![]() |
Citata:
|
Citata:
aš manau The Roop bus antras pagal gerumas rezultatas po LT United. |
aš kažkaip net 5 ketuke matau the roop
|
Citata:
Bet taip niekada nebus ... |
nežiūrėjau nei vienos evrovizijos atrankų laidos, tik idomumo dėlei paklausiu The Roop gabalo. Man tikrai nepatinka tokia muzika, bet yra kažkoks kabliukas. Tas specifinis gaidžio šokis, ir šiaip išskirtinis balsas ir dainavimo maniera. Nieko prieš, kad atstovaus Lietuvą.
|
W211 E 280 3.0 benzinas,variklis tas pats kaip ir 3,2 ? mazai info labai apie ji
|
Citata:
https://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_M272_engine |
Kas norint lazintis del roop paimtos vietos?
|
Siandien perskaiciau kad jau metini auto mokesti delioja musu valdziazmogiai....
Gales lengviau europieciai savo nudroztu mazalitrazkiu/hibridiniu ir elektriniu tri....p..atsikratyt.... |
Citata:
|
Mokesti planuoja ivesti 2023 metais. Nors ekologinis mokestis jau yra iskaiciuotas i degalu litro kaina. Kuo daugiau vaziuoji - tuo daugiau sumoki. Mausto zmones klasiskai.
|
Turiu itarima kad mokestis bus jau kitais metais, praeis rinkimai ir uzdes ramiai
|
Citata:
|
Citata:
|
Kaimo zmogui bus smagu uz Sharan 1.9tdi susimoket koki 1000 EUR per metus.
Uz surinktus pinigus tikriausiai subsidijuos ponams Teslas. |
Citata:
|
Kad is seno Sarano naudos daugiau nei is to Prijuso.
|
Mano nuomone yra, kad daugiau nei 2litrai variklis turetu buti tabu eiliniam valstieciui.
Ne viena valstybe turiu mokescius pagal litraza, manau gera iseitis butu. :) |
Toje ,,ne vienoje" valstybe ir minimumas ne 390 EUR i rankas.
|
Citata:
|
Kvailas klausimas: ka tik susigincijau su draugu - pradejom kalbeti sia tema apie autompbilius, jis sako: ,,...zmones vazines su desiniavairiais automobiliais angliskais nuneriais. Yra kas ir devynis metus taip daro. Ir niekas nieko".
Kas ismano siuos dalykus ir galetu pakomentuoti is teisines puses ? Ar galima Lietuvoje eksploatuoti desiniavairia t.p. su angliska registracija ? Juk tai - kazkokia nesamone. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Nemandagu klausimu i klausima atsakyti. As pats negeriu extros, bet seip kas blogai? Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Kaip ir daugelio dabar alaus. Visi vienodo skonio. As pvz is tu didziuju gamyklu alaus geriu tik svyturio balta. O seip Tai senijo vilniaus jr visokius birzgalus mazuju gamyklu. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...45e5b7e93a.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citata:
Isp**** visai ziuriu. Budavo svyturio extra ir utenos melynas. Ir geret/gerem ir labai skanu buvo. O dabar matai jau viskas blogai [emoji1] Sent from my iPhone using Tapatalk |
Alaus dabar tik sekmadieniais pirtį geriu. Kauno gyvą. Jei kartais užeina noras namie, perku tik alaus krautuvėlese irgi gyvą, varniukų, Vilniaus ir pnš.
Visi tie didelių gamyklų š paskutinis, ir jau keli metai |
Citata:
|
Apie pirciu tradicijas geriau papasakokit.. apie tas sekmadienines vyriskas ar antradienines.. kaip kas ? Siaip idomu pasidalint patirtim, gal kokiu ideju.
Mes pvz kiekviena sekmadieni bandom keliese susitikt, pas mano broli, pirtele, saltas baseinas, savaites aktualiju aptarimas.. pora alaus 0% / 4% ar arbatos. |
Citata:
|
|
As tai Milane nuo pirmadienio geriu vyna grapa limoncelo. Jo kazkokia alkoholine savaite prasideda:xx:
|
Citata:
|
Citata:
Cia jega.. dar jeigu tiek chebros susirenka.. nereik vartyt tu paciu temu. Saunuoliai! |
Citata:
|
Citata:
|
gerai parasiau nakti :) Italijoj, ne australijoj :D
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:08. |