![]() |
Citata:
|
Esmė, kad ne gyvenimo pirkinys mašina yra. Pasiimi kas Starą turi, draugelį kuris raukia mašinose ir viskas. O dabar carvertical, Silberis ,nedaužta, nedažyta. Rida neatsukta .
|
Citata:
Niekada daugiau taip nepirksiu mašinos nepriklausomai nuo pinigų sumos. Ir koks skirtumas už kiek perki, norisi nusipirkt tvarkinga auto ar už 5k ar u 50k. |
Pamandravot tiesiog norejai, tai ir pamandravojai. Ar 6 gabalai pinigai ?
|
Aš vistik pasitikėčiau draugu su starų, ir tuo kuris kiek raukia. Savo atveju man užtenka tiek, kiek suprantu pats. Dariaus su staru perkant mašina iki 10k man pilnai užtektu.
Nes paprastas dalykas, su tiek saugiklių, jūs mašinos mūsų rinkoje tiesiog nenusipirksit. Tik išmesit krūvas pinigų nesamoningom patikrom. Dar man padeda tiesiog nuojauta ;) |
Citata:
be to paantrinsiu apple del staro... kad oi nevisad "parodys" jis :))) |
Citata:
Gerai kai yra nusimanančių ir draugų su Staru artimam rate. mano atveju nelabai turiu kas daugiau nusimanytų apie mersus konkrečiai, tai tenka griebtis pačių primityviausių sprendimų kaip carvertical ir silberis. Aš pats gerokai senesnius ir paprastesnius MB modelius turėjau pirmuosius savo auto, kurie tarnavo daug metų, su jais nuskilo tiesiog nes pigūs ir negendantys buvo :D yra tekę pakloti už automobilį visumoj 3 kartus jo vertės per kelis mėn nes vis tikiesi kad jau čia paskutinė yla iš maišo išlindo, dėl to kad nepasidomėjau ir nesupratau pakankamai.. dabar tiesiog sėdėjau forumuose ne vieną savaitę skaičiau apie variklius, patikimumą, eksploataciją ,pagrindines ligas ir t.t. modelis labiausiai patraukė šitas pagal poreikius. žiūrėjau daug variantų gyvai ir dauguma buvo lavonai už kosminę kainą net mėgėjo akimis žiūrint.. Žodžiu jei kas turit galimybę pagelbėt skolingas neliksiu dėl istorijos iš vokiečių, jei ne, tai tiesiog dėkui už dėmesį ir pasistengsiu neteršt forumo :) :aciu: |
nebesikuria brolio w208. kuriant į kuro siurblį neateina elektros srovė. imobilaizeris blokuoja? kartais užsikuria ir važiuoja gerai, o buvo ir taip, kad užkuri ir užgesta. pats kuro siurblys veikiantis.
|
Nesukite galvos, tamsta, juk masinos niekuomet nebuvo tokios pigios. 150 EUR ir ant ,,padjomniko" !
|
Citata:
|
Citata:
Cia viskas. Bet tokie pat simptomai. |
Kieno rėlė?
|
Citata:
|
Tai štai kaip atsiranda pigūs amerikonai:
https://m.delfi.lt/verslas/verslas/a...hp?id=86781299 Ypač smagu tiems,kurie nusipirko ir dabar turės truputį primokėti mokesčių. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
90% atsiskaitau kortele ar pavedimu, keiskit meistrus ;)
|
90% atsiskaitau grynais. Nieko pries neturiu pries korteles, bet nekenciu kai is grynuju padaro kontrabanda kazkokia. Net i parkomatus metu monetas ir gaunu talonielius. Greit isvis bitcoinais visur basliosim :D
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Sveiki, gal yra gyvenančių Marijampolėje, kurie galėtų nupirkti dviratį ir išsiųsti į Klaipėdą?
Dėl ribojimų nuvažiuoti pats negaliu, pardavėjas nesiunčia. Žinoma, kad sumokėčiau už tokią paslaugą (€50), pinigus dviračiui pervesčiau iš anksto. Jei taip – susirašykim a.ž. Ačiū labai! |
Citata:
|
Citata:
|
Gavau email is mercedes, tai dalinuos su visais, gal ka sudomins.
Atnaujinkite savo Mercedes-Benz - sumontuokite Mercedes me Adapter priedą į savo automobilį. Gaukite prieigą prie svarbiausių ir naudingų skaitmeninių automobilio duomenų savo išmaniajame telefone. Mercedes me adapteris tinka daugeliui Mercedes-Benz automobilių, kurie pagaminti nuo 2002 iki 2017 metų. Ši įranga suteiks galimybę stebėti automobilio būseną, lengviau rasti degalines ar laisvas stovėjimo vietas, sekti kelionių statistiką. Ji taip pat primins apie artėjantį techninės priežiūros laiką. Atsisiųskite lankstinuką ir susipažinkite su Mercedes me adapterio funkcijų apžvalga ir prieinamomis paslaugomis Lietuvoje (nuo 23 puslapio) Lankstinukas https://drive.google.com/file/d/1LjY...w_FtQcZP1/view |
Citata:
|
jei kas rasit buda ji prisijungti duokit zinoti. As jau virs metu ji turiu i stalciu numetes, kiek bandziau tiek nepavykdavo. Masina randa ir pns, bet kad kazkokia info duotu is jos neteko matyti. Cia gal pas dyleri reikia vaziuoti, kad kazka pridetu ?
|
Tai galioja tik europiniams modeliams. Nei Kanada, nei USA negalima to pasidaryt ;)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
VIN gali tik silberis prie accounto prijungti.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 12:16. |