MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

exxon 2022-01-28 08:32

Saugoti dangu nuo debesu tai acta garint ar kaip?

ldalius 2022-01-30 10:13

Citata:

Pradžioje rašė exxon (Post 545033)
Saugoti dangu nuo debesu tai acta garint ar kaip?

saugoti turtą, kurio niekas nepavogė, nes jo niekam nereikia. Dirbu apsaugoje

Mes taip juokaujam, kad mūsų darbas saugoti dangų nuo debesų, stebėti kaip medžiai auga arba žiūrėt kaip kiti dirba

exxon 2022-01-30 11:00

Aisku, nebuvau girdejes;)

Robis 2022-01-31 13:30

Silberis nesugeba atsakyt, gal čia kas pasakys- keičiant motorą (stovi dabar 276.823) į 276.826 bus kokių niuansų daugiau apart karterio ar ne?

raimis528 2022-02-01 12:37

jeigu metų tų pačių , tai neturėtų dagiau niekas skirtis.Variklio ausys, aprišimas gali kasnors kitaip būti. Bet jigu senas yra tai persuksit.
Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 545062)
Silberis nesugeba atsakyt, gal čia kas pasakys- keičiant motorą (stovi dabar 276.823) į 276.826 bus kokių niuansų daugiau apart karterio ar ne?

Robis 2022-02-02 15:17

Norisi kuo mažiau vargo :)

Robis 2022-02-03 21:27

o ką jūs pasakytumėte apie senų 911 kainas tada?:daro::cenzura::xx:

FUN500 2022-02-03 22:05

Reikia patikslinti ant kiek seni tie 911...
Senu Porsche haipas prasidejo po didelio fanatu suvaziavimo JAV (apie 2013-2014), dalyvaujant ir oficialiems Porsche atstovams kur jie garsiai ir viesai pries publika pareiske kad 993 yra geriausias ju pagamintas 911! Ir viskas, prasidejo aziotazas lygiai su ta pacia diena.
Mano nuomone kad seni Porsche taip pat pervertinti ir jie nesugeba konkuruoti su dabartiniu progresu.

As vat i sena nikrofilija nelisciau, nes betkokiu atvieju tai taptu projektas.
Jeigu Mercedes tai daily kaip ir gali buti (nu teoriskai) tai Porsche(tu metu) tai tikras sportas, kita liga. Porsche 90-ju tai ne apie komforta, bet jo ten ir neturi buti, turi buti tachometras, mechanine greiciu deze, oru ausinamas motoras su charakteriu ir garso charizma ir beprotiska galines asies enercija posukiose o prie viso to malonus bonusas kad visokiu ESP tuomet dar neegzistavo!

As rimtai svarsau isigijima auto su motoru gale, del pojuciu, perprasti kas tai per zvieris ir del kokiu priezasciu tai turejo ir turi vieta automobiliu gamybos istorijoje.

Robis 2022-02-03 23:12

kad perka ir kosmosą kainuoja dar ankstesni modeliai nei 993 :D

FUN500 2022-02-04 09:31

Pries atsirandant Cayenne, Panamerom ir Macanam, ar daug to gamyntojo masinu jus matet gatvese? Manau kokiais 1998 ant kiekvienu 20 sutiktu Porsche 16 buvo Boxer'iu, 3 924 ir vienas 911.
Todel tai kita lyga. Anksciau buvo sutikti tikra Porsche gatvese buvo prilyginta sutikti Ferrari ar Lambo. Tai nebuvo masinis segmentas, tai asocijavosi su sportu

Ermilla 2022-02-04 09:49

98 boxerių nelabai čia buvo, brolis turėjo tuomet 924, todėl pamenu, kaip tokia mašina atrodė tuomet keliuose, ji buvo tiesiog negraži. Tuo metu, kai buvo madinga treningučiai, varomos šiaip visokios daugiau mažiau kampuotos inomarkės turguose, poršas buvo labai išsiskirianti keistų formų mašina, neįdomi, nepažinojau nei vieno žmogaus, kuris būtų pasakęs, kad porsche graži, o ne baisi mašina, priedo kam buvo reikalinga ėdri, be proto kieta, dviem žmonėms skirta mašina tuo metu, nei bulvių iš sodo parsivežt, nei patogiai kažkur pavažiuoti. Tai mašinos išskirtinai skirtos tik vairuotojui ir tik mėgstančiam sportišką vairavimą.

