![]() |
|
nesamone yra vaziuot saltoj masinoj, pjauti deze automatine kai begiai ilgai jungiasi, tai del to ir sildom :) o nuo sildymo man dar ne viena masina nesugedo
|
Citata:
Rukyti irgi nesveika, bet puse pasaulio ruko kazkodel. Varikli stovint sildyti irgi nesveika, bet beveik visi tai daro. |
Citata:
|
aisku nesveika, nes dar netycia prasites variklio resursas ir nespes pasibaigti variklis kai tik iseis naujesnis modelis
|
nu jo, marketingo cia yra. bet manau ryskiai skiriasi ar masina "seno tipo", ar po ~95 metu. naujesni varikliai daugiau priciudu turi.
|
Citata:
Nežinau kas kam svarbu, bet aš mašiną, kol langus nugramdau, šildau ne tam kad ji man kuro mažiau rytų ar dar kokį briedą. Šildau dėl to, nes noriu atsisėsti į mašiną, kur iš ventiliacijos angų pušią šiltą orą. Visi guolių įšilimai ar padidėję kuro sąnaudos man reikšmės nesudaro. Kadangi iki darbo turiu apie 20km tai ir taip pakeliui viskas įšyla. |
Aš tai aiškiai jaučiu bėgių perjungimo skirtumą kai šalta: jeigu nekūrenu užlaiko ir lėčiau juda, pašildžius bent 2-5min iš karto geriau jungia. Niekas juk neliepia šildyt 10min.
|
Nu duoda Zalgiris! Su pergale visus :beer:
|
Citata:
|
Gal kas papasakos kaip pats darbas dirbti garaže, ar rankos tikrai visada juodos būna? ar sunku? žiema šaltis labai purto ? atlyginimas? kiek iš "halturkiu" dar gaunat
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:19. |
|