![]() |
Citata:
Būtų paklausęs, būčiau atsakęs, kad lock up solenoidą ir fyškę. Būčiau prašovęs? Nu bet kai profesionalai tipo gudrutį padeda į vietą, tai čia profesionalu? Bet kokiu atveju paliko tas Daivos ir Antano duetas slogų įspūdį. Ir dar. Pas mane jau buvo į 211-tą vietoj 722.639 dėžės įdėta 722.639 dėžė nuo 220-o, tai kai paklausiau, ką remontavo, tai sakė, kad blogai yra dėl to, kad dėžė nuo 220-o. Ir hidroblokas ten kitoks, ir vežiau jiems hidrobloką nuo 211-to. |
Citata:
Fuchs4134 yra mb aprobuotas,tad nematau nieko blogo ,dextron tikrai blogiau....(nebandei pasiskambinti Giedriui?,ar jau nedirba su tepalas?)skysčio lygis matuojamas prie 45 laipsniu,beje užpylimas vyksta trim etapais.....pasiskaitinek,ir tubej pasižiurek. |
Citata:
Tu nespetum paraso ant uzsakymo lapo padeti, tave jau buciau sudraskes. Kiekvienas zmogus truputi kitaip masto. Ir ieskok dabar kaltu ar siuntejas ar gavejas kaltas, del toleranciju ir issilavinimu skirtumu. :) |
Citata:
Beje, niekad akių nedraskau, ir visą remontų istoriją supasakojau: pradedant nuo Ipolito su kulisos reguliavimu, baigiant Mikolia iš Aleksoto. Tikrai mane draskytum jausdamas savo pranašuma ir pasitikėdamas savimi? Man atrodo, kad taip elgiasi vargšeliai, kurie bando atkeršyti už praeities skriaudas. |
Citata:
Jaigu rimtais, pabandyk nebuti mielas ramus ir draugiskas, susaukti kartais netgi sveika. Gyvenimas kaip sulinio grezimas, ten kur jo noretum ten nera vandens, ir jis stoves butent plano centre blogiausioje vietoje. :) |
Sveiki, noriu nuomones. Greiciu deze 7g, ramiai vaziuojant prie 40km/h, berods 3 begi jungia su patrukciojimu, apsukos buna apie 1900-2100, visi kiti begiai jungiasi graziai.
Buvau nuvaziaves pas Auksciausia pavara meistrus, jukiu klaidu nerado, bet teigia, kad bus kalta pusle. Jei kalta pusle, tai ar neturetu ir kiti begiai jungtis su panasiai simptomais? Dekui. |
Citata:
|
Citata:
|
Sakyciau sie simptomai pasireiskia daugiau pasilusiai madinai.
Nejaugi Kaune nera geru meistru? Citata:
|
Citata:
Nori pigiai - Mikolia, nori brangiai, galbūt gerai, su abejotinomis garantijomis - Daivanta. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:48. |