MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   woodoooo W220 S430 Long (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=8603)

armagedonas 2013-01-09 12:05

Citata:

Pradžioje rašė Joshua (Post 248355)
Variantas, paciam issiimt, parduot, o i tas vietas pas koki dazytoja paprasyt, kad su stiklo audiniu padarytu pagal senus, nudazytu graziai ir padarytu vientisa. Panasiai tas ant to iseitu kogero.

Kad lupa moldingus ir be parktroniku. Man net nuo w208 tuscius apibraizytus nulupo.

woodoooo 2013-01-09 12:13

manyciau kad islupo, matosi kur atsuktuva kiso ties tom vietom kur kniedes buvo. manau nedidele bda ten islup nes plastmase su plastmase tai nelabai laiko, nebent kniedes dideles statyt, bet tada ir vaizdelis nekoks bus, nu zodziu...:cenzura:

munde8 2013-01-09 12:22

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 248369)
manyciau kad islupo, matosi kur atsuktuva kiso ties tom vietom kur kniedes buvo. manau nedidele bda ten islup nes plastmase su plastmase tai nelabai laiko, nebent kniedes dideles statyt, bet tada ir vaizdelis nekoks bus, nu zodziu...:cenzura:

nusiimk bufery kai kniedysi vel ir dek su didelem galvutem o is vidaus saibutes uzsikniedys, kad neistrauktu....
arba moldingus ivirink ir suspaklevias nudazyk, kad vientisas gautusi, nes kitokiu variantu ne kazka...man be parku nulupo, taip kad gali det ka nori arba geriausia is vis nedeti jei gyveni didmiestyje ir ypac jei nelaikai garaze ar saugojimo aiksteleje...

Marozas 2013-01-09 12:36

Neitiketina!!!! As tai savo su lituokliu labai smarkiai visur pazymejau. Nepasleps to dalyko. Galvojau ir as kniedytis... O gal imanoma signalke pajungt, kad kai kas liecia moldinga cyptu?

eSaS 2013-01-09 12:46

as daryciau kazka su signalke :) jautresne padaryt ar kaszka panasaus kad tiesiog pradetu kaukt dar nepradejus lupt :confused:

sharrasitto 2013-01-09 13:00

Citata:

Pradžioje rašė FFeibis (Post 248372)
Neitiketina!!!! As tai savo su lituokliu labai smarkiai visur pazymejau. Nepasleps to dalyko. Galvojau ir as kniedytis... O gal imanoma signalke pajungt, kad kai kas liecia moldinga cyptu?

Yra speciali signalizacija jutikline. Pasidomek. Akcentuoja kazkokias dalis ir iskart kaukia. As domejausi kai norejau aavo audi lempas apsaugot kurias lupdavo nesveikai... Bet pardaviau masina taip ir nebeidejau

ganz 2013-01-09 13:10

O draudime jau buvai? Kiek laiko uztrunka? Nes man sake, kad tik kita sawaite pranes kiek ismokes. Kazkaip ilgokai...:)

99%, kad ten tas pats velnias ateidineja pas tave apsipirkt...

woodoooo 2013-01-09 13:13

Citata:

Pradžioje rašė ganz (Post 248375)
O draudime jau buvai? Kiek laiko uztrunka? Nes man sake, kad tik kita sawaite pranes kiek ismokes. Kazkaip ilgokai...:)

buvau. siaip per 5 darbo dienas turi paskaiciuoti.

xenonas 2013-01-09 14:50

Citata:

Pradžioje rašė ganz (Post 248375)
O

tiek pat %,kad tas velnias ar velniai sedi sitam forume manau:confused:

Rykštė 2013-01-09 16:18

Citata:

Pradžioje rašė xenonas (Post 248386)
tiek pat %,kad tas velnias ar velniai sedi sitam forume manau:confused:

jei 99% teigi,kad cia forumieciu darbas,tai turetum zinot ir kas konkreciai arba bele peckioji nesamones is nuobodumo.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 22:14.