MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic Skelbimai (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=174)
-   -   Autokosmetikos prekės (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=14596)

Willeris 2018-03-13 14:13

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 494834)
Eolte tikrai ne pigiausiai bus, jei to pačio brando galima kitur rast :D

Aš tai neturiu, ką tau pasiūlyt :confused: Turiu chemijos, bet abejoju, kad išsiplaus taip, kad visiškai nesimatys. Abejoju, ar išvis toks preperatas yra, kuris įsisenėjusias alyvos dėmes idealiai išvalys iš betoninių trinkelių. Jei šviežiai išpiltas - tuomet greitai apdorojus tikrai galima pasiekt gerų rezultatų. Pastovėjusį - nežinau, nežinau..
Nebent tenkina šviesesnio atspalvio plėmas :D

Eolte pigiausiai, autoaibėj vos ne dvigubai, o daugiau neteko matyt niekur

Pavidolis 2018-03-13 15:09

Citata:

Pradžioje rašė Willeris (Post 494836)
Eolte pigiausiai, autoaibėj vos ne dvigubai, o daugiau neteko matyt niekur

Mes apie stabdžių valiklį ar apie variklio valiklį? :D Ir kokio brand'o?
Šiaip Žėrutyje ieškočiau piguvos :geda:

Willeris 2018-03-13 21:04

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 494844)
Mes apie stabdžių valiklį ar apie variklio valiklį? :D Ir kokio brand'o?
Šiaip Žėrutyje ieškočiau piguvos :geda:

Apie liqui moly tą

Pavidolis 2018-03-14 09:36

Citata:

Pradžioje rašė Willeris (Post 494878)
Apie liqui moly tą

FAIL :D neįsiskaičiau :geda: Atsiimu žodžius :D

Pavidolis 2018-03-26 16:05

Pamiršau paminėt :geda:
Gal kam reiktų "bekontakčių" putų? :D Kiek lyginom, tai plauna labai gerai. Aišku, nesu jų proteguotojas ir 100% nuplaut visų nešvarumų neįmanoma, bet atrodo švariai mašina :blush:

pucenas 2018-03-26 16:32

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 495898)
Pamiršau paminėt :geda:
Gal kam reiktų "bekontakčių" putų? :D Kiek lyginom, tai plauna labai gerai. Aišku, nesu jų proteguotojas ir 100% nuplaut visų nešvarumų neįmanoma, bet atrodo švariai mašina :blush:

Kiek € kaip purskiasi?

Pavidolis 2018-03-26 16:45

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 495901)
Kiek € kaip purskiasi?

Su putų generatoriumi per aukšto slėgio įrenginį. Kaina nuo litražo priklauso, bet tiksliai dabar nepamenu :D 25 litrai paruošto lyg ~40€ :mastau: Ryt galėčiau tiksliai surašyt, jei domina kažką :)

Apple 2018-03-26 17:11

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 495904)
Su putų generatoriumi per aukšto slėgio įrenginį. Kaina nuo litražo priklauso, bet tiksliai dabar nepamenu :D 25 litrai paruošto lyg ~40€ :mastau: Ryt galėčiau tiksliai surašyt, jei domina kažką :)

Dangai nekenkia?

Kibira jau gavai?

Pavidolis 2018-03-26 18:33

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 495905)
Dangai nekenkia?

Kibira jau gavai?

Nesu aš dangų ekspertas, bet vokietai minėjo, kad joms labiausiai kenkia fizinis kontaktas ir rūgštis. Šitas stipriai šarminis. Iškart nenuims dangos tikrai, bet ką žinau :wacko: :wacko:

Gavau kibirą, viskas tvarkoj ten su juo ir grotelėm. Bet dar ne viską spėjau išsibandyt ir nenusprendžiau iki galo ar prasidėt su tais reikalais ar ne :D

Apple 2018-03-26 20:09

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 495908)
Nesu aš dangų ekspertas, bet vokietai minėjo, kad joms labiausiai kenkia fizinis kontaktas ir rūgštis. Šitas stipriai šarminis. Iškart nenuims dangos tikrai, bet ką žinau :wacko: :wacko:

Gavau kibirą, viskas tvarkoj ten su juo ir grotelėm. Bet dar ne viską spėjau išsibandyt ir nenusprendžiau iki galo ar prasidėt su tais reikalais ar ne :D

aš dažnai plaunau auto, tai man turetu pakakt greitam praplovimui tu bekontakčių putų. Kiek koncetrato litras kainuoja?

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:18.