![]() |
Buvo man prapūtę purkštuko tarpinę,tai į saloną smarvė ėjo išmetimo dujų ir ypač tas jausdavosi sustojus.Nuėmus variklio apsaugą gerai girdėjosi pašalinis garsas-ciksėjimas.
|
Citata:
Apple R peivalumu neturi nei vieno. A nu viena pliusa turi. Ant akumo ir viskas :) |
va ir suveike mano kristolinis rutulys
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Pasiemiau masina is meistriuko. 2 purkatuku tarpines buvo kaput. Tai sake pakeite visas 3 vienoi pusei. Ir zvakes pakaitinino pakeite. Nes 2 neveike. Zodziu pradziai ok. Bet.... sake grandine reik keist jau kazkoks itempejas iki galo ar kas ten. Nezinau. Ir aisku. Pagaliau atejo ir mano eile. Ausintuvas tepala leidzia. Kita savaite paims viska sutvarkyti.
|
Citata:
kaina 27 su matrix žibintais, patogiom sedynem, dar ten visokiu šūdų. Ir likutinė 60% po 3 metų su rida iki 70k. Jei reiks - kreipkis, paderinsiu. Citata:
|
Citata:
Galvoju kad tiguan’as bus labai mazas... |
Citata:
tiguanas tikrai talpus salone, tik bagazine mazoka. |
Citata:
|
pagalvok apie peza 3008.
|
A CLA GLA GLB GLC?
|
Citata:
|
GLB tai baisumelis neispasakytas
|
Citata:
Masinai kokia 15 metu, rida turbut link 300k eina o tus skundies kad biski paremontuot reikia. Kokiam VAGui jau 2 garantiniai varikliai ir viena deze butu pakeista po tiek metu ir tokios ridos:xx: |
Citata:
|
Citata:
Nori, 5008 GT su max komplekatciją Deminį už gerą kainą padarysiu ;) |
Citata:
|
Citata:
|
Evaldai. Dekui turesiu omeny. Bet iki pavasario susilaikysiu nuo pirkiniu. Norisi praguventi ziema. Nezine kaip cia “isisaknys”
Tas karantinas. Bet tavo kontaktai bus reikalingi galimai :) |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Turbut kuo mazesne metine rida darai tuo maziau aktualu nauja masina. Nezinau kaip pas jus, bet pas mane nuo kovo men kai karantinas su visom pasekmem darbu is namu ir kelioniu baime/apribojimais kale tai bijau ir pasakyt kiek nuvaziavau.
|
Seip rida dar neviskas. Jeigu tu sedi kamsciuose ir perdi i sedyne po keleta valandu, o nuvaziuoji 10km, tai rida neatitiks nuperstos masinos bukles.
|
todel pacios geriausios masinos ,tos ,kurios buvo kaime pas kuniga ir buvo naudojamos tik nuvaziuoti i laidotuves.:)
|
Citata:
štai trumpas video apie sąžiningiausią perekūpą kur tokias mašinas parduoda :juokiasi: NUORODA |
Turit kas drona? Gal kas papasakot galetumet?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Gal kas žinot,mersas prekiauja sėdynių oda? Ne kažkokiu uzvalkalu,bet kad nekeičiant salono ar sosto,pakeist tik apmušalą. Visoki wheeler dealer mačiau įvairiems modeliams randa.
|
prekiauja, turi net detales koda tas uzvalkalas, t.y. oda
|
Citata:
|
silberauto. Maciau tiesiog vienam bloge kaip vienas nusipirko tik apatine dali, nes supliso :) buvau nustebes, kad tokiu dalyku imanoma uzsakyt.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:19. |