Rykštė 2022-02-27 09:57

X164 pakeitus aklos zonos radara su kitu kodu nei buvo,bet tinkanti pagal VIN,jis vis vien neveikia-reikia klaida istrinti,priristi ar dar koki fokusa padaryti?

Darius 2022-02-27 11:48

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 545337)
X164 pakeitus aklos zonos radara su kitu kodu nei buvo,bet tinkanti pagal VIN,jis vis vien neveikia-reikia klaida istrinti,priristi ar dar koki fokusa padaryti?

Turi dirbti, nebent pats blokas blogas taip pat.

Rykštė 2022-02-27 15:55

Citata:

Pradžioje rašė Darius (Post 545338)
Turi dirbti, nebent pats blokas blogas taip pat.

Naujas jis absoliučiai.

amerika 2022-02-27 18:04

klaida tai istrinti reikia,kartais kompas nemato kad ka=kas pakeista...

andrius.g 2022-02-28 17:16

Speju ir antro naujo reikia

simaso 2022-03-16 12:18

gal kas turit a/vito/viano purkštukų laikyklį? a6680160038https://autokolegos.lt/katalogas/ima...as-640x500.JPG

Hunter 2022-03-16 14:21

jeigu skubiai reikia turiu

tmatematikas 2022-03-17 22:01

Sveiki. Toks klausimas apie CLC CDI vairo sunkumą (speed sensitive yra ir gal veikia, o variable nėra pas mane). Iš pradžių man patiko, bet dabar pradedu abejoti, ar tikrai taip turi būti ir ar tikrai taip noriu :)
Skaičiau kažkur forume, kad būtent šiem mersam sąlyginai sunkiau sukasi. Bet va klausimas, ar kas iš forumiečių rekomenduotų Kaune kokią vietelę, kur galėtų užmesti akį nusimanantis kas nors? Teko skaityti, kad ten kažkokio vožtuvo praplovimas gali padėti. O gal išvis įmanoma per diagnostiką palengvinti šitam modeliui?
Aplamai trasoje važiuojant viskas labai puikiai, sunkokas vairas (buvo pora kart toks dalykas, kad po 200 km trasos non stop net persirikiuojant labai sunkiai sukosi, po kelių sekundžių susitvarkė), bet parkuojantis dar sunkesnis. Stiprintuvas tai kažkiek veikia, nes užgesinto išvis neįmanoma pasukti. Žodžiu, galvoju, kad kažkas yra negerai, gal kokia kolonėlė užveržta, atraminiai, ... Peugeot forume tai yra keli žiauriai gerai suprantantys vyrukai, kurie bet ką sutvarko. Ar turim čia tokių? :)

masterkame 2022-03-18 09:28

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 545454)
Geriau pasidžiaukim, kad dar kas nors skaito forumą :)

Dabar nėra laiko skaityti forumų. Visi telegrame sėdi.

simaso 2022-03-18 10:01

Ir ko ten sėdėt?

masterkame 2022-03-18 11:06

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 545456)
Ir ko ten sėdėt?

Na jei rusiškai nesupranti tada gal ir nėra ko ten sėdėti. Aš kai turiu ten nemažai pažystamų tai man įdomu kokia ten situacija ne tik iš lietuviškų šaltinių. Nexta live geras baltarusių kanalas.

simaso 2022-03-18 11:10

Blogai, kai žmonės neturi ką veikt :)

pucenas 2022-03-18 11:16

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 545456)
Ir ko ten sėdėt?

