![]() |
Citata:
|
Citata:
Citata:
Citata:
|
Citata:
gerkles beveik neskauda nors siektiek jauciu, sloga siokia tokia yra[/QUOTE] as nedaktaras :D bet pabandyk isgert karstos arbatos su medum,lb padeda :) paciam buvo pradeje skaudet gerkle tai ikaldavai tris puodukos arbatos su medum tai lb greit praeidavo :) |
blemba nepernasu medaus iskart pykina :confused:
|
50gr., karstos avieciu uogienes arbatos ir miegot. Ryt turetum atsikelti geros sveikatos.
|
as jai turiu temperaturos ir bunu pas tevu (kaime) tai uzsikuriu pirti ir einu paguleti nesikaitinu labai koki 90c uzsisildau ir sedziu kiek buwo taip ryte atsikeldavau kaip "Agurkelis" nzn sveika ar ne bet man tikrai padedavo :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Mes Sharrasitto tai liepėm 50gr įkalt, daug arbatų ir po antklode lysti:D Matyt suveikė :D
|
Pasiulei ta pati ka ir as:good:
|
na kadangi negeriu teks isgert avieciu arbatos dar koki teraflu gal ir miegot, uzkniso ir taip visa savaitgali lovoje.
|
Tomskis teisus :) as visada vakare viena svyturio baltas su citrina isgeriu ir viskas normlaiai tfu tfu tfu nesirguliuoju :) bet nebuna tokio vakaro kad 1 alaus neisgerciau :) cia jau tradicija :D va db ir baigineju bokala :D
|
Citata:
|
Citata:
|
as sloga turiu tiek vasara tiek ziema. bet nesu sirges nuo pradines:)
|
man atrodo chia nuo zhmogaus priklauso,kiekvienam yra skirtingas receptas :) man pvz,padeda kai ishspaudzhiu i puoduka puse citrinos arba visa ir jame padarau arbata tada kuo karshtesni ishgeriu ir ishkarto po koldra ir guli prakaituoji ryte jau geriau poto vel kartoji jei reikia
|
Citata:
|
Citata:
Tik spėju, kad slaugė, gerianti vyną vietoj arbatos su medumi bus nekas :xx: |
ir as noriu seseles :xx:
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
Pauliau, papasakok, kokias budais woodoooo slaugysi? :geda::xx: |
Tik labai detaliai nepasakok, bu man paskui užsimerkus pratrint reikės :xx:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Blemba Pauliau sugadinai man visus reikalus, nu kad jau taip tai vesk cia tas mergiotes adresa i pm numesiu :xx: beje ir katina koki prigriebk nes katei morcius ir jinai dabar masturbuojasi i kedes koja :xx:
|
Citata:
|
Citata:
|
grupinis slaugymas :juokiasi:
|
Citata:
|
nu manau voodooo ir jo katinas po tokio grupinio slaugimo su Shalomm ir jaunom panelem pasveiktu iskart :xx:
|
|
Kažkaip negerai pasijutau....man irgi reikia slaugės :D:
|
Citata:
|
man padeda kilogramas ledu :)
paskutini karta simuliavau skrandzio gripa pries pora savaiciu :D |
Citata:
|
:xx::xx::xx:
|