![]() |
nelabai megstu planuot,bet Velykoms planuoju ragaut Talisker 30 :)
|
klausimas dėl 4matic. visos padangos turi būt vienodo rašto? ar gali būt prieky dvi vienokios, o gale dvi kitokios. ratlankiai vienodo pločio.
|
Citata:
|
:cenzura: bet ar kas bandėt dvi tokais dvi tokias ? :)
|
Citata:
|
Viskas kainuoja, visur reikia skaičiuot :)
|
Citata:
|
W204 tam čia :)
|
Citata:
|
Atvažinėjau beveik metus ir prasukau 20k km, nieko nepastebėjau, svarbu nesiskirtų aukščiai daugiau nei 1-2mm
|
Aišku, dėkui, kolegos :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Beveik puse liamo su x'su!? Kaip jusu stuburas kolega? Dar gyvas?
|
Citata:
|
Citata:
|
Mano manymu labiau reikia stebeti padangu slegi, kad nebutu akivaizdaus skirtumo, nes tai sukelia tikrai didesni skirtuma negu padangu protektoriaus rastas. Kitas momentas kad mano pastebejimai, ne visi padangu gamyntojai prisilaiko vienodu standartu, t.y. kaip pvz 245/40/18 skirtingu gamintoju gali skirtis dydziu. Jus galit aisku tureti savo nuomone, bet as sakau ka asmeniskai isbandes. Gal todel ne visi gamyntojai gauna MO padangu zenklinima...
|
Citata:
|
aukstis taip pat skyriasi ;) nors ir skaiciai tie patys
Ypac ant visokiu maziau zinomu gamintoju tai pasireiskia. Pas mane pvz ziemines ir vasarines priekines padangos vienodu ismatavimu R19/225/35, ziemines (Achilles berods) nepalyginamai zemesni ir siauresni negu Pirelli vasarines, skirtumas toks, kad atrodo ne 225/35 ziemines, o 215/30 :) |
kiek teko dometis tai ant 4matic pagrindinis dalykas yra kad priekiniai ir galiniai ratai turetu vienoda apsisukimu skaiciu per ta pati laiko tarpa. ( galima paklaida priklausomai nuo gamintojo 1-3%). Mersui man rodos iki 1% paklaida yra. Pas mane (4matic) orginlaia ratai ejo pirekis 8,5j 255/40 r18 galas 9,5j 285/35 r18 (0,4%pakliada). Taigi netgi ant 4wd galima deti "stagerred" stiliaus ratus. Atitinkamai pvz 255/30 r20 preikis ir 305/25 r20 gaals. Buna deda skirtingu dydziu ratus pireki ir gale bet parinktomis padangomis kad, kaip ir minejau nesiskirtu apsisukimu skaicius tarp pirekio ir galo pvz 255/35 r19 pirekis 305/25 r20 galas.
|
Citata:
|
įmanoma sužinoti tam tikros detalės kodą pagal vin? ar tik ją išlupus gyvai
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
kažkaip nemanau, kad kuo mažiau savininkų tuo geriau. Naujas šeimininkas nusipirkęs turi entuziazmo aptvarkyt mašiną, o kai vairuoji daug metų, bent jau man tai nebesinori kišt pinigų į nusibodusią mašiną - aptvarkai, kad tik važiuotų.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Su ltvija nzn viskas gal ir gerai. Antra savaite servize. Siandien paimsiu visa kaip feniksas is pelenu pakilus bus. Visa perdazyta blizges kaip katino kiausiniai. (Arba ne ) 😄😄😄😄 |
Sakai jei perdažysi, pradės gal kurtis? Idomus sprendimo būdas :)
|
Citata:
Neseki forumo. Sesk 2 :bebebe: Pasakysiu iskarto, kad neklaustum kas buvo. Kuro bake esancio siurblio rele (7€). O pradejau ne nuo to galo... siurbliai h***** ir tt. Tralai tampymai bereikalingi. Na nieko nepadarysi yrckaip yr :) |
Juokauju gi :) Džiaugiuos, kad radai kur problema. Aš savo traktoriui neradau ir neturiu kažkaip noro ieškot :)
|
Citata:
tai, kad tavo ne traktoriai normaliu kuru varomi, tai "nesarmata" ir isitepaluot, nesmirdesi kaip valstietis dyzeliu :) :xx::xx::xx::xx: |
Turiu du traktorius. Greičiau uždraustų tuos dyzelius, nebereiktų žmonėm tiek vargt :)
|
Citata:
Is dalies pritariu sitam teiginiui Dyzelis traktoriam (sitam pritariu) dujos viryklems. (Sitam ne visai) :) |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:32. |