![]() |
Citata:
|
Na man liūdniausia matyti :zenklas: žvaigždę ant šio nesusipratimo.
Atrodo kaip kirgizai būtu "tiuninga" atlikę. https://www.truck1.lt/img/Komercinis...0919764983.jpg |
Citata:
|
Citata:
|
Sveiki ponai. Reikia ausiniu (i ausis) gal ks isbande ir pasakysit / patarsit, kokias pirkti.
Ar pirkti airpod’us 1;2 ar pro? Samsung buds, kazkokios huawei ale neblogos yra. O gal “padielkas” maciau pardavineja airpod aukstos kokybes kopijas. Tipo viskas 1:1 kaip org. Jas naudosiu tik kai vienas su dviraciu isvaziuoju. Tai bus keli kartai per menesi. Kai vaikai nevaziuos kartu :) |
Citata:
Nei kiek nesigailiu. Turiu ir Galaxy Buds+, bet šitos man žymiai geresnės garso atžvilgiu. Žemi dažniai visai kiti (man kaip bumčikų mėgėjui tas aktualu), garso irgi netrūksta. Aišku Galaxy turi daugiau funkcijų (pvz. leidžia girdėt aplinkos garsą ir pan.), bet aš jų niekada nenaudoju, tai ir netrūksta. Pirkau APP versiją, jos naujesnės ir per appsą gali primityviai reguliuot ekvalaizerį. Aišku yra ir keli trūkumai, bet sakyčiau minimalūs. Ausinės ne visada pačios pagauna bluetooth, reikia pačiam paspaust. Ir per tris mėnesius naudojimo, vieną kart buvo, kad idėjus atgal į dėklą jos kažkaip neišsijungė ir pilnai išsikrovė. Bet už tokią kainą pateisino visus lūkesčius :) Dar jei lyginant su Galaxy Buds+, tai touch valdymas ant pačių ausinių (pvz. perjungt dainą) pas Galaxy geresnis - jautriau veikia ir užtenka vos paliest. Kiniečius reikia biški stipriau pamaigyt. P.S. niekad nebandžiau laisvų rankų funkcijos, tai negaliu pakomentuot |
pats žinai gi, kad jei nori, kad viskas gerai veiktų su iphonu perki apple ausines. mano gaspadinė turi pro ausinės, kokybė pagaminimo aišku superinė, o garsas galėtų būt ir geresnis kaip už tokią kainą, na be viskas ir visad veikia kaip priklauso :)
|
Citata:
Skamba geriau už originalias su laidais. Touch funkcijos veikia, pačios prisijungia prie tel. Labai retai naudoju, tai man asmeniškai viršijo lūkesčius. |
Citata:
O pvz lambo urus. X6m vienodai vaziuoja uz 2x !!!! mazesne kaina. Prabanga? Normalus variklis? Greitesne? Man atrodo kad Faktas jog tiesiog bando “prisitaikyt” prie rinkos :) |
bmw 2x pigesnis, nes yra kaimiečio svajonė, o lamborghini - milijonierių automobilis, dėl ko taip yra - nebesikartosiu.
|
Citata:
|
W218 priekinės lempos būna trijų rūšių ar dar daugiau?
|
1. Paprasti Xenon
2. Performance 3. Intelligent 4. Multibeam |
Citata:
|
Citata:
Full LED tai nr 2 ar 3? |
Citata:
Nr. 3 Full LED |
Sveiki, gal kas koki miestra/servisiuka Kaune rekomenduotu kuris apsimtu/moketu kuro baka pakeisti ? CLS W218 4Matic.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Tai kad ten traversa nuimt sunkiausias darbas :) Sedynes gali pats isimt, jei bijai :D |
faros klijuotos plevele, vienos faros kampukas 1 cm ilgio atsilupo/atsiklijavo, klausimas ar bus gerai jei atsargiai nupjausiu/nukirpsiu graziai ta atsilupusi gabaleli?
Jis taip kampe, faros nusmailejime. Aisku pagal viska vaziuoji i pleveles nulupa sena ir uzklijuoja nauja, bet gal prasisuksiu paprasciau? |
Dek nauja, nes atrodys bisk juokingai :)
|
O kaip tuscia.Ar tik visi ne Vingio parke rankom susikibe?! :D
|
Gal kas turit kartingą 5-6 metų vaikui? :)
agaliu atlaisvinti Jūsų garažą :xx: |
Gal kam teko susidurti su bluetooth montavimu į senos kartos Becker, pvz Grand Prix 2000? Yra gal kokia įmonė ar meistras Lietuvoje kokybiškai tuo užsiima? Už rekomendacijas būčiau dėkingas.
|
2 Attachment(s)
ejjjj, Tomksis jau Rusijos rinktinėj žaidžia??????
http://mb1.lt/attachment.php?attachm...1&d=1624307894 |
Super, jau važiuoja namo po tokio pralaimėjimo :xx::xx::xx:
|
Citata:
|
Citata:
|
Gal galite kas pakonsultuoti. Ar tinka vairas nuo W140 ant R129?
|
Tinka
|
Gal žinot iš kur apsimokiausia pirkt bobcat'ą?
|
1 Attachment(s)
Gerulis šitas
|
Citata:
|
Pucenai, ne tavo ex? :xx:
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/kGbmEsmcszg?start=252" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> |
Citata:
|
Citata:
|
1 Attachment(s)
Kaip jums naujas MB ratu dizainas
http://mb1.lt/attachment.php?attachm...1&d=1627307273 |
Citata:
|
Daug EQ modelių su tokiais. 🙈
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:56. |