MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Juodasis 2021-03-23 15:57

Citata:

Pradžioje rašė Modestas_ (Post 540943)
Oho... Jei zmogus perka masiniuka uz 6 tukstancius, tai geras ,,lavonas uz pora stuku", kad diagnostikos nejungti. Geroves valstybe.
Ne visi milijonieriai ir ne visi supranta apie masinas. Geriau sunoket uz patikra.

Gera matyt, kad mastančių žmonių formume dauguma :D Sutinku, jei auto 2k kainuotų nesukčiau galvos bet kai kalba eina apie 9-10k € apsauga gėdos nedaro, nesiruošiu pirkt lavoninio glk už 6k, stebuklais netikiu, todėl ir norisi bent kažkiek pasidomėt :D Tikrai mielai forumiečiui už pagalbą atsilyginčiau jei gali info gaut pagal VIN nes iš vokiečių visad info trūkumas būna kiek teko pirkt jau ne kartą įsitikinau :)

raimis528 2021-03-23 17:54

Esmė, kad ne gyvenimo pirkinys mašina yra. Pasiimi kas Starą turi, draugelį kuris raukia mašinose ir viskas. O dabar carvertical, Silberis ,nedaužta, nedažyta. Rida neatsukta .

Apple 2021-03-23 18:34

Citata:

Pradžioje rašė raimis528 (Post 540947)
Esmė, kad ne gyvenimo pirkinys mašina yra. Pasiimi kas Starą turi, draugelį kuris raukia mašinose ir viskas. O dabar carvertical, Silberis ,nedaužta, nedažyta. Rida neatsukta .

oj kaip klysti... Mano ML'o istorija, pirkau už 17500 EUR, tikrino su star ir žmogus šiek tiek suprantantis. Pasakė purkštukų korekcija šiek tiek didoka, gal blogi purkštukai, pasikeisi. Pasirodė, kad kompresijos nebėra, auto daužtas belenkaip, sutvarkytas blogiau nei Rafio stilium ir total atsistojo mašina man ~25k po visų remontų.

Niekada daugiau taip nepirksiu mašinos nepriklausomai nuo pinigų sumos.

Ir koks skirtumas už kiek perki, norisi nusipirkt tvarkinga auto ar už 5k ar u 50k.

Modestas_ 2021-03-23 18:42

Pamandravot tiesiog norejai, tai ir pamandravojai. Ar 6 gabalai pinigai ?

Artunas 2021-03-23 20:00

Aš vistik pasitikėčiau draugu su starų, ir tuo kuris kiek raukia. Savo atveju man užtenka tiek, kiek suprantu pats. Dariaus su staru perkant mašina iki 10k man pilnai užtektu.

Nes paprastas dalykas, su tiek saugiklių, jūs mašinos mūsų rinkoje tiesiog nenusipirksit.
Tik išmesit krūvas pinigų nesamoningom patikrom.

Dar man padeda tiesiog nuojauta ;)

utiutiu 2021-03-23 20:32

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 540950)
Aš vistik pasitikėčiau draugu su starų, ir tuo kuris kiek raukia. Savo atveju man užtenka tiek, kiek suprantu pats. Dariaus su staru perkant mašina iki 10k man pilnai užtektu.

Nes paprastas dalykas, su tiek saugiklių, jūs mašinos mūsų rinkoje tiesiog nenusipirksit.

tai kad aplamai musu rinkoj pirkt yra visiska loterija... Na tiesa, tie kurie turi gerus atsiliepimus pas juos ir auto kainos praktiskai "kaip vokietijoj"...

be to paantrinsiu apple del staro... kad oi nevisad "parodys" jis :)))

Juodasis 2021-03-23 21:23

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 540950)

Gerai kai yra nusimanančių ir draugų su Staru artimam rate. mano atveju nelabai turiu kas daugiau nusimanytų apie mersus konkrečiai, tai tenka griebtis pačių primityviausių sprendimų kaip carvertical ir silberis. Aš pats gerokai senesnius ir paprastesnius MB modelius turėjau pirmuosius savo auto, kurie tarnavo daug metų, su jais nuskilo tiesiog nes pigūs ir negendantys buvo :D yra tekę pakloti už automobilį visumoj 3 kartus jo vertės per kelis mėn nes vis tikiesi kad jau čia paskutinė yla iš maišo išlindo, dėl to kad nepasidomėjau ir nesupratau pakankamai.. dabar tiesiog sėdėjau forumuose ne vieną savaitę skaičiau apie variklius, patikimumą, eksploataciją ,pagrindines ligas ir t.t. modelis labiausiai patraukė šitas pagal poreikius. žiūrėjau daug variantų gyvai ir dauguma buvo lavonai už kosminę kainą net mėgėjo akimis žiūrint..

