![]() |
norimų ratų kodai (ant automobilio kuriam buvo užmauti gamykliškai tie ratai, nebuvo komplektuojami su slėgio matuokliais):
A 204 401 98 02, A 204 401 99 02 mano sensorių kodas: A 000 905 72 00 |
Va čia, tai penktadienis pažymėtas!!! Įdomu kur aš buvau, kad nedalyvavau? :verkia:
https://mb1.ltd/files/1595052421_d86...c72c4b195.jpeg |
Turiu neblogus seno formato numerius pasilikes regitroj su vienu kvadratiniu. Vakar užmačiau taip labai gerai būtu man ant buferio. Bet čia jau marozinimas turbūt? Nukirpus kaip policija reaguotu kaip į nr klastojima?
https://mb1.ltd/files/1595056528_audi_rs7_808_20.jpg |
Citata:
|
Gal uzsiimate kas nors AMG dalimis ? Reiktu W222 mersui amg spoileriuko ant bagazines. Turiu ir koda A2227930088.
|
Twix sokoladukas valandziukei 60euriuku.... Pigiau grybo
https://mb1.ltd/files/1595357635_034...3fc5ac639.jpeg Tai, kaip nevalgyt :xx: :beer: |
Nu, bet jau tos pripustos lupos.. Tos mergos su duckface'ais save mato?
|
ta juoda bižki persistengė su lupom, bet ta kita - superinė!
|
Citata:
|
Netikiu :)
|
Citata:
|
yra yra, 60eu dvi mergos, ukrainietės, bet ten iki pusvalandžio :D Tokie pasiūlymai iki karantino jau būdavo, atsidarė sienos atvažiuoja vėl xaxolkės dirbti :) tik tokios nuvalkiotos kad baisoka biškį būtų su tokiom pigiom, ten gi konvejeris ištisai
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Veža jas po kelis miestus dirbti, rotuoja- tai Vln, tai Kn, tai Klp. Girdėjau vieni net į Šiaulius veždavo, bet nelabai pasiteisino, nėra tiek pardavimų, dar vieną mergą buvo pardavę kaimiečiams į ukmergę pastatę dirbti, bet ten mažai surenka jos, neapsimoka, o vietinės šmaros vasaros metu varo prie jūros dirbti, tręšia ten gerai poilsiaujančius. Bare pasikabini galvoji gražią mergą, parsivedi, eini link veiksmo ir tada mergaitė pasako, kad nemokamas sūris tik pelėkautuose, o tie prigėrę dar susijaudinę ir moka :D:D razvodas konkrečiai eina, bet čia jau be stogų mergaitės taip dirba
|
Dawai nevarom Dievi i medi! Siena atsidare valgom sokolada ir visiem smagu :)
|
Ukrainoj tokios 30 jevro :D
|
Citata:
|
Citata:
|
ziema net i marijampole buvo pristate po 30 ir turbut neblogai ejo,nes keitimai vis vykdavo,bet cia gal uzsienio automobiliu pirkejai,dare apyvarta.
|
matet gal w208 paketa pardavime? kokia mazdaug kaina?
|
Citata:
|
Kur dedat 2litru buteli masinoje?
|
Citata:
|
Citata:
|
Pas wag tai i duris telpa. O pas mersa kur? I tinkliuka prie keleivio koju? Ar visi mersai tinkliukus turi? Jeigu vienas vaziuoji nepatogu...
|
tarp koju galima
|
Citata:
|
yra mersines tokios dezes sulankstomos, kelis eurus kainuoja
|
Bet didelį minusą dedu mersui... Pastoviai butelys turi voliotis po dugna.
|
Citata:
|
Sveiki, domina mane ar apsimoka pakelti galią benzinui atmosferikui? Kiek randu info tai (bent mane domina M276 3.5l 302hp) galia pasikelia apie 30hp, kas atmosferikui jau yra neblogi skaičiai. Gal kažkas darėt savo atmosferiniam varikliui "čipavimą" ir patiko ar nepatiko?
|
Citata:
|
Atmosferikui 30 ag labai pasijaus. Bet as linkes abejoti jog mersas atmoserikui ir dar mazalitraziui palikes toki galios rezerva downgradinami tik per ecu.
|
Kiek žinau, tai Lietuvoj išvis nelabai kas apsiima su atmosferikų remapinimu. Ir šiaip atmosferika programuot apsimoka tik tada, jei turėtum mechaninių modifikacijų pvz našesnis padavimas, našesnis išmetimas, nekalbu apie kokius agresyvesnius velenėlius, nes mersam aftermarket rinka skurdoka. Arba trenki tiek pinigų, kiek verta mašina ir kleemann detalių ir programą jų parsisiunti
|
vienintelis atmosferikas, kuriam chipas tikrai duoda prieaugi juntama, tai m156 (6,2 AMG). Pries chipa 450 AG, po chipo ~530 AG. Bet ir tai vien del to, kad programiskai galia ta buvo sumazinta gamykliskai, nes buna tas pats variklis kituose kebuluose jau su 500+ arkliais originaliai.
|
Didelis ačiū Artunui(Arturui),už pagalba su detalem iš allegro....
|
Sveiki, rekomenduokite elektrinį paspirtuką.
mačiau pucėnas Segway ES2 gyrė. kokie dar variantai? |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:16. |