![]() |
Gal kas iš Vilniaus į Kauną lėks, kažkurią dieną? Reikėtų kėdes prigriebti 6.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Patsai pameni kiek kur???? |
Citata:
|
Spaminu ir blevyzgose, nes tikiu, kad čia skaitomiausia tema :D
pasekit chebra gerą projektą ;) pažįstami mano daro kosmosą E63 AMGs už 0 EUR :zenklas: <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/XJxLWcJYEZg" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> |
Gal žinot kokius perikupus ar šrotus normalius, kurie superka detales?
Turiu nuo škodos farą ir buferį, bandžiau kažkada facebuke skelbtis, bet nulis rezultato. Tingiu žaist su skelbimais, būtų gerai kažkur priduot greit ir viskas :D Kaunas arba belekur |
Gal turit įdėjų kaip iš Lenkijos nupirkti ir parvežti komodą? Nes nesiunčia į Lietuvą, ar yra kokia įmonė kuri tuo užsiima? Svoris 59Kg, išmatavimai 180/45/77
|
Citata:
|
Citata:
|
Juk artunas padeti gali tikrai.
|
Citata:
|
Citata:
|
|
Pries du metus jau klausiau apie powerbankus! Pirkau 10.000mha xiaomi.
Pirksiu kita dabar. Gal butu kokiu patarimu, ar kokiu rekomendaciju is asmenines patirties? |
Gal dėdė vampyras pasufleruos.... Vokietijoje,norint užsidėti lietus ratlankius ir praeit tüv- reikia turėti ratų dokus ar užtenka,kad ant ratų būtų įspausta kba?
|
Reikia KBA įspaustu ir ABE vežiotis, arba įrašo į dokus jog priimti buvo.
Pačių dokų parduodant tereikia. Be jų vertės ratai neturi. |
Citata:
|
Nebeprasmis. Kam reikia, suras pats dokus arba budus legalizuoti tuos ratus.
|
Citata:
|
cia apie tuos mae sneki?
|
Citata:
|
Gal kas galit paziureti kokios plasmases eina pas mane an dugno. Ty apsaugos po vairuotoju. Siandien buvau miske nuplesiau viska nadrebezgi ;) gal kas galetu paziureti kad zinoti bent kaip atrodo jos ;)
Wdc2510221a027120 |
Citata:
Nezinau paslapciu, nes kiek ratlankiu esu pardaves, tik vieni turejo popierius. Bet tas kas labai nori tu ratu is paskos iesko per ebay kaip nupirkti dokumentus ratlankiu, pvz zemiau https://www.ebay.de/itm/232617598111 Be to, gal kas siunciat siuntinius i JAV? Per ka nusiusti 70 kg deze? Nes lietuvos pastas priima tik iki 30 kg ir tu 30 kg kaina 214 Eu, o visokie siusk pigiau ir tt. Pigiau uz 580 nieko nerodo. Bet cia truputi kosmosas |
|
Citata:
|
buvo zmogus nuo kokso ant padelku perejes, bet pariso vistiek :D
|
|
Tureciau vw butinai pabandyciau
|
Gaila bet pas mane benzas...
|
Citata:
|
Tai ne AUBI ?
|
Citata:
|
Wartburg?
|
Trabantas.
Gaunate zinute, kad laimejote loterijoje 5 mln. USD. Salyga: turite pervesti i saskaita 125 tukst.USD ir galbut laimejimas atiteks jums ! |
Vw golf 5 4motion
|
Nu va ir sudauzei subaro forumo svajone gauti nerealu memberi.
|
Citata:
|
Nu pirkti masina su opoziciniu varikliu ir tiketis jog tai yra pigu.. Naiviau nei naivu
|
Klausimas Simaso, bet gal dar kazkas nusimano :) Reikalingas skaitmeninis pianinas, bus naudojamas namuose savo reikmems. Biudzetas ~1k eur +/- keli simtai. Kokios funkcijos esmines, be kuriu nepirkti? I ka siaip atkreipti demesi?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:27. |