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 545458)

Zinai, kad tau retai pritariu, nu bet sy karta tai tiesiai i 10 - tuka :wave::)

simaso 2022-03-18 11:30

:isveik:

masterkame 2022-03-18 11:47

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 545458)

Matai visi skirtingai mato situacija. Tu matai kaip Ukrainą puola rusai. Aš matau kaip draugų miestelį pervažiavo ruskiu tankai ir jie po 4 dienų nuo karo pradžios išlindo iš savo rūsio, kad galėtų perbėgti į vakarus arčiau tėvų. Man lygiai tai pat beprasmiškai atrodo laiko leidimas stebint batų mada ar naujų laikrodžių pristatymus ar senų laikrodžių analizavimus.

simaso 2022-03-18 12:01

Aš dabar domiuos kaip prisikviest sikšnosparnių, kad mažiau uodų būtų. Prigaminau inkilų, reiks kabint :) dar reiks vynuoges sodint, kadagius ir tt... :))

masterkame 2022-03-18 12:07

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 545462)
Aš dabar domiuos kaip prisikviest sikšnosparnių, kad mažiau uodų būtų. Prigaminau inkilų, reiks kabint :) dar reiks vynuoges sodint, kadagius ir tt... :))

Na va, prasidėjo namo statybos atsirado kiti interesai. Mano statybos užstrigo nes lietuviška biurokratija yra paremta kavos gėrimu kabinetuose, o mašina miega žiemos miegu laukdama dalių. Tai turiu laiko stebėti kas vyksta, su propoganda, bet bent daugiau ir dažniau atnaujinama ir info.

simaso 2022-03-18 12:17

Pilna naudingų dalykų, kuo galima domėtis ir tobulėt ;)

masterkame 2022-03-18 12:20

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 545464)
Pilna naudingų dalykų, kuo galima domėtis ir tobulėt ;)

Aš jautresnis žmogus tai mane įvykiai ten stipriau veikia nei žingeidumas naujiems dalykams

Ermilla 2022-03-18 17:26

Masterkame, ne jautrume čia reikalas, yra momentų, kai nesidomėjimas supančiais dalykais yra toks pats apsileidimas, kaip nesivalyti dantų. Paaiškėjo, kodėl čia vis dar tai nebuvo liečiama tema :)

masterkame 2022-03-18 17:26

Citata:

Pradžioje rašė tmatematikas (Post 545468)
Archeologija, man patinka, kaip ir meistravimai, ir DIY visokie. Bet čia gal turėta mintyje, kad savo MB sliekų ieškau? Tai taip, paieškau, įdomu gi, kaip kas veikia :)

Ne čia su mintim jog prikėlei temą nuo 2016 😅 visą kitą ok :)

simaso 2022-03-18 18:20

Citata:

Pradžioje rašė Ermilla (Post 545469)
Masterkame, ne jautrume čia reikalas, yra momentų, kai nesidomėjimas supančiais dalykais yra toks pats apsileidimas, kaip nesivalyti dantų. Paaiškėjo, kodėl čia vis dar tai nebuvo liečiama tema :)

Kokiais dar supančiais? Ruskio tankai jau lietuvoje? :)

masterkame 2022-03-18 21:12

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 545471)
Kokiais dar supančiais? Ruskio tankai jau lietuvoje? :)

Ne, bet po Ukrainos gali ir pas mus užsukti. Čia ką mes matome Ukrainoje yra juokas ir kad mėsa siunčia į karą tai yra nulis. Jei rusas būtų norėjas visą Ukrainą sulyginti su žeme taip ir būtų padaręs. Jie bombų turi rimtesnių nei lyja ant Ukrainos. Jei konfliktas peraugs į tokį kada civilių aukos bus visai nusišikti tai bombos ne daugiabutį apgadins, o visą gatvę ištrins. Gali juoktis iš rusų armijos kiek nori, bet jie turi bombų ir vos tik nustos rusija bijot NATO pasidalins jomis su visais. Ypač su tokiu manijaku valdžioje.

simaso 2022-03-18 21:33

Kad tik neužsuktų, po šitos vargo vakarienės prieš ukrainiečius, ruseliai dar ilgai atsistatinės, o pult nato... nebejuokauk :) aš vis stebiuos, kaip masinė psichozė veikia žmones :bounce:

masterkame 2022-03-18 21:40

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 545473)
Kad tik neužsuktų, po šitos vargo vakarienės prieš ukrainiečius, ruseliai dar ilgai atsistatinės, o pult nato... nebejuokauk :) aš vis stebiuos, kaip masinė psichozė veikia žmones :bounce:

