![]() |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Labai teisingi ratai. Kas dieną matau - jau akis priprato. Mano akim žiūrint - gerai atrodo. EQ irgi skonio reikalas - taipogi jau priprato akis kas dieną matant.
|
Citata:
|
Citata:
Paskaičiuokim dabartinėm kainom: ionity ev krauti 0.79cnt/kw. 100km - 20kw (ev naudoja 16-18+ krovimo nuostoliai) = 15.8e/100km. Tai kur čia pigiau. Taip namie kraunant, dabar pigiau, bet kaip surinks pinigus, kur dabar renka už kuro akcizą? prigalvos vėl visokių rinkliavų. |
Citata:
|
Citata:
Nebuvau dar matęs, bet man jis irgi negražus. Vienintelis padoriai atrodantis elektromobilis,tai yra Lucid Motors. |
Citata:
|
Citata:
|
Jei kasnors siom dienom parduoti norite W221 Longa FL ne dyzeli ar zinote kas parduoda, bet nera skelbimuose susisiekit ;)
|
Citata:
|
Citata:
|
Statau už Sputnic :xx:
Peace :xx: |
Citata:
Bet mes ant rusisku vakcinu uzauge ir nieko :xx: Anksciau skiepijo velniai zino ka |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Bet po pirmo skiepo 4 alaus isoviaus, nors prigazdino, kad taip nedaryciau :) Antras irgi Astra, o trečias bus Pfizer (kiek skaičiau geriausias mix gaunasi). |
Citata:
|
Anksciau mersais gyretes, dabar skiepais... Kur rytasi pasaulis?!:xx:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Minusai akumas neilgai laiko reikia pakrovėjas nešiotis tas didelis ir papildomas svoris. Visa kita vertas kiekvieno cento. Tiesa per covid praktiškai mažai nešiojamas yra. Jeigu reiktų kaip man kasdieną į darbą tampytis. Žiūrėciau lengvesnio. :xx: |
Citata:
|
Jeigu jau 17 nori, reiškias mažai nešiosi. Tada tik papildomi monitoriai. Man labiausiai patinka kai PC stalciuje į dokinga įdėtas. Ant stalo tik pelė ir klaviatūra bevielės. Visiškai jokių laidų, labai švari darbo vieta.
Kam tu naudosi PC? Žaidimams, Fotoshopui, ar nori tiesiog atsinaujinti? Jeigu retai keitineji tokiu atveju tavo nusižiūrėtas tikrai man patiko. |
Citata:
|
Citata:
1. Min i7. i9 dar geriau. 2. Dvi SSD turi tilpti. 3. 100% Adobes spalvos. Nebūtinai 4k yra kitų ekranų ;) 4. 64 ram 5. thunderbolt jungtis. Ar labai issokantis dizainas tiks? Dar išsitrauksi kokioje kavinėje, vos trumpą video parodyti, ir nebesusisnekesi. Pas tuos kuribingus žmonės nežinosi, kada kur jiems idėja gims. :xx: |
Gal kas patartu su bagazine spyna s211FL, nekabina, meta klaida ir t.t. Kaip suprantu cia ju liga. Deveta verta, neverta (150eur)? Nauja 340eur, gal kas pagelbetu uz pigiau?
|
Kinietiska 50-80eur
|
Citata:
|
Citata:
Pirmas pasitaikęs ;) https://www.aliexpress.com/item/1005...41086734%22%7D |
Citata:
|
Nu dekui chebra, kazkaip nepagalvojau apie siuntimasi tiesiogiai!
|
Citata:
|
Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti
Sveiki. Reikia priekiniu amortizatoriu latvijai mano. Ar is tos programeles autodoc viskas ok. Nerandu pristatymo termino. Gal cia sius menesi koki. ? Aciu
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3a630a52f9.jpg P.s. gal restauruoti. Fast mx restauruoja vilniui 120€/vnt. 12 men. Garantija. Jie ten mocu tai labai gerai daro. Bet ir visokiu masinu maciau restauruoja. Aciu uz pastebejimus. |
As visom savo masinom is ten siunciu detales. Pristato +- per savaite. As pasirinkau nes Paypal galima atsiskaityti, kas man yra patogu. Karta atsiunte kondicionieriaus kompresoriu, kuris netiko mano masinai. Issiunciau atgal, jokiu klausimu, grazino pinigus.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:22. |