MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W211 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=202)
-   -   W211 Automatinės greičių dėžės problemos (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=12728)

kesaamg 2017-05-21 09:32

O kaip tada pas Ipolita? Kokie atsiliepimai

amerika 2017-05-21 09:44

Citata:

Pradžioje rašė kesaamg (Post 473225)
O kaip tada pas Ipolita? Kokie atsiliepimai

Pas Ipolita nebuvau ,atsiliepimai neblogi,vienas niuansas nepatiko -atf kaina -kažlkodel pas ji 1l-18eur,tuo musu bendravimas ir baigesi-nes pas silber auto su pvm 13

Darius 2017-05-21 09:57

Man Ipolitas gerą įspūdį paliko. Geras meistriukas Vytenis pas jį dirba.

kesaamg 2017-05-21 10:19

Na tada reiks kreiptis pas Ipolita gal labai nenuples :)

Rykštė 2017-05-21 12:14

pas ipolita man irgi visai patiko,kaina tikrai ne is mazuju,bet gerai,greitai ir pigiai,itin retai buna.

vaidase 2017-05-21 12:55

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 473239)
pas ipolita man irgi visai patiko,kaina tikrai ne is mazuju,bet gerai,greitai ir pigiai,itin retai buna.

Kontaktai to ipolito ?

Martynukas 2017-05-21 13:47

Citata:

Pradžioje rašė amerika (Post 473223)
beje tuo pat metu (mano auto buvo ant pirmo keltuvo iš dešines), net nesivargino atsiprašyti ,o pasake " tau pasiseke."-ta prasme plaukis galva mužike.

Panašus įspūdis ir man susidarė:
buvo smūgiavimas 1 bėgy (visiems aišku - solenoidas). Atvažiavęs pasakiau Antanui, kad turiu kompą su staru, tai sako: "sėsk", padaryk "Winter" režimą ir važiuojam. Smūgiavimo nėra, nu tai sako: "pūslę reik remontuot". O W režime startuoja iš 2 ir dėl to nesmūgiuoja. No OK, restauruojam. Įdėjo restauruotą pūslę, sutvarkė hidrobloką. Viskas veikia, ir priekaištų neturėčiau, jei ne tas bandymas CENZŪRUOJU apgauti (kažkaip praleidau pats ir moderatoriai nepastebėjo.) (būtų kaip vyras pasakęs, kad restaruokis ir neimčiau į galvą).
Nu ir dar kiša popierius pasirašyt, kad pirminę diagnostiką atliko pats užsakovas. Čia yr krabzdiec.

Pasikartosiu: Daivanta paliko dviprasmišką įspūdį: toks jausmas, kad bendrauji su sukčiais, bet savo darbą padarė.

amerika 2017-05-21 14:18

Citata:

Pradžioje rašė vaidase (Post 473241)
Kontaktai to ipolito ?

domeikava, pasigooglink.

vampyras 2017-05-21 14:54

Citata:

Pradžioje rašė Martynukas (Post 473243)
Panašus įspūdis ir man susidarė:
buvo smūgiavimas 1 bėgy (visiems aišku - solenoidas). Atvažiavęs pasakiau Antanui, kad turiu kompą su staru, tai sako: "sėsk", padaryk "Winter" režimą ir važiuojam. Smūgiavimo nėra, nu tai sako: "pūslę reik remontuot". O W režime startuoja iš 2 ir dėl to nesmūgiuoja. No OK, restauruojam. Įdėjo restauruotą pūslę, sutvarkė hidrobloką. Viskas veikia, ir priekaištų neturėčiau, jei ne tas bandymas apipist (būtų kaip vyras pasakęs, kad restaruokis ir neimčiau į galvą).
Nu ir dar kiša popierius pasirašyt, kad pirminę diagnostiką atliko pats užsakovas. Čia yr krabzdiec.

Pasikartosiu: Daivanta paliko dviprasmišką įspūdį: toks jausmas, kad bendrauji su sukčiais, bet savo darbą padarė.

As buciau tiesiai sviesiai paklauses, jaunuoli, kokia detale keiciam koks jos numeris?
Pirmas mokejimas uz pamoka, neaiskinti kaip statomas bokstas, antras mokejimas butu uz boksto statyma. :)

paulius123 2017-05-22 17:22

Baisia persiprašau už klausimą. Noriu varyt auto į servisą, kad nuimtų hidrobloką, išimtų plokštę ir atduotų ją man, daviklių pakeitimui. Tuo pačiu reikia keisti ATF. Užsiminiau, kad noriu Fuchs Titan 4134 ir likau nesuprastas, tipo kažkos š... noname tepalas, greičiausiai už tokią kainą (ala 6-7eur 1L visokiose interneto pardavyklose) bus visiška 'padielka" pardavinėjama Vileikos :) kioskuose. Susierzines vaikštau visą dieną, skysti šitą rekomenduoja ir čia forume, ir vokiečiai pila. Gal kas vis dėlto žino konkrečią patikimą vietą šio tepalo pirkimui? Kad nebūtų "padielka", nes tas servisas pareiškė, kad tokio nepirks (jis man patogus, nes vienintelis sutiko "pamarinuot" automobilįkol bus remontuojama plokštė). Ir kitas dalykas, kuris man užkliuvo, kad tipo iš hidrotransformatoriaus tepalo išleist neįmanoma ir nebūtina, norint pakeist visą, reikia išleist kiek išsileidžia, tada užpilt, tada užvest, suprask, kad senas su nauju susimaišytų ir vėl išleidus užpilt šviežio. Jaučiu nelabai tiksli procedūra, nors apie kiekio matavimą esant rodos 40 laipsniu skysčio temperatūrai lyg ir žino.
P.S. jie tuos atf keičia, pats mačiau w211, gl ir pan.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 19:26.