Žodžiu jei kas turit galimybę pagelbėt skolingas neliksiu dėl istorijos iš vokiečių, jei ne, tai tiesiog dėkui už dėmesį ir pasistengsiu neteršt forumo :)

:aciu:

simaso 2021-03-24 08:21

nebesikuria brolio w208. kuriant į kuro siurblį neateina elektros srovė. imobilaizeris blokuoja? kartais užsikuria ir važiuoja gerai, o buvo ir taip, kad užkuri ir užgesta. pats kuro siurblys veikiantis.

Modestas_ 2021-03-24 08:23

Nesukite galvos, tamsta, juk masinos niekuomet nebuvo tokios pigios. 150 EUR ir ant ,,padjomniko" !

simaso 2021-03-24 08:42

Citata:

Pradžioje rašė Modestas_ (Post 540962)
Nesukite galvos, tamsta, juk masinos niekuomet nebuvo tokios pigios. 150 EUR ir ant ,,padjomniko" !

kai kojos per dugną išlys - tada, o dabar reikia sutvarkyt. Modestai, būk vyras ir nemyžčiok čia dėl smulkmenų, nes dabar kaip kokia merga - tik užsimink, kad gal jau reiktų pasportuot ir prasideda... tai aš tau nebegraži, nebepatinku ir tt.:ohne:

pucenas 2021-03-24 10:04

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 540960)
nebesikuria brolio w208. kuriant į kuro siurblį neateina elektros srovė. imobilaizeris blokuoja? kartais užsikuria ir važiuoja gerai, o buvo ir taip, kad užkuri ir užgesta. pats kuro siurblys veikiantis.

Durnas komentaras gal mano. Bet man tas pats buvo. Tai rele kalta buvo. Aiksu ps mane dyzelis. Gal kitaip
Cia viskas. Bet tokie pat simptomai.

simaso 2021-03-24 10:22

Kieno rėlė?

pucenas 2021-03-24 10:52

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 540969)
Kieno rėlė?

Man buvo kuro siurblio. 1:1 kaip tavo brolio simptomai.

Rykštė 2021-03-25 11:12

Tai štai kaip atsiranda pigūs amerikonai:
https://m.delfi.lt/verslas/verslas/a...hp?id=86781299

Ypač smagu tiems,kurie nusipirko ir dabar turės truputį primokėti mokesčių.

masterkame 2021-03-25 12:11

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 540976)
Tai štai kaip atsiranda pigūs amerikonai:
https://m.delfi.lt/verslas/verslas/a...hp?id=86781299

Ypač smagu tiems,kurie nusipirko ir dabar turės truputį primokėti mokesčių.

Ziuresim kaip cia toliau bus :)

Rykštė 2021-03-25 14:16

Citata:

Pradžioje rašė masterkame (Post 540979)
Ziuresim kaip cia toliau bus :)

Jautiesi ir tu lietuvėlei skolingas? :)

masterkame 2021-03-25 15:33

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 540984)
Jautiesi ir tu lietuvėlei skolingas? :)

Atvirai pasakius, man grizus kaskart i Lietuva esu priverstas atsiskaityneti juodais.. Net uzknisa, korteles kaip velniai visi bijo. Kaskarta grizes atostogusu korta padarau atsiskaitymu uz 1-2 tuks o nuimu dar 3 kart tiek.. Tada bankai pradeda siuntineti simtus anketu ir skambinti su klausimais kam reikia tokiu sumu grinuju. Ir as tikrai mieliau atsiskaityciau kortele. Pamatytum servize priemeju veidus kai pasakai jog nori korta atsiskaityti.. O kas liecia mano usa apsipirkima tai manau galiu uzkliuti irgi. Bet cia vel toks nesusipratimas gaunasi. Tau pasako suma tu pasiskaiciuoji ir atrodo viskas ok bus. Tada suzinai jog jei nori svariai svariai tada kaina kita. Toka vaizdas jog visi priprato kainas uz darbus ir prekes sakyti pamirstant mokescius.

pucenas 2021-03-25 15:43

Citata:

