![]() |
ant smugio sugalvojau anekdota.Kodel suvalkietis iesko zmonos vardu Egle? Kad nereiketu pirkti kaledines eglutes.Pastatei kampe ir stovi.
nejuokinga? Man irgi....:confused: |
:xx:
|
O kodel Meilutyte pasitrauke is profesionalaus sporto?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Gal vampyras žinos.... Ant katalizatorių yra detalės nr pvz a210xxxxx ir kitas pvz kt0118,yra kur nors informacijos,kaip pagal detalės nr., pažiūrėt tuos skaičius su kt?
|
Cia man vienam nebeveikia nuoroda i merso EPC ?
|
Tik isrinktiesiems.Rasiau laiska kazkuriam is moderu,tai nesiteike net atsakyti.
|
Citata:
|
kas zino kame reples? x218 vairuotojo duru langas nesuvaiksto zemyn uzdarant duris. Keistas modulis pagal koda parinktas, kiek zinau jei kodas atitinka modulio programuot nereikia, turi susidraugaut..
|
Pamegink lango pozija isnaujo primokinti. Uzdarai duris, ir laikai paspaudes migtuka uzdaryti langa kol uzsidaro ir dar kalias sekundes, jaigu langas sugryzta pakartoji. Jaigu nesiseka reikia staro.
|
meginau visaip, nesueina sitas bajeris. pats langas vaiksto su mygtyko pagalba, taciau nera automatinio pakelimo/nusileidimo funkcijos ir kaip minejau uzdarant duris striklas dauzosi i stoike nes pats nepasislenka.
|
Tada reikes stara jungti.
|
kur kreiptis? galima gaut kontakta?
maciau paties komentus kad mb turi langu pakelimo/nuleidimo ciklu limitus, bet cia ko gero ne tas variantas.. |
Palauk truputi patars forumieciai kas sotineje su starais dirba. :)
|
Forumietis Valdas, Gadget, ir aš kartais būnu Vilniuje :geda:
|
Citata:
|
dekui uz kontaktus. bandysiu prisibelsti masteriams :aciu:
|
man su langu tokia bėda buvo ant W207, tai perrašė bloką.. kažkas nusimušę buvo, nors nebuvo net keistas.
|
Citata:
|
Citata:
|
Sveiki. Palikau savo darbine pakeist padangas. Pasiemiau zmonos graba (R’a). Zinau klausimas labiau nei durnas, bet... sustojus kai masina uzvesta. Labai smirfi smalkem tokiom net nezinau. Labai idomus kvapas. Kai vaziuoji. Jo nera. Gal kazkas susidure? Kame “reples” galetu buti.
|
Citata:
|
Citata:
P.S. smalkės bekvapės, tai smirda ne smalkėm, bet išmetimo dujom. |
Kai nėra DPF tai ko tu nori?
|
Citata:
Daryti jai jo nera. Nu taip apple teisingai smalkes bekvapes. Smirdi kazkas kitas. Bet tavo pastebejimai teisingi. Apie dusle as pagalvojau. Apie kura ne ;) reikes bent vizualiai paciam uzmesti aki. Ar nera “slapia” kur nors :) aciu |
purkstuko saiba prapute
|
Citata:
ačiū |
nusiimk apsauga variklio ir paziurek prie purkstuku ar yra "nevarkos zymes"
|
Citata:
Ir yra tiesos nezinau. Nu zodziu nukreipe pas kazkoki auksaranki :) |
Jei prapute purkstuko tarpine, tai ant uzvesto tikrai girdesi putima oro prie kurio nors purkstuko. Siaip uzvestai auto nusiimk apsauga ir pats matysi.
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:32. |