Pats tu psichozė tam asilui nereikia laimėti prieš Ukrainą, kad pradėtų fejerverkus mėtyti ant NATO šalių. Visi supranta,kad karo prieš NATO jis negali laimėti, bet jei ir jis kiltu. NATO jo tai pat nelaimėtų. Nes griuvėsiuose vėliavos kelti nebėra prasmės.. todėl kol tas psichas valdžioje gali nutikti, bet kas

simaso 2022-03-18 21:43

Nemanau ir kad jis psichas, tiesiog kaip sakant "nepaėjo korta", apsiskaičiavo, o dabar reikia kažkaip vyniotis :)

masterkame 2022-03-18 21:49

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 545475)
Nemanau ir kad jis psichas, tiesiog kaip sakant "nepaėjo korta", apsiskaičiavo :)

Gal ir ne psichas, bet žmogus bent jau save bando piešti tokiomis spalvomis jog desperatiškoje situacijoje gali daryti all in. Ir čia dabar NATO ir likusio pasaulio galvos skausmas. Blefuoja jis ar ne. O jis toliau testuoja vandenį. Juk visi supranta jog tokia šalis kaip rusija skirianti antrą didžiausią biudžetą karybai neskaitant valstybės grobstymo vistiek turi turėti ginkluotės, raketų. Ir nebūkim naivūs tokia šalis kaip rusija turi daugiau karo išteklių nei 4 savaitėms. Prisimink 2 pasaulinį 6 metai karo visais frontais. Tie propogandiniai skaičiai 10 ar 20 tūkstančių yra niekis kiek rusija prarado per praėjusį karą.

Artunas 2022-03-18 22:07

Citata:

Pradžioje rašė tmatematikas (Post 545449)
Sveiki. Toks klausimas apie CLC CDI vairo sunkumą (speed sensitive yra ir gal veikia, o variable nėra pas mane). Iš pradžių man patiko, bet dabar pradedu abejoti, ar tikrai taip turi būti ir ar tikrai taip noriu :)
Skaičiau kažkur forume, kad būtent šiem mersam sąlyginai sunkiau sukasi. Bet va klausimas, ar kas iš forumiečių rekomenduotų Kaune kokią vietelę, kur galėtų užmesti akį nusimanantis kas nors? Teko skaityti, kad ten kažkokio vožtuvo praplovimas gali padėti. O gal išvis įmanoma per diagnostiką palengvinti šitam modeliui?
Aplamai trasoje važiuojant viskas labai puikiai, sunkokas vairas (buvo pora kart toks dalykas, kad po 200 km trasos non stop net persirikiuojant labai sunkiai sukosi, po kelių sekundžių susitvarkė), bet parkuojantis dar sunkesnis. Stiprintuvas tai kažkiek veikia, nes užgesinto išvis neįmanoma pasukti. Žodžiu, galvoju, kad kažkas yra negerai, gal kokia kolonėlė užveržta, atraminiai, ... Peugeot forume tai yra keli žiauriai gerai suprantantys vyrukai, kurie bet ką sutvarko. Ar turim čia tokių? :)

Buvo ir čia keli geri vyrukai, dėja. Į Peuget forumą išėjo...

Artunas 2022-03-18 22:18

Citata:

Pradžioje rašė masterkame (Post 545476)
Gal ir ne psichas, bet žmogus bent jau save bando piešti tokiomis spalvomis jog desperatiškoje situacijoje gali daryti all in. Ir čia dabar NATO ir likusio pasaulio galvos skausmas. Blefuoja jis ar ne. O jis toliau testuoja vandenį. Juk visi supranta jog tokia šalis kaip rusija skirianti antrą didžiausią biudžetą karybai neskaitant valstybės grobstymo vistiek turi turėti ginkluotės, raketų. Ir nebūkim naivūs tokia šalis kaip rusija turi daugiau karo išteklių nei 4 savaitėms. Prisimink 2 pasaulinį 6 metai karo visais frontais. Tie propogandiniai skaičiai 10 ar 20 tūkstančių yra niekis kiek rusija prarado per praėjusį karą.

Nepervertink to jų karinio biudžeto. Viena iš priežasčių kodėl tas tvarius tiek ilgai valdo rusija, yra nebaudžiama korupcija bei biurokratija. Kuri šiuo atveju atsisuko prieš patį suskiu. Nes tas antras biudžetas, yra parduotas, išvogtas, pragertas ir kitaip praknistas. O kaltų kaip įprasta ten nėra, ir nebus.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:07.