Pradžioje rašė masterkame (Post 540987)
Atvirai pasakius, man grizus kaskart i Lietuva esu priverstas atsiskaityneti juodais.. Net uzknisa, korteles kaip velniai visi bijo. Kaskarta grizes atostogusu korta padarau atsiskaitymu uz 1-2 tuks o nuimu dar 3 kart tiek.. Tada bankai pradeda siuntineti simtus anketu ir skambinti su klausimais kam reikia tokiu sumu grinuju. Ir as tikrai mieliau atsiskaityciau kortele. Pamatytum servize priemeju veidus kai pasakai jog nori korta atsiskaityti.. O kas liecia mano usa apsipirkima tai manau galiu uzkliuti irgi. Bet cia vel toks nesusipratimas gaunasi. Tau pasako suma tu pasiskaiciuoji ir atrodo viskas ok bus. Tada suzinai jog jei nori svariai svariai tada kaina kita. Toka vaizdas jog visi priprato kainas uz darbus ir prekes sakyti pamirstant mokescius.

Taip jau yra pas mus :( bet jai nori tai 99% gali tik tada jau jie labai gudrus patampa ir priskaiciuoja % mokesciai *ujokesciai ir va susimoki kortele. as sus statybininkais cia pries metus kariavau tuo klausimu, o kam ta sutartis normali o kam tie avansai pavedimu ir panasiai ....

Garbanius 2021-03-25 20:50

90% atsiskaitau kortele ar pavedimu, keiskit meistrus ;)

FUN500 2021-03-25 21:29

90% atsiskaitau grynais. Nieko pries neturiu pries korteles, bet nekenciu kai is grynuju padaro kontrabanda kazkokia. Net i parkomatus metu monetas ir gaunu talonielius. Greit isvis bitcoinais visur basliosim :D

Robis 2021-03-25 22:01

Citata:

Pradžioje rašė masterkame (Post 540987)

būk ramus čia liečia tuos kas KLP tvarkėsi importą.

masterkame 2021-03-25 22:18

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 540996)

:aciu::good:

Rykštė 2021-03-27 21:08

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 540996)

Vienus prieš Velykas ėmė,kitus prieš Kalėdas ims. :)

Rawwslt 2021-03-28 00:50

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 540789)
Juokauji apie tokia seniena? Aš jau taikausi į "W214" komanda, jaigiu neišeis liksiu prie w206fl beliko 9vienetus 206 modelius išardyti į į presa :D

Taip teko. Sakyk kas domina? :)

Sveikas seniuk! Kaip xentry portale susirasti wis? Ar nebera ten tokios? :unreal::wacko:

TomasEid 2021-03-29 16:50

Sveiki, gal yra gyvenančių Marijampolėje, kurie galėtų nupirkti dviratį ir išsiųsti į Klaipėdą?

Dėl ribojimų nuvažiuoti pats negaliu, pardavėjas nesiunčia. Žinoma, kad sumokėčiau už tokią paslaugą (€50), pinigus dviračiui pervesčiau iš anksto.

Jei taip – susirašykim a.ž. Ačiū labai!

Artunas 2021-03-29 19:07

Citata:

Pradžioje rašė TomasEid (Post 541059)
Sveiki, gal yra gyvenančių Marijampolėje, kurie galėtų nupirkti dviratį ir išsiųsti į Klaipėdą?

Dėl ribojimų nuvažiuoti pats negaliu, pardavėjas nesiunčia. Žinoma, kad sumokėčiau už tokią paslaugą (€50), pinigus dviračiui pervesčiau iš anksto.

Jei taip – susirašykim a.ž. Ačiū labai!

Galiu padėt, parašyk į fb Arturas Rebrovas

TomasEid 2021-03-29 22:38

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 541063)
Galiu padėt, parašyk į fb Arturas Rebrovas

Ačiū, Artūrai, jau atsirado! :aciu:

kestasm 2021-03-30 08:20

Gavau email is mercedes, tai dalinuos su visais, gal ka sudomins.

Atnaujinkite savo Mercedes-Benz - sumontuokite Mercedes me Adapter priedą į savo automobilį. Gaukite prieigą prie svarbiausių ir naudingų skaitmeninių automobilio duomenų savo išmaniajame telefone. Mercedes me adapteris tinka daugeliui Mercedes-Benz automobilių, kurie pagaminti nuo 2002 iki 2017 metų.

Ši įranga suteiks galimybę stebėti automobilio būseną, lengviau rasti degalines ar laisvas stovėjimo vietas, sekti kelionių statistiką. Ji taip pat primins apie artėjantį techninės priežiūros laiką.

