nepatvarus. Tiksliai nebepamenu, bet kazkuri turejo ZF deze, kuria naudojo ir Vito.
|
Kalbejau apie mechanus.
Automatai kiek zinau Aisino, iki FL buvo problemu, po to atseit issprende. |
Su sventem. Kolektyvas. Mano “stebuklas” vel daro stebuklus. Nesikuria :) pasirodo tikrai ne siurblys. Jau net nejuokinga. Jau pradeda pyktis imti ...
|
Citata:
O jeigu gavai gera kaledini bonusa tada ir Chrysler Pacifica galima pasiimt nuo 2017 modelis pradejo eit, ten ir deze jau 9 begiu ir vaziuoja visai kitaip - daug smagiau,solidziau + idesi dujas be problemu, (tas pats 3.6 pentastar variklis 3 kartos) retenybe su siuolaikiniais benzais ( ne amerikonais ). |
Citata:
As ne koks pirikupas. Kad a druk uzsikurs kai atvaziuos zmogus paziureti ir nieko nesakes ikisi “kate maise”. Dabar ne apie nauja seimos nari kalba. Dabar kaip suratsi priezasti del komtaip Atsitinka,,, |
Citata:
Citata:
Manau nesutaisomo nėra nieko. |
Citata:
Aiksu nesutaisomo nieko nera. Bet tas speliojimas ir keitimas. Visko is eiles. Gali gautis labai jau finansiskai skaudus ,,,, Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citata:
|
Citata:
Atvarysi? :) esu nuo kauno apie 110 km. Sakiau, kad nevaziuosiu su juo toliau kaip 10 km nuo namu. Bet surizikavau naiviai tikedamas, kad gedimas buvo siurblyje ;) pasirodo ne... Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:17. |