![]() |
hmz, kažką sumaišiau reiškias. na gal dar atsiras pasiūlymų.
|
Xiaomi M365 pats populiariausias. Tik ten yra niuansų su padangom ir vairo užraktu. Realiai nusipirkus reiktų pasidaryt porą techninių modifikacijų.
|
Pirkau is cecotec.com su atsiuntimu gavosi 304.eur Toks pats krinonoi 469eur. Tai susitaupe nemazai.
Turi pasiskaiciuoti kiek nori važiuoti. Mano nuvažiuoja 25km ant popieriaus. Jeigu vaziuociau ant eco ir greitis buna 18km/h. Paprastai varau sport režime, tai apie 9km nuvažiuoju 26-27km/h, poto greitis krenta. Jeigu zadi daug važiuot pirk su didesne baterija. Kitam sezonui imsiu galingesni :beer: |
Turim du e-twow. Aš labai patenkintas. Nuvažiuoju 20-30km, jis lengvas kompaktiškas, du vnt per daug neužima vietos bagažinėja. Greitai pasikrauna, ir patikimas. FB mačiau kur pravažiavę žmonės po 12-14k km.
Minusas kaina.... |
Čia geriausias mano atradimas 2020 metų. Su chebra išlėkt alaus atsigert, ar šeip kur su reikaliukais per kamščius. Kas dar nenusipirko, negaiškit :)
https://mb1.ltd/files/1595876184_c97...5b3d2da05.jpeg |
Citata:
|
MPX. Serveris video talpinimui neveikia...
|
Jau daug peršikusių? 😀https://ltdiena.lt/aptiktas-fabrikel...liu-alyva/amp/
|
Yra kas ir “beluga” i tepalo kanistrus pilsto.
https://mb1.ltd/files/1596177735_9d2...e7a2da405.jpeg |
Citata:
Nezinia ka gauna tie kas megsta nupirkti "pigiau", asmeniskai prigaves lietuviska Fucsh'a buvau, kiek istoriju apie Soliri, Okseta ir kitus. Tas pats Jungentas girdejau backas pilnas iveztas is rytu kaimynu apklijuoja savo kriauklemis Siauliose :) |
Citata:
|
Citata:
|
.
Negaliu nieko pasakyt apie Markeviciu. Bet Jus turite suprasti viena - Shell, Mobil ir kiti kas turi N gamyklu veza is ten ir kur pigiau yra tuo momentu. 80-90% atveju tai Rusija arba rytai kur darbo jega pigesne, kur naftos kokybe blogesne ir ji pigesne, ir deja, kur tikrai sunkiai yra islaikyti kokybes stabilumo kartele.
Kaip pavyzdi galiu pateikti foto is vieno kliento tepalu "ukio" lietuvoje, is to ka pamaciau tuo momentu - 70% produktu kurios perka is Mobil su ГОСТ standartais,t.y. pagaminti Rusijoje, kita dalis to paties brand'o produktu turi geografine vaivorykste :) Tame nera nieko katastrofisko, bet apie joki kokybes stabiluma neimanoma sneketi, nes jei tu turi traktoriu - is pradziu i ji pili Europoje gaminama alyva X, po pusmecio pili ta pacia X alyva is Rusijos, technika (ir kartias jos operatoriai) automatiskai tai pajunta, gali net ir problemu atsirasti. Ypac tai juntama kur sunkiausi apkrovimai - misku kirtimas, karjerai ir t.t., kur technika dirba maksimaliai kruviais ir sunkiausiom salygom. Del to is sneka liaudis laikas nuo laiko kad Mobilo kokybe suprastejo, ar Shello, ar kitu :) Miskininkai uzpraeitais metais pradejo varyti ant HansaFlex'o, kad pradejo vezti nekokybiskas zarnas kinietiskas hidraulikai. O realiai naudojo prastos kokybes hidraulines alyvas kurios putavosi, ir zarnos "nusokdavo" nuo kavitaciniu smugiu kai siurblys pagaudavo oro is putu. Ir tik isbandzius kita produkta suprato kad ne zarnuose priezastis, kalta buvo alyva. Taip pat reikia suprasti kad tai kas parasyta 5W30 ar kito produkto techniniame aprasyme pas didelius gamintojus - gali labai varijuotis, pateikiama dazniausiai auksciau vidurio ar geriausi parametrai. O tai ka faktiskai gaunate nebutinai atitiks, o jei dar is rytu tai gali buti gerokai zemiau. Juk pagal kvapa ar isvaizda neatskirsi. O nusidevejimo procesai yra ganetinai ilgalaikiai procesai kad tai galima butu pajusti "cia ir dabar". |
|
skambinu 112 ir laukiu masinoj. Plius jungi filmavima.