Atsisiųskite lankstinuką ir susipažinkite su Mercedes me adapterio funkcijų apžvalga ir prieinamomis paslaugomis Lietuvoje (nuo 23 puslapio)

Lankstinukas
https://drive.google.com/file/d/1LjY...w_FtQcZP1/view

utiutiu 2021-03-30 17:23

Citata:

Pradžioje rašė kestasm (Post 541074)
Gavau email is mercedes, tai dalinuos su visais, gal ka sudomins.

Atnaujinkite savo Mercedes-Benz - sumontuokite Mercedes me Adapter priedą į savo automobilį. Gaukite prieigą prie svarbiausių ir naudingų skaitmeninių automobilio duomenų savo išmaniajame telefone. Mercedes me adapteris tinka daugeliui Mercedes-Benz automobilių, kurie pagaminti nuo 2002 iki 2017 metų.

Ši įranga suteiks galimybę stebėti automobilio būseną, lengviau rasti degalines ar laisvas stovėjimo vietas, sekti kelionių statistiką. Ji taip pat primins apie artėjantį techninės priežiūros laiką.

Atsisiųskite lankstinuką ir susipažinkite su Mercedes me adapterio funkcijų apžvalga ir prieinamomis paslaugomis Lietuvoje (nuo 23 puslapio)

Lankstinukas
https://drive.google.com/file/d/1LjY...w_FtQcZP1/view

as irgi gavau. ir nesuprantu kaip mano emaila turi..

masterkame 2021-03-30 18:13

jei kas rasit buda ji prisijungti duokit zinoti. As jau virs metu ji turiu i stalciu numetes, kiek bandziau tiek nepavykdavo. Masina randa ir pns, bet kad kazkokia info duotu is jos neteko matyti. Cia gal pas dyleri reikia vaziuoti, kad kazka pridetu ?

Darius 2021-03-30 18:23

Tai galioja tik europiniams modeliams. Nei Kanada, nei USA negalima to pasidaryt ;)

Somesword 2021-03-30 18:32

Citata:

Pradžioje rašė masterkame (Post 541078)
jei kas rasit buda ji prisijungti duokit zinoti. As jau virs metu ji turiu i stalciu numetes, kiek bandziau tiek nepavykdavo. Masina randa ir pns, bet kad kazkokia info duotu is jos neteko matyti. Cia gal pas dyleri reikia vaziuoti, kad kazka pridetu ?

kazin ar mano w220 imtu ? :D

masterkame 2021-03-30 18:59

Citata:

Pradžioje rašė Darius (Post 541080)
Tai galioja tik europiniams modeliams. Nei Kanada, nei USA negalima to pasidaryt ;)

as savo s212 bandziau

utiutiu 2021-03-30 21:32

Citata:

Pradžioje rašė masterkame (Post 541078)

Kiek kainavo tas daiktas?

Artunas 2021-03-30 21:49

Citata:

Pradžioje rašė utiutiu (Post 541085)
Kiek kainavo tas daiktas?

Dabar ten papigiai kaip suprantu, ar ne 43e per tą akciją

Darius 2021-03-30 22:03

Citata:

Pradžioje rašė masterkame (Post 541082)
as savo s212 bandziau

Ir?, nes aš pats domėjausi.

masterkame 2021-03-30 23:00

Citata:

Pradžioje rašė Darius (Post 541087)
Ir?, nes aš pats domėjausi.

Ir nieko, jokios panasios info ka rode tas lankstinukas. Rytoj gal po darbo pasijungsiu ji vel imesiu screenshotu gal as kazko nesuprantu ir kas bandes papasakos ka ne taip darau.

Darius 2021-03-30 23:27

Citata:

Pradžioje rašė masterkame (Post 541090)
Ir nieko, jokios panasios info ka rode tas lankstinukas. Rytoj gal po darbo pasijungsiu ji vel imesiu screenshotu gal as kazko nesuprantu ir kas bandes papasakos ka ne taip darau.

Nieko ir nebus, kadangi nepalaiko mūsų modelių. Gali net nesigilinti daugiau. Man atsakė, kad šiuo metu nepalaiko ir nežino ar bus tokia galimybė.

masterkame 2021-03-30 23:45

Citata:

Pradžioje rašė Darius (Post 541091)
Nieko ir nebus, kadangi nepalaiko mūsų modelių. Gali net nesigilinti daugiau. Man atsakė, kad šiuo metu nepalaiko ir nežino ar bus tokia galimybė.

Vadinasi nieko nesuklydau. Tiesiog per seni automobiliai ir tiek.

vampyras 2021-03-31 06:51

VIN gali tik silberis prie accounto prijungti.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 12:16.