![]() |
|
Klausimas vyresniems, ar tiesa, kad šitas gėrimas buvo vienas geresnių tais laikais?
https://live.staticflickr.com/65535/...dce4fc3efa.jpg |
Citata:
|
Tevas pasakojo, kad tarybiniais metais buvo nelengva jo gauti. Buvo dar toks ir ,,Napoleonas".
|
Žmogus iš kurio gavau, pasakojo, kad su 12 tokių butelių galėjei išsipirkt iš bet kokio nusikaltimo, aišku išskyrus nužudymą.
|
Citata:
Konjkas (jis taip vadinosi ir oficialiai) aplamai buvo deficitas, o gandras buvo elitinis tarp konjakų. Geriausias turbūt iš gaminamų sajungoje. Savaime suprantama kad jis dažniausiai eidavo kaip kyšis dideliem viršininkam. Bet gauti jo nebuvo misija neįmanoma, per blatą, pas spekuliantus jis buvo lengvai pasiekiams, aišku jau ne parduotuvės kaina. Bėja, skonis man asmeniškai jo buvo tobulas. Iki dabar aš nieko artimo neradau, panašesnis gal stock84. Faktas, kad toks originalus butelis tavo rankose šiais laikais, tikras stebūklas :) |
Konjaku jis negali vadintis, nes gėrimas ne iš Prancūzijos Konjako regiono, skonis taip pat ne Prancūziškas, bet visai toks švelnus ir saldokas :)
|
Citata:
jie gamino tiek konjaką, tiek šampaną :D Ir ant tavo butelio parašyta aiškiai, konjak |
Citata:
beje, su visa pagarba kiekvieno skoniui,stock84 man pasirode labai nekoks...:) |
Citata:
|
Citata:
Fakto vieno nenuginčys niekas, maistas buvo skanesnis ir kokybiškesnis. Nes buvo naturalus, alkoholis taip pat, gal tik ne alus, nes dauguma jo buvo myžalas. Bet aplamai ne duok dieve tuos laikus, jokiais būdais to nenorėčiau vėl patirt. Geriau jau to niekada nepatirt ir dabartiniam jaunimui :wave: P.S. Stock84 ne viena rūšis yra, esu ir aš jo nekokio ragavęs |
Del maisto, alus ir stipresniu sutinku tiek,kad anksciau siu dalyku neveike rinkos ekonomika.Viska kokybisko galima rasti ir dabar ,tik rinka sustate viska i lentyneles pagal kainas....
|
Citata:
|
Citata:
Rusijoje prekes parametrai yra tokie, kokius ivardija pamainos virsininkas. Siaures Korejoje nera ,,Coca-Colla", bet yra kola, kurios skonis jau pagal ciabuviu suvokima. Pamenu, tevas pasakojo kaip i tuometinis maisto pramones medziokles plotus atvaziavo didelis virsininkas is Vilniaus pamedzioti. Visa girininkija sukelta ant koju. Ziema. Salta, uredijos medziokles namukas paruostas, gausus stalas. Virsininkui nepatiko - nera ,,Napoleono" ! Nusispjove ir per pietus baiges medziokle isvaziavo. Pasakojo, kad miskininkams vaises buvo nuostabios. |
Gal kai kas Jackį iškeis į belij aist tokią reklamą pamatęs :D
https://www.youtube.com/watch?v=m1o2HBhQcpY |
Koki drona turi nusipirkes?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
250 C0 klases ir skraidymo egzamino ir civilinio draudimo. Iki 120 metrų nekontroliuojamoje oro zonoje.
Aš naudoju namo stogo kontrolei umsikimsusiu lietvamzdžiu apžiūrai. Tada jau žinau su kranu kurioje vietoje statytis ką valyti. Ką keisti. :) |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
As issilaikiau A1/A3 kategorijas. Galiu skraidinti iki 25kg monstra :xx:
|
Citata:
|
Citata:
Jeigu rimtai, tai idomu, “kas ir kaip”. Kadangi naujokas, renku visa info :beer: |
Citata:
|
Citata:
|
Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti
Citata:
aunuolis. Namiok ponel [emoji2936][emoji2936] |
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
Mavic Air 2 Fly More Combo. Bet jau spranu dvi poras uzsakiau, nes turejau intcidentu :xx: |
O tai kaip cia dabar - anksciau vyrai,istikus viduramzio ar kazkokiai kitokiai krizei,pirkdavo mocus,dabar dronus reikia pirkt? :xx:
|
Geriau sautuvus pirkit.
|
1 Attachment(s)
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:30. |