|
Tokiem atvejam yra videoregistratoriai ir numeris 112
|
Citata:
|
o dabar sėkmingai pasidės teises ilgam :D kartakošis idiotas ir tiek
|
Citata:
|
Citata:
|
O filmavimas nepazeistu ,,budulio" teisiu ir laisviu, kol tarnyba is 112 operatyviai vyks i konflikto vieta ?
|
tokiem marozam pakanka parodyt, kad nebijai, esi psichologiškai stipresnis ir greit baigias visi konfliktai ;)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
A ko jum tiek emociju tokia eiline situacija sukelia?
Suprantu pvz jei sustabdes su kirviu smogtu per stikla ir galva nukirstu visiem matant tai jo tada jau verta piktintis arba pradetu saudyti i sodininka |
Nepavadinčiau eiline situacija, kažkaip nedažnai tokių 90’ bachurų išlenda
|
Citata:
|
Citata:
Kiek domejausi ir skaiciau/ziurejau mobil vieni geriausiu alyvu ir nera svarbu kur gaminama, kokybe vienoda. Vienintele beda - mobil yra brangus ir padirbinejamas brendas, tai neaisku kiek musu Lietuvos atstovas saziningas, jeigu ir ten etikeciu klijavimas ir neaiskiu backu maisymas vyksta tada baisu aisku:confused: |
Citata:
|
Tikrai neuzsiimu jokia komercija - asmeniskai visiems trims seimos automobiliams jau N kartu pilstau ,,Motul" firmos alyvas. Nesu zinovas, kiek zinau, gamintojas specializuojasi motociklu varikliu alyvomis, taciau siulo ir kokybiskas alyvas automobiliu varikliams. Esu patenkintas, automobiliai vaziuoja - galbut ir ne klastotes.
Mobil 1 ,,Exxon Mobil" prekes zenklu ir kokybe net neabejoju. Oil-in.lt tinklarastininkas yra apibudines juos kaip geriausius, inovatyviausius, taciau net neabejoju, kad sis prekes zenklas daznai yra klastojamas, kazkaip prisibijau. Kaip ir Castrol ar Shell - mano nuomone, kartais gal net geriau ne tokie garsus vardai kaip Fuchs, Motul, Valvoline. |
visus siunčiuosi iš de ir renkuosi arai
|
Citata:
|
per ebay tiesiai iš gamintojo 20l kanistrais, man dviem keitimam pakanka,nes telpa po 9,5l imu long life
https://www.motoroel100.de/Motoroil-...30-MB-1X20L/en čia kaip pvz,su siuntimu apie 110 gaunasi,kartais 120 |
Citata:
https://www.youtube.com/watch?v=dcY1K2nFaqE gali paskaitinet jei rusu nepamirsai - giria ja visi https://www.oil-club.ru/forum/topic/...ts#comment-899 |
Kažkada Vampyras sake kad tik toki pila, tai aš nusižiūrejau:)
|
Idomumo delei - kokio gamintojo variklio alyva Mercedes atstovybes naudoja dabar ? Mobil 1 ? Shell ?
|
Citata:
Citata:
|
O ne AMG modeliams nera konkretaus gamintojo, tiesiog turi atitikti specifikacija ir viskas ?